Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Дали си сериозен со напишаното ?
Во ред е брат собери некој лајк и запамти шо напишав па ќе те цитирам напролет. И онака ја неам врска од ракомет разбирањето ми е минимално.

Читам министерот за збрки ги критикувал судиите , а тие му враќат ако не се извиниш судии од странство ќе ти судат секоја утакмица :)

Утре ќе биди смеење , на секоја одлука онај со влечките ќе рипа како улаФ.

Инаку оддамна и тука е праен муабетот за дерби утакмици судии од страна .

Ама очигледно министерот за збрки со Киро ептен ја имаа спукано , а ништо чудно и со судии некој да се има закачено.

Зависи утре како ќе се одвива ситуацијата ако случајно тепаме и напрат грешки во наша полза , а и да не напрат , а тепаме 100% ќе критикува пак судиите .
Па ќе биди смеење ако навистина судиска комисија одлучи да не му суди на 61-ва , и да му носи судии од страна :)

Како и да е ќе има интересни години во Мак ракометот со оглед на тоа шо министерот ми е пикнат во дупе на жмицко , па ако дојдат на власт , сигурно прво шо ќе напрај е да се осветлува на Киро , а секако после и со нас пресметки надвор од теренот и секакви сопки.

А ништо чудно со оглед дека РФМ не е зависно од политика т.е. можи да се жали дека политика се меша во ракомет , да му дат суспензија да не смее во Македонија да биди инволвиран под натпревари под палка на РФМ :)
А ништо чудно ако продолжи да мудрува и побрзо да го решат.

Читам министерот за збрки ги критикувал судиите , а тие му враќат ако не се извиниш судии од странство ќе ти судат секоја утакмица :)

Утре ќе биди смеење , на секоја одлука онај со влечките ќе рипа како улаФ.

Инаку оддамна и тука е праен муабетот за дерби утакмици судии од страна .

Ама очигледно министерот за збрки со Киро ептен ја имаа спукано , а ништо чудно и со судии некој да се има закачено.

Зависи утре како ќе се одвива ситуацијата ако случајно тепаме и напрат грешки во наша полза , а и да не напрат , а тепаме 100% ќе критикува пак судиите .
Па ќе биди смеење ако навистина судиска комисија одлучи да не му суди на 61-ва , и да му носи судии од страна :)

Како и да е ќе има интересни години во Мак ракометот со оглед на тоа шо министерот ми е пикнат во дупе на жмицко , па ако дојдат на власт , сигурно прво шо ќе напрај е да се осветлува на Киро , а секако после и со нас пресметки надвор од теренот и секакви сопки.

А ништо чудно со оглед дека РФМ не е зависно од политика т.е. можи да се жали дека политика се меша во ракомет , да му дат суспензија да не смее во Македонија да биди инволвиран под натпревари под палка на РФМ :)
А ништо чудно ако продолжи да мудрува и побрзо да го решат.
Главни, без конкуренција, сте за "шта би било, кад би било" муабети.. Неколку години однапред виде што ќе се случува. :D

п.с. И на времето скопските клубови ќе играа за ФК Вардар да не испадне во Втора лига. :pos:

Главни, без конкуренција, сте за "шта би било, кад би било" муабети.. Неколку години однапред виде што ќе се случува. :D

п.с. И на времето скопските клубови ќе играа за ФК Вардар да не испадне во Втора лига. :pos:
Напрај си скрин на то погоре.

Напрај си скрин на то погоре.
Абе не викам дека нема да се случи, ама многу често пишувате еден куп теории од кои добар дел паѓаат во вода.
А факт е дека вие сте фаворити утре и ние можеме да победиме само ако ја искористиме мотивираноста на нашиве пред домашна публика и атмосферата кај вас после поразот во ЛШ. Од секој друг аспект вие треба да победите. И тоа Борко ќе го искористи за да продолжи да се расправа со судиската организација, ама Борко е таков - сите го знаеме. И не би очекувал нешто друго од него. Btw, има некој пивски фестивал на паркингот пред сала и се случува во исто време со утакмицата - има да биде калакурница утре.

Абе не викам дека нема да се случи, ама многу често пишувате еден куп теории од кои добар дел паѓаат во вода.
А факт е дека вие сте фаворити утре и ние можеме да победиме само ако ја искористиме мотивираноста на нашиве пред домашна публика и атмосферата кај вас после поразот во ЛШ. Од секој друг аспект вие треба да победите. И тоа Борко ќе го искористи за да продолжи да се расправа со судиската организација, ама Борко е таков - сите го знаеме. И не би очекувал нешто друго од него. Btw, има некој пивски фестивал на паркингот пред сала и се случува во исто време со утакмицата - има да биде калакурница утре.
Јас мислам дека утре вие ќе тепате реално , не верувам дека се способни да кренат екипата за толку брзо.

Малку надвор од темата.
Па поточна парола од последната на питачите шо им ја извадовме во Струмица нема!!! Од уста не не вадите кошмари во главите од Чкембарите. Ниту еден коментар од ЧКЕМБАРСКИ профил на темата за навивачки групи, комити на лозари им прат акција, 10 страни полна уста Чкембари. Не сте добри молерчина. Дебели стомаци, најсмешна група(никогаш не не поразиле во ништо) сме немале ниеден фајт(на кој сте гневни бе за кав?? :) , кој ве шлапаше пред стадион бт, кој ве шлапаше пред сала каj вас, кој има илјада тепачки со редари...?) па сме пееле уште една победа wtf, торфиоже биле ко лебари (на дерби со видзев, 800 навивачи во гости):tapp:....десет нови профили напраиле само за гомна јадење за нас. Ко ќе отворите, само смејте се...

П.с. За денес не спомнавме, уште во средата добивме забрана за гостување. Декември ЧКЕМБАРИ НЕМА ДА ПОМОГНАТ за друга одлука!!!!

Денес Господ да ни помогни, оти ми се чини од денешната утакмица сезоната ни зависи.

Последно уредено:
ke bidi lagana pobeda od 5 do 10 gola...
nema sansi vardar
ke igra makedonskiot del od ekipata sto bese na klupa so norvezanite...
sve osven debakal ke bidi uspeh za vardar...
samo ne treba da se podlegnuva na provokacii koi ocigledno ke gi ima...
treba da gi izigrame jako bez kalkulacii prvite 15 minuti...
ako ja zaebat i ova utakmica neka odat zad sala i direk vo vardar neka skokat...

За спас на сезоната најарно ќе е да кикснат и денес, па да се случат темелни промени. Подобро сега отколку плеј оф кога ќе почни да се изрезилат негде.

ke bidi lagana pobeda od 5 do 10 gola...
nema sansi vardar
ke igra makedonskiot del od ekipata sto bese na klupa so norvezanite...
sve osven debakal ke bidi uspeh za vardar...
samo ne treba da se podlegnuva na provokacii koi ocigledno ke gi ima...
treba da gi izigrame jako bez kalkulacii prvite 15 minuti...
ako ja zaebat i ova utakmica neka odat zad sala i direk vo vardar neka skokat...
Mnogu letate pred vreme se ponasate kako so RK Aerodrom i posle krivci ke barame cela vecer
Автоматски споено мислење:

За спас на сезоната најарно ќе е да кикснат и денес, па да се случат темелни промени. Подобро сега отколку плеј оф кога ќе почни да се изрезилат негде.
Se slozvam deka po eventualen kiks denes mora da letat otkazi ama pa da dozvolime da gubime od onie ligusite ne biva nikako

Edino dobro pred derbito e so svinjata pobara da sudat stranski sudii na derbi za drugoto da ne zborame pred vreme prvo da ja gledame vecer utakmicata I nikogas ne bi posakal poraz na Pelister pa taka I sega ,mialam deka na upravata site vo klubot I nadv9r od nego mu e jasno deka nesto ne cini rabotata dali nepravilna selekcija dali loso spremanje od strucniot stab dali upravata so ne mu donese uste eden dva igraci ne znam no jasno e bez razlika dali ke pobedime denes ili zagubime deka trebaat promeni ne treba da ni ja dupat site glata pa da se svestime deka nesto ne cini pa najdobro da pobedime I da ima novini odnosno promeni vo klubot [emoji6]

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom