Фан клуб - РК Вардар

Овој Пешевски до кога ќе го рачунаат како млад играч бе, човекот има 23 години, до сеа требаше прва постава да им игра, они уште како талент го рачунаат.

Дибиров на инстаграм имаше пишано дека оригинал хумел дресови ќе се продаваат во новиот фан шоп.
што овој,работи ли и за Макфакс во слободно време,нели треба да има некој одговорен што ќе дава инфо за фан шопот.Иначе многу убава работа ако има и оригинал производи,што е многу ретко за некој наш спортски клуб

Последно уредено:
Во врска со групата во ЛШ што ја имаме, интересна работа е што до сега ниту еден тим нема пораз во домашните лигашки натпревари што ги игра. Рајн Некар 5 од 5 во Бундеслигата. Ќе биде крвава изедначена борба за првите места во групата.

што овој,работи ли и за Макфакс во слободно време,нели треба да има некој одговорен што ќе дава инфо за фан шопот.Иначе многу убава работа ако има и оригинал производи,што е многу ретко за некој наш спортски клуб
мене па баш ме радува што играчите не се дигнати и можеш да ги прашаш нешто и да добиеш одговор. Се' ви пречи...

Во врска со групата во ЛШ што ја имаме, интересна работа е што до сега ниту еден тим нема пораз во домашните лигашки натпревари што ги игра. Рајн Некар 5 од 5 во Бундеслигата. Ќе биде крвава изедначена борба за првите места во групата.
Јас се мсиалм дека нема да ја пројдеме групата. :)

Сабја од грешниот профил си пишал. Друг пат провери од кај си се логирал пред да постираш.:cautious:

Брат дома освен можда од Рајн Некар кој игра страшно, не верувам дека од друг ќе изгубиме. Во гости исто некој ќе падне.

Добар тим сме со одличен тренер, мое мислење е дека нема шанси таква судбина да не снајде.

Мислам дека ќе биде тесна групава и до последно коло нема да се знае кој ќе заврши прв и втор а најверојатно и трет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom