Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глеам на стори ообјавуват официјализирање на соработка со Евротип и Голд Фелиција.
Аирлија нека е!
Беа поканети Чкембари, ама одбивме. Одреден број на луѓе беше, да нема оти овај бил оти онај не бил затоа не присуствувавме. А клубот беше фер и не покани.Туку едно ме чуди оти никој како претставници на Чкембари не видов или не се сликани, па сите сме како едно ама добро си знат тие можи ептен беше потесен круг
Цветан ➡Кој се тројца сега?
Ne se slozvam deka ke bidime bash topovsko meso vo LE.И Стоилевски го префрлиле, дечкото реално прошлата сезона дали изигра 10 минути ама ај, или беше повреден или 3та опција кај Јовиќ.
Шо е тука е, највероватно со ова, до Јануари нема да има нови играчи и овај ќе е тимот следните неколку месеци, за лигата и СЕХА и ок, за во ЕЛ ќе сме топовско месо, нема таму веќе слаби екипи, сите се со солидни буџети и поголеми од нашиот, освен ако налетаме со малку среќа на слаба група, па да имаме надеж за 2-3 победи на домашен терен, па така да влезиме 1/8 финале.
Уште не се знај ништо со Велковски, дури да се врати и во каква ситуација после повредата, можи бек ап опција на Хосни да е и Радовиќ, колку да го одмори или во случај на 2мин исклучување како шо одеше и претходно, па така на крило да ни се Костески/Стоилевски кои за во лигата би имале целосна минутажа.
Тимот оваа сезона е повеќе составен од домашни играчи и 7 странци.
А оти не гледаш од друг агол... штом го носат Стоилевски прв тим, значи Радовиќ ќе покрива десен бек до враќање на Велковски, а Стоилевски со Ненад ќе се десно крило.Штом го вратија Петрович во втор тим, највероватно ќе се носи уште десен бек и толку.
Многу ме потсека на Марко Нелоски со скок шут и решителност, но се зависи од него дали ќе биде во буквална смисла инаетчија и да не прифајќа совети или тој инает ќе го прикаже на терен.Emilijan ako saka da igra i da nauci od trenerot moe mislenje ke bidi za nekoja godina prejjak bek sam ke mu igra na site... prejak shut ima realno i madinja da recam za igra pred se!
Ќе донесат уште еден играч до крајот нс месецот, е сеа на која позиција ќе видиме...А оти не гледаш од друг агол... штом го носат Стоилевски прв тим, значи Радовиќ ќе покрива десен бек до враќање на Велковски, а Стоилевски со Ненад ќе се десно крило.
Не вервам дека ќе има нови играчи
" Проф. д-р Зоран Стерјев: Задоволство ми е што сум во овој величенствен објект „Gold Felicia“, со кој потпишавме договор и ќе биде наш спонзор сезонава. "Кај виде такво нешто![]()