- Член од
- 30 август 2012
- Мислења
- 3.728
- Поени од реакции
- 6.625
Ко не пратиш на бет36511: 9 tie vodele neubo vidov na gol.mk
nemas slusnato zosto e dresot plavo crn?
Прегледај го приврзокот 387979
mnogu inkeri imalo po grado...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ко не пратиш на бет36511: 9 tie vodele neubo vidov na gol.mk
nemas slusnato zosto e dresot plavo crn?
Прегледај го приврзокот 387979
mnogu inkeri imalo po grado...
Ко ти је враг шефе!?
Не го вознемирувај бавчата наесен се бери, има време да ги бери јаболката.Ко ти је враг шефе!?
Глеј си бавчата кај вас....
Seri ne e spremen,neka ne brzat so nego ito kako ke ni treba vo dvata pravci.Ја гледав снимката со Монпеље... Топ утакмица!
Она шо можи да се констатира е фактот дека Цехте е најслаба алка моментално во составот. Пребавен, непрезизни удари над гол, потрошени топки милион. Тука ќе мора да се донеси екстра засилување пошо Цехте во никој случај неможи да биди прва опција.
Словенецот на среден топ засилување, среќа шо во последен момент го донесоја иначе ќе бевме очајни во напад.
Какви пасој до пикер пушта и неколку акии вишок на крило, секоја чест.
Костески ми се чини дека е во животна форма... Напреднал многу, топ играч ќе биди и прашање е кога ќе ни го земат вп некој појак клуб. Дели на терен, одма се гледа разлика во споредба со левите крила.
Е на лево крило тука сме ептен тенки... Незнам како му е планот ама тука ќе мора да се донеси некое експлозивни крило, а Петар и Цветан втора опција.
Она шо загрижва е одбраната. Можи ќе треба да се донеси некој класичен дефанзивец двометраш, нешто како Абутович да го стабилизира средниот ред во одбрана. Некако прелесно примаме голој од средина и делуваме раштимано во одбрана.
Нападот е супер со плус 1-2 играчи на десен и лево крило ќе биди за мерак екипата. Десен бек е MUST!!
Сери го нема никаде... Да не си замина од клубот, шо е работата со него? Исто и Дејвис го нема во екипа. Да не раскинаја со нив двата ?
Со Сери во напад и во одбрана ќе бидиме уште подобри.
Во секој случај засилувањата се на место со исклучок на Цехте, барем засеа... Можи му треба време да ја крени формата од повредата лани, ама во секој случај се очекува повеќе од него.
Уште ми е криво за повредата на Сери против Берлин на минус 10 резултат. Немаше потреба веќе повреден да го игра Бабиќ, го изгубивме 9 месеци за ништо.Не е спремен Сери, а за Хаш секој ден е спремен, саботата маскота робот беше маскиран, џабе без памет се црнците, сеир си терат овде, после некој ќе речи греота биле и тие требало да излезат и да се напијат, абе секој кој води неспортски живот, а зема пари од клубот има тродупло да наплати...
Искрено се надевав дека ќе е играч број 1 во екипата, ја завлечка повредата, го пропушта стартот, има знаење кинеше и напад и одбрана и не е спорен неговиот квалитет ! Ќе го почекаме, да покажи шо знај....
За Цехте уште ко дојде реков дека е добар за бек ап опција од клупа, никако не смеј да ни е прв бек, ептен и тука се издолжи работата на оваа позиција, Павле се труди се гледа, покажва жилавост детето, оди во дуел игра, ќе го биди, рано му е, ама му фали уште некој см за бек.
Тајник е топ бек, можи и најдобро засилување на екипата, добивме то шо ни требаше, си велам Дејвис ќе е спреман само за одбрана, барем тука имавме голема корист од него, плус некако мене ми е и сигурен пеналџија, треба да пробат за прв пик за пенали да ни е Дејвис плус одбрана о сме добитна комбинација од него, после него Цветан е ок, словенецот да игра само напад...
Кисум е во најлоша форма од сите, нула за сега, уште си спие, мора да проработи, Емко ја крена формата после повредата, Костески е во животна форма, данецот пикерот исто ќе го биди, супер е, нај изолиран од сите ми делува Стевановиќ моментално....
п.с. Супер купот има датум на одигрување ??
Ако дојди понуда треба да го пуштат детето лета не е за кај нас повеќе
Seri ne se povredi so Berlin,toj se povredi na super kupit so Vardar a so Berlin samo se dokrajciУште ми е криво за повредата на Сери против Берлин на минус 10 резултат. Немаше потреба веќе повреден да го игра Бабиќ, го изгубивме 9 месеци за ништо.