Bravo bitolcani za atmosverata nema kako nas neka gledat evropa neka ucat so e pasija kako se saka klub navivajne neka gledat gazdite i neka vidat kako drugite go cenat naseto poke od tie samite se poklonuva evropa i najdobrite a ne da gi osudvat i karat so publikata neka ja ucat lekcijata zamerka za ckembari so pred izbori mu davat na luge koj vo posledno se so grupata samo od korist da se kacvat so megafonot da prat bilo kakvi poeni od cesni deca prvo katanga vcera i krt kacen za politicarite mestoto e nadvor od sportot i navivacite ama isgleda i tamu ima matematiki pa mu se dozvolva inace go izbrkale koko golemite gazdi na koko mu najdoja mana pred to na milence pa go vratile gledam pa koko pa toj fizioterapeftot neka si go trgnat egoto a so to i negativnata energija so se siri so samoto to sreka imat so site si go sakat pelister poke od nivnite pari pa se polni salata tuku da mi kazi nekoj kako luge so odat 2 pati na rakomet dobivat nekakva vratovrska i ja gledat utakmicata od zad golot i kako maliot gazda od zaden vlez si pika po 10-15 drugari bez karta dodeka bitolcani ne uspevat karta da kupat istite onie so odele i so prespa derbi ko bese i posledno zosto edinstvenite trn vo oci na site upravi
@Deksi i
@Goran Bt nemat zbor pisano kazano na nasata strana kako so velat tie za brkaneto na koko i prethodno na drugite. Pozdrav braka ckembari najrakometna bitola.