Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледај на посветлата страна, наместо сега да се нервираше за полуфиналето, дали ќе тепаме дали ќе изгубиме, вака си го ладиш пред ТВ и гајле ти е кој ќе тепаАбе баталете вие Цеље, него како ќе гледам после Барселона Флензбург, уште од сега ме фаќа нервоза. Место ние да пиевме пивце во Келн некаде, сеа овие ќе мора пред тв да ги гледам.
Ееее да се пласиравме на фајнлфор, ќе беше рамно како да сме шампиони, така да немаше да се замарам толку, и немаше да бидам волку разочаран како сега што бев.Гледај на посветлата страна, наместо сега да се нервираше за полуфиналето, дали ќе тепаме дали ќе изгубиме, вака си го ладиш пред ТВ и гајле ти е кој ќе тепа![]()
Мене денес ми беше најдобар у Барса, посебно додека не го фати нервозата.Јас не знам зошто го бара(в)те Рутенка?
Му помина времето дефинитивно....
Ако навистина Самс фрли богатство за овај играч не знам шо да речам....![]()
Ништо од него....за помали пари лежи таму еден Ненадич од Висла далеку подобра опција во моментов..во Барселона покрај такви играчи солира сам, во Вардар незнам дали воопшто ќе дава друг да шутира
![]()
Jas uste od koga pamtam sonuvam za Nenadić vo Vardarза помали пари лежи таму еден Ненадич од Висла далеку подобра опција во моментов..![]()
Od site tie vo Baja Mare idat Kavas, Eklemović i Kević. Nenadić sigurno si odi od Wisła, no ne se znae kadeНишто од него....
Ненадиќ замина во Баја Маре од Романија заедно со Боштјан Каваш,Еклемовиќ,Миљаш и Ќевиќ,речиси пола тим од Висла замина во Романија....![]()
Така напишаа во Спорт,и јас се изненадив за Ненадиќ(очекувам да оди во некоја силна екипа)....ај за другите горе долу за вакви екипи се...Jas uste od koga pamtam sonuvam za Nenadić vo VardarSuper igrac, vo odlicna forma, ne znam vo koj klub podobro bi dosol... Nenadić+Kirca+Sterbik i ne treba transferi do 2025
Od site tie vo Baja Mare idat Kavas, Eklemović i Kević. Nenadić sigurno si odi od Wisła, no ne se znae kade