Фан клуб - РК Вардар

Rigel Kent e во право пошто не се вкалкулирани головите на двомечот со Лемго и двомечот со Сиудад Реал :D

Сеедно, со глава тврдам дека не си ни знаел кој е Вугринец тогаш, камоли да си ги гледал мечевите :icon_mrgr:

Rigel Kent e во право пошто не се вкалкулирани головите на двомечот со Лемго и двомечот со Сиудад Реал :D

Сеедно, со глава тврдам дека не си ни знаел кој е Вугринец тогаш, камоли да си ги гледал мечевите :icon_mrgr:

Конечно ме поддржа некој , будала ме направија . :icon_mrgr:

Конечно ме поддржа некој , будала ме направија . :icon_mrgr:
Ама ако гледаме така ни головите на Кокшаров од овие два меча не се влезени во пресметките:icon_mrgr:

Ама ако гледаме така ни головите на Кокшаров од овие два меча не се влезени во пресметките:icon_mrgr:
Влезени се во генералната статистика 66 има изгледа не настапил во тој двомеч. :icon_mrgr:
Не ми се верува грешка им најдов во статистиката . :icon_lol:

Каде се вкалкулирани головите од овој двомеч ?

ЛОООООООЛЛЛ!!!!! Сеедно е дали се вкалкулирани или не се за она што го тврдиш (во случајов не се). Не го ни спомена Едуард Кокшаров, кој беше водечки стрелец на листа на стрелци цела сезона, а се истрча да го споменеш Вугринец.Еве ја статистиката на Кокшаров

http://www.eurohandball.com/ec/cl/men/2012-13/player/506721/EduardKoksharov

Патем врска немаше ни дека играл. Второ, за да биде некој најзаслужен за титула не мора да биде и најдобар стрелец. И како што кажав и претходно ако некој може да се издвои тоа се Периќ и Рутенка, па дури и Кокшаров, пред Вугринец

Последно уредено:
ЛОООООООЛЛЛ!!!!! Сеедно е дали се вкалкулирани или не се за она што го тврдиш (во случајов не се). Не го ни спомена Едуард Кокшаров, кој беше водечки стрелец на листа на стрелци цела сезона, а се истрча да го споменеш Вугринец.

http://www.eurohandball.com/ec/cl/men/2012-13/player/506721/EduardKoksharov

Патем врска немаше ни дека играл. Второ, за да биде некој најзаслужен за титула не мора да биде и најдобар стрелец. И како што кажав и претходно ако некој може да се издвои тоа се Периќ и Рутенка, па дури и Кокшаров, пред Вугринец

Гледам нешто си склон кон мултиплицирање на една буква , бббббббббб ооооооооо ллллл итн. не го врти сега муабетот , ме направи овде будала а ти испадна бладаш .

И Брумен играл, врска немав искрено :icon_mrgr:
Ептен низ магла се сеќавам дека Цеље освоиле тие години, ипак сум бил уште основец во време кога едвај 5 програми фаќав на ТВ, а интернет ми беше мисловна именка :icon_mrgr:

Влезени се во генералната статистика 66 има изгледа не настапил во тој двомеч. :icon_mrgr:
Не ми се верува грешка им најдов во статистиката . :icon_lol:

дај бе не треси зелени. Како не ти е срам не знам да зборуваш за играч ко да си го гледал како игра цела сезона 2003/4, а гледаш само неточни статистики...

дај бе не треси зелени. Како не ти е срам не знам да зборуваш за играч ко да си го гледал како игра цела сезона 2003/4, а гледаш само неточни статистики...
:pos:
Ти знаеш дали го гледав или не , единствен што треси зелени овде си ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom