- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.966
- Поени од реакции
- 9.596
Во ред е брат собери некој лајк и запамти шо напишав па ќе те цитирам напролет. И онака ја неам врска од ракомет разбирањето ми е минимално.Дали си сериозен со напишаното ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во ред е брат собери некој лајк и запамти шо напишав па ќе те цитирам напролет. И онака ја неам врска од ракомет разбирањето ми е минимално.Дали си сериозен со напишаното ?
Главни, без конкуренција, сте за "шта би било, кад би било" муабети.. Неколку години однапред виде што ќе се случува.Читам министерот за збрки ги критикувал судиите , а тие му враќат ако не се извиниш судии од странство ќе ти судат секоја утакмица
Утре ќе биди смеење , на секоја одлука онај со влечките ќе рипа како улаФ.
Инаку оддамна и тука е праен муабетот за дерби утакмици судии од страна .
Ама очигледно министерот за збрки со Киро ептен ја имаа спукано , а ништо чудно и со судии некој да се има закачено.
Зависи утре како ќе се одвива ситуацијата ако случајно тепаме и напрат грешки во наша полза , а и да не напрат , а тепаме 100% ќе критикува пак судиите .
Па ќе биди смеење ако навистина судиска комисија одлучи да не му суди на 61-ва , и да му носи судии од страна
Како и да е ќе има интересни години во Мак ракометот со оглед на тоа шо министерот ми е пикнат во дупе на жмицко , па ако дојдат на власт , сигурно прво шо ќе напрај е да се осветлува на Киро , а секако после и со нас пресметки надвор од теренот и секакви сопки.
А ништо чудно со оглед дека РФМ не е зависно од политика т.е. можи да се жали дека политика се меша во ракомет , да му дат суспензија да не смее во Македонија да биди инволвиран под натпревари под палка на РФМ
А ништо чудно ако продолжи да мудрува и побрзо да го решат.
Напрај си скрин на то погоре.Главни, без конкуренција, сте за "шта би било, кад би било" муабети.. Неколку години однапред виде што ќе се случува.
п.с. И на времето скопските клубови ќе играа за ФК Вардар да не испадне во Втора лига.![]()
Абе не викам дека нема да се случи, ама многу често пишувате еден куп теории од кои добар дел паѓаат во вода.Напрај си скрин на то погоре.
Јас мислам дека утре вие ќе тепате реално , не верувам дека се способни да кренат екипата за толку брзо.Абе не викам дека нема да се случи, ама многу често пишувате еден куп теории од кои добар дел паѓаат во вода.
А факт е дека вие сте фаворити утре и ние можеме да победиме само ако ја искористиме мотивираноста на нашиве пред домашна публика и атмосферата кај вас после поразот во ЛШ. Од секој друг аспект вие треба да победите. И тоа Борко ќе го искористи за да продолжи да се расправа со судиската организација, ама Борко е таков - сите го знаеме. И не би очекувал нешто друго од него. Btw, има некој пивски фестивал на паркингот пред сала и се случува во исто време со утакмицата - има да биде калакурница утре.
Мене искрено Голужа ич не ми е нешто посебно. За Џирона можиме да зборваме....Али Славко ти е....просек
Da da, muabeto mi bese edna utakmica i chaoМене искрено Голужа ич не ми е нешто посебно. За Џирона можиме да зборваме....Али Славко ти е....просек
Mnogu letate pred vreme se ponasate kako so RK Aerodrom i posle krivci ke barame cela vecerke bidi lagana pobeda od 5 do 10 gola...
nema sansi vardar
ke igra makedonskiot del od ekipata sto bese na klupa so norvezanite...
sve osven debakal ke bidi uspeh za vardar...
samo ne treba da se podlegnuva na provokacii koi ocigledno ke gi ima...
treba da gi izigrame jako bez kalkulacii prvite 15 minuti...
ako ja zaebat i ova utakmica neka odat zad sala i direk vo vardar neka skokat...
Se slozvam deka po eventualen kiks denes mora da letat otkazi ama pa da dozvolime da gubime od onie ligusite ne biva nikakoЗа спас на сезоната најарно ќе е да кикснат и денес, па да се случат темелни промени. Подобро сега отколку плеј оф кога ќе почни да се изрезилат негде.