Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе уште не почнала сезоната, дај да не се залетуваме. Разбирам дека сте во еуфорија сега, ама полека.Можи не е подобра екипата од та од лани, ама зато оваа екипа има 10 пати поголеми мадиња од неа. И за разлика од лани Ларс донесе победнички менталитет, а до лани екипата имаше лузерски менталитет на чело со тркалото Бабич. Ако тргнеше некоја утакмица како денес да играт последни минути под притисок, се знаеше дека е веќе посрана.
Плус да не се заборај дека таа екипа беше заедно 2 и појќе можда години зато беше уиграна, а овие се само 1 месец,шо сакате појќе.....За 2 години овие само вака да газат, ехехе....Само да не се повреди некој сериозно...со овој ростер, плус Суси и воиграност........Ќе грми!!!!Можи не е подобра екипата од та од лани, ама зато оваа екипа има 10 пати поголеми мадиња од неа. И за разлика од лани Ларс донесе победнички менталитет, а до лани екипата имаше лузерски менталитет на чело со тркалото Бабич. Ако тргнеше некоја утакмица како денес да играт последни минути под притисок, се знаеше дека е веќе посрана.
Моментот на утакмицата беше кога на неколку минути до крај на огромен притисок ги пушти Ѓоргоски и Атанасијевиќ во игра. Каков цар, треба да имаш 5 рала мадиња за тој потег.Плус да не се заборај дека таа екипа беше заедно 2 и појќе можда години зато беше уиграна, а овие се само 1 месец,шо сакате појќе.....За 2 години овие само вака да газат, ехехе....Само да не се повреди некој сериозно...со овој ростер, плус Суси и воиграност........Ќе грми!!!!Прегледај го приврзокот 343038Прегледај го приврзокот 343039
Абе другар, јас добро напишав. Не зборам за квалитет, дали е добра играта и слично. Нормално дека е рано и треба уште подобрување. Јас велам дека оваа екипа има мадиња и победнички менталитет за разлика од таа до лани.Абе уште не почнала сезоната, дај да не се залетуваме. Разбирам дека сте во еуфорија сега, ама полека.
Моментот на утакмицата беше кога на неколку минути до крај на огромен притисок ги пушти Ѓоргоски и Атанасијевиќ во игра. Каков цар, треба да имаш 5 рала мадиња за тој потег.
![]()
Во глобала одбраната на ниво и повеќе од солидно , нападот многу индивидуално посебно кога е Дејвис во игра.
Друг момент Хосни кога се крши резултатот нема муда да повлечи , вака така Танкосен и Радович најголеми муда во клучни моменти.
Баш и јас имав ваков впечаток, ама мислам дека е голем проблем шо избегнува да влези за шут и подавањата му се неодговорниЈас би рекол обратно, кога е Давис повеќе се прават уиграни акции, има мн повеќе вкрстувања и се добива мн повеќе простор за шут од останатите бекови, да не спомнам дека кога е во игра со него е и поцврста одбраната.
Ќе видиме за брзо дали не сме засилени повеќе од лани.Фино што се пласиравте, убаво за вас, ама мене не ми делува дека сте засилени од лани. Мислам дека разочарувањето од тоа што ги изгубивте домашните титули ги заслепе многу колку вредеа некои од играчите што си отидоа.