Од каде бај бај Немања?Бај бај Немања. Го избркаа Вујо а полека и играчите од сезоната 2012/13 ги бркаат еден по еден. Тоа беше шампионскиот тим, со големо срце и душа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од каде бај бај Немања?Бај бај Немања. Го избркаа Вујо а полека и играчите од сезоната 2012/13 ги бркаат еден по еден. Тоа беше шампионскиот тим, со големо срце и душа.
Од каде бај бај Немања?![]()
Од каде бај бај Немања?![]()
Нема шанси да си оди Прибак, дури и Палмарсон да дојде во екипата. Плус што Прибак има Македонско државјанство![]()
Ако треба Самоил, некој од таа клапа да средува во фудбалот, подобро нека одјебат уште пред да почнатСмирете живци дечки, во фудбал повеќето договори се прават со истек на 30ти Јуни. Нека средат ракомет, ќе дојде фудбалот на ред.
Оваа незаинтересираност ми делува како Самсоненко да бил приморан да го преземе и ФК. И скиснало на власта да финансира, па кој друг ако не Самсоненко, уствари он и има изјавено, дајте ми бизнис, па профитот ќе го инвестирам во ФК, на крај така ќе искочи дека еФК Вардар во длабока сенка и тотално занемарен во однос на РК Вардар! Крајно потценувачки и неприфатливо за најголемиот дел од поддржувачите на СД Вардар...
http://rkvardar.com.mk/mk/news/vardar/1352-2014-06-03-12-12-17
Нека му е жив и здрав, убаво име избрал. <3![]()
Малце повеќе напнаа луѓево дека не се инвестирало ништо во ФК Вардар.Ако треба Самоил, некој од таа клапа да средува во фудбалот, подобро нека одјебат уште пред да почнат
Ја не знам некој што го средува ракометот, да може да го средува и фудбалот, разлика има земја - небо.
Кемалот останува и понатаму тренер, уште да го наместат Ѓошевски на позицијата на Хаџиевски и тек тогаш ќе видиме Европски Вардар
Од кога дојде Самсоненко, единствената позитивна работа беше Ѓоко, и кога виде со какви дегенерици си фатил работа си се тргна на страна
Оваа незаинтересираност ми делува како Самсоненко да бил приморан да го преземе и ФК. И скиснало на власта да финансира, па кој друг ако не Самсоненко, уствари он и има изјавено, дајте ми бизнис, па профитот ќе го инвестирам во ФК, на крај така ќе искочи дека е
Кога влегоа во ФК приоритет ќе им беше, исто ко и тренинг кампот што најауваа дека ќе биде завршен до Септември
Испокажаа приказни за мали деца, и само Фаранг се ложи уште на нив
ахахахааааа коментаров глејте: da e zivo i zdravo i talentirano na cicko muhttp://rkvardar.com.mk/mk/news/vardar/1352-2014-06-03-12-12-17
Нека му е жив и здрав, убаво име избрал. <3![]()
а татко му хокеј на мраз играахахахааааа коментаров глејте: da e zivo i zdravo i talentirano na cicko mu
![]()
![]()
![]()