- Член од
- 30 август 2012
- Мислења
- 3.728
- Поени од реакции
- 6.625
Е така де се демек се нема пари , а не се проблем парите него лошиот скаутинг.Се се тргна се се напрај атмосвера ,сала ,ребаланс шо треба уште кое оправдување пак ќе се бара дека играме ЛШ а дома од 1961 губиме дај сите отворете очи немаме играчи денес со голман( и само со среден бек(sagosen) и крилата не тепаја 9 разлика Норвежаните има да ни ја дупат глата сите други од еден до последен со ваков стручен штаб и загалање на играчите како иди секоја година поголем буџет а ние послаби од сезона во сезона има да ги бараме стипе,кушан,перич,табоада,па и ланските играчи како шо врви времето заеби то толку ние силата кога пари има само лоша селекција напраја плус ништо не играме во одбрана а уште помалку во напад и оваа екипа нема лидер ни на клупа ниту на терен ако губиме вака поарно децата да играат нека ги избркаат сите појачувања поарно да земеја два три класа и салам играчи плус деца да играа од колку вака просеци да ги учиме од основно и да се прај играч на оваа атмосфера
Тотално разочарување е пристапот на играчите и тренерите никаков страм еден тон пари земаат за џабе барем одбрана секој можи да игра да се тепа ако не знаат за во напад ова е страмота без никаков жар ,инает и нерва колку да помини месецот да земат плата а не да го ценат дресот историјата и навивачите крв да паѓа на терен се ова е вештачки и на сила едино името и амблемот вреди со публиката другото е бетер од работник да го гледаш барем за мене секоја година полошо и полошо
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Па лани да 5-6 пати се крпеја грешките од скаутингот за да се земи титулата и пак ако не беше Алкалоид немаше да ја има.
Ова година сигурен сум дека Јапонецот во Вардар е ај да не претерам ама 20-30% сигурно помалку платен од Тајник а она што видовме првата утакмица за него е Марадона .
Е сега Тајник пред две години бил МВП на Словенско првенство , не знам што како бил тогаш и лани и на припреми не беше толку лош ама сега моментално е тапа.
Незнам јас да се прашвам од сите овие само Борзаш би го зел и би ризикувал на него .