Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Добро се убо објавија за картите, ама барем да кажеа од колку сато ќе почни продажбата. Вака излегва јас да одам во 7 сабајле да можам да си купам, само да не ме вратат ела си покасно. Не коректно, бидејќи луѓе сме со обврски, жив хаос се на тој поглед.

Глеам на стори ообјавуват официјализирање на соработка со Евротип и Голд Фелиција. Овие требаше да бидат спонзори во кошарката, но ваљда поради хаотичната ситуација таму се имат одкажано и еве спонзори се во ракометот.
Уште подобра варијанта, пошо таму ќе беа залудно потрошени средствата.
Се надевам финансиски добро ќе се уклучат и ќе можиме да донесиме уште некој играч за брзо.

Аирлија нека е!

Глеам на стори ообјавуват официјализирање на соработка со Евротип и Голд Фелиција.

Аирлија нека е!

Кај виде такво нешто :facepalm:
Претставување на тимот и заедничка вечер на клубот со сите спонзори, не дека имам нешто против ЕвроТип да биди спонзор ама вечерва немаше такво нешто.
Туку едно ме чуди оти никој како претставници на Чкембари не видов или не се сликани, па сите сме како едно ама добро си знат тие можи ептен беше потесен круг, било супер, било одлично, супер атмосфера и ова ќе дојди како тим билдинг за в четврток.
1661214481361.png

Кој се тројца сега? Цветан, Павле Атанасијевиќ и ? Петровиќ или Ѓоргоски?
Небитно, важно се прекомандовани и то е знак на добра работа, само исто така да добиват минутажа, а во нашето првенство сигурно ќе добиват.

Ќе видиме.

Туку едно ме чуди оти никој како претставници на Чкембари не видов или не се сликани, па сите сме како едно ама добро си знат тие можи ептен беше потесен круг
Беа поканети Чкембари, ама одбивме. Одреден број на луѓе беше, да нема оти овај бил оти онај не бил затоа не присуствувавме. А клубот беше фер и не покани.

Кој се тројца сега?
Цветан ➡
Павле Атанасијевиќ➡
Емилиан ➡
Павле Петровиќ ⬅
Дејан Кукуловски ⬅

Барем така подразбрав, Ларс видел голем потенцијал кај Емилиан и сакал да работи со него.

И Стоилевски го префрлиле, дечкото реално прошлата сезона дали изигра 10 минути ама ај, или беше повреден или 3та опција кај Јовиќ.
Шо е тука е, највероватно со ова, до Јануари нема да има нови играчи и овај ќе е тимот следните неколку месеци, за лигата и СЕХА и ок, за во ЕЛ ќе сме топовско месо, нема таму веќе слаби екипи, сите се со солидни буџети и поголеми од нашиот, освен ако налетаме со малку среќа на слаба група, па да имаме надеж за 2-3 победи на домашен терен, па така да влезиме 1/8 финале.
Уште не се знај ништо со Велковски, дури да се врати и во каква ситуација после повредата, можи бек ап опција на Хосни да е и Радовиќ, колку да го одмори или во случај на 2мин исклучување како шо одеше и претходно, па така на крило да ни се Костески/Стоилевски кои за во лигата би имале целосна минутажа.
Тимот оваа сезона е повеќе составен од домашни играчи и 7 странци.

И Стоилевски го префрлиле, дечкото реално прошлата сезона дали изигра 10 минути ама ај, или беше повреден или 3та опција кај Јовиќ.
Шо е тука е, највероватно со ова, до Јануари нема да има нови играчи и овај ќе е тимот следните неколку месеци, за лигата и СЕХА и ок, за во ЕЛ ќе сме топовско месо, нема таму веќе слаби екипи, сите се со солидни буџети и поголеми од нашиот, освен ако налетаме со малку среќа на слаба група, па да имаме надеж за 2-3 победи на домашен терен, па така да влезиме 1/8 финале.
Уште не се знај ништо со Велковски, дури да се врати и во каква ситуација после повредата, можи бек ап опција на Хосни да е и Радовиќ, колку да го одмори или во случај на 2мин исклучување како шо одеше и претходно, па така на крило да ни се Костески/Стоилевски кои за во лигата би имале целосна минутажа.
Тимот оваа сезона е повеќе составен од домашни играчи и 7 странци.
Ne se slozvam deka ke bidime bash topovsko meso vo LE.

Apsolutno vo nitu eden segment ne sme poslabi od lani. Isti sme na nekoi mesta duri i podobri. Topkata e vo racete na Walther. Ako uspej da gi vklopi ko sho treba podobri ke sme ama sepak treba vreme a deka e podobar trener od Babic pokaza uste odma so polno izmeneti segmenti vo igrata.

Штом го вратија Петрович во втор тим, највероватно ќе се носи уште десен бек и толку.

Штом го вратија Петрович во втор тим, највероватно ќе се носи уште десен бек и толку.
А оти не гледаш од друг агол... штом го носат Стоилевски прв тим, значи Радовиќ ќе покрива десен бек до враќање на Велковски, а Стоилевски со Ненад ќе се десно крило.
Не вервам дека ќе има нови играчи

Emilijan ako saka da igra i da nauci od trenerot moe mislenje ke bidi za nekoja godina prejjak bek sam ke mu igra na site... prejak shut ima realno i madinja da recam za igra pred se! A Stoilevski so Nenad desni krila ke se to e to :) samo nikako na levo krilo da donesime ili pogodime igraci osven Cvetan da zdivi do prva daj boze!

Emilijan ako saka da igra i da nauci od trenerot moe mislenje ke bidi za nekoja godina prejjak bek sam ke mu igra na site... prejak shut ima realno i madinja da recam za igra pred se!
Многу ме потсека на Марко Нелоски со скок шут и решителност, но се зависи од него дали ќе биде во буквална смисла инаетчија и да не прифајќа совети или тој инает ќе го прикаже на терен.
Инаку да за 3-4 год ќе има веќе видлива форма која на тие год само ќе ја надградува.
Во МКД реално не можеш да бидеш врвен играч посебно бек шутер на овие години. Ради тие очекувања Кузмановски и Талевски имаат мн пати изгорено од нас навивачите дека имавме преголеми очекувања.
Дури сега на полни 25 год ги гледаме нивните бенефити во репката, тоа го очекувам и од новата генерација на бекови на кои се во поширок список на репрезентацијата.
Голема штета за еден играч ко Нелоски шо немаше среќа со повредите и толку рано ја заврши кариерата. Беше покомплетен играч од двата ударни деснораки бекови.

А оти не гледаш од друг агол... штом го носат Стоилевски прв тим, значи Радовиќ ќе покрива десен бек до враќање на Велковски, а Стоилевски со Ненад ќе се десно крило.
Не вервам дека ќе има нови играчи
Ќе донесат уште еден играч до крајот нс месецот, е сеа на која позиција ќе видиме...
Мене вака гледано најлогички ми е уште еден левичар да донесат. Во меѓувреме Радович да покрива, ама мидлам дека Валтер е доволно искусен за да процени која позиција му е најкритична.
Хосни е ОК ама не е играч шо мочи да го носи товарот цел нстпревар.
Десен бек или пикер се моментално позиции кај шо трпи нов играч.
Автоматски споено мислење:

Кај виде такво нешто :facepalm:
" Проф. д-р Зоран Стерјев: Задоволство ми е што сум во овој величенствен објект „Gold Felicia“, со кој потпишавме договор и ќе биде наш спонзор сезонава. "

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom