R
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЛООООООЛ. КРАЈ!!!!
Јас мислам и двете се точни, зашто се различни утакмици, ти?ЛООООООЛ. КРАЈ!!!!
Rigel Kent e во право пошто не се вкалкулирани головите на двомечот со Лемго и двомечот со Сиудад Реал
Сеедно, со глава тврдам дека не си ни знаел кој е Вугринец тогаш, камоли да си ги гледал мечевите![]()
Ама ако гледаме така ни головите на Кокшаров од овие два меча не се влезени во пресметкитеКонечно ме поддржа некој , будала ме направија .![]()
Влезени се во генералната статистика 66 има изгледа не настапил во тој двомеч.Ама ако гледаме така ни головите на Кокшаров од овие два меча не се влезени во пресметките![]()
Каде се вкалкулирани головите од овој двомеч ?
ЛОООООООЛЛЛ!!!!! Сеедно е дали се вкалкулирани или не се за она што го тврдиш (во случајов не се). Не го ни спомена Едуард Кокшаров, кој беше водечки стрелец на листа на стрелци цела сезона, а се истрча да го споменеш Вугринец.
http://www.eurohandball.com/ec/cl/men/2012-13/player/506721/EduardKoksharov
Патем врска немаше ни дека играл. Второ, за да биде некој најзаслужен за титула не мора да биде и најдобар стрелец. И како што кажав и претходно ако некој може да се издвои тоа се Периќ и Рутенка, па дури и Кокшаров, пред Вугринец
Влезени се во генералната статистика 66 има изгледа не настапил во тој двомеч.
Не ми се верува грешка им најдов во статистиката .![]()
дај бе не треси зелени. Како не ти е срам не знам да зборуваш за играч ко да си го гледал како игра цела сезона 2003/4, а гледаш само неточни статистики...