Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Denes tepvame deka nema ni edna objava za rakometot, nema pritisok nema nisto :cool:
Шо да објавуваме поќе?
10 години пишиме и објавуваме: "ЏИНОТ ПОВТОРНО СЕ БУДИ" :D И никако да го доразбудиме, ете го сега ваљда се расонва. Така да, да почекаме скроз да се разбуди, па да почниме да објавуваме :pos:

Сега сме за МТВ ЕРФ?? :facepalm:
И ова да не е инкер:tapp:
Screenshot_2021-05-20-16-13-42-168_com.android.chrome.jpg

Edno ke recam samo do trenerot e nisto drugo da ne se lazime coekot e izguben vo prostor i vo vreme bez pola tim so bilo koj drug trener ke gi tepame ovie veteranite od 1961

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Denes tepvame deka nema ni edna objava za rakometot, nema pritisok nema nisto :cool:
Vi rekov :ROFLMAO:
MIRKO RADOVIC EDEN OD NAS!
Isto odlicna partija na Hendavi a Peric standardno odlicen.
Ako nisto drugo barem vidoja deka ne treba tolku da mu se plasat i deka mozat da igrat e sega sho bi bilo ako bi bilo dolgo e da ja dumame.

POD HITNO NOV DOGOVOR ZA RADOVIC, BRATO GINI NA TEREN, SO KAKVA MOTIVACIJA IGRA SEKOJA CEST. HENDAVI FANTASTICEN SAMO DA IMASE POGOLEMA PODDRSKA OD NAPADOT KE BESE SEA TITULA.. AMA TOA E SO E.. MADZOVSKI SRAMOTA E ONAKA DA PROMASVAS BE ZA REPREZENTACIJA IGRAS COVECE..
PERIC ISTO TAKA ZA 10KA.

POD HITNO NOV DOGOVOR ZA RADOVIC, BRATO GINI NA TEREN, SO KAKVA MOTIVACIJA IGRA SEKOJA CEST. HENDAVI FANTASTICEN SAMO DA IMASE POGOLEMA PODDRSKA OD NAPADOT KE BESE SEA TITULA.. AMA TOA E SO E.. MADZOVSKI SRAMOTA E ONAKA DA PROMASVAS BE ZA REPREZENTACIJA IGRAS COVECE..
PERIC ISTO TAKA ZA 10KA.
Нели си оди Радовиќ? :D
Будали сте ако го дадете, ама за волја на вистината замената му е одлична.
Хендави ала Гедбане, ќе фати некоја топка на еуфорија, после ќе го нема неколку утакмици. Тешка превара ми се арапскиве голмани, ама вистина е дека кај нив полна сала може многу да промени. Ќе се повампират, сите шутеви ќе ги фатат. Го читаше Јотиќ како селски буквар.

Пишав и пред некој ден , грешка е Радовиќ шо го пуштат . Хендави пред полна сала ќе биди уште подобар. Мора десен бек да се дојси да се задржи Радовиќ и лево крило.

Абе шо да се дојси ни требаат пет души со срце и мадиња како Перич и пет души со срце и мадиња како Радовиќ плус тренер мотиватор а не овај умрениот како шаховска екипа да води еј бе наместо да бркаме 8 разлика пресинг то тренерот бездушен чека на индивидуална акција на перич дно од тренер со јовиќ од вториот тим имаше да ги изгазиме денес, не можеја да одат овие од 1961 кај му се очите на нашите вистина не знам абе оди излегувај на девет на бекојте нема кој да шутни немаа сила на крај и наместо пресинг тие пак на искуство не стигнаа со дибиров сега единствена шанса е иве марковски со миночург да напрај проблем ама со други судии ако се начевски нема шо да се надеваме по кој копиљаци се не можам да ги гледам бе се исти фаци сто години крв му ебам нивна и да повторам џабе играчи ќе донесат со овај тренер нема ништо да освојме освен турнирот во Струга!

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Маџовски е катастрофален, секој меч испод 50% реализација има. Штета за денеска, иако сум од Прилеп сакав да ги плеснете и се изнервирав на крајот. Повторно Тимур ја реши како во купот со вртелешка. Во секој случај, супер сте, позитивно сум изненаден.

Добар натпревар денес. Вардар за жал послаб не бил не памтам од кога. По дуел, пуштам Веспрем - Нант и гледам колку моментално и двете екипи заостануваат зад европскиот крем. Хендави е топ голман, следната сезона со Тајар кај Вардар ќе биде бомбона за гледање. Само се надевам дека коронава ќе си отиде и ќе чуе Европа пак за тоа какво дерби имаме!

Иве ќе ни ја донеси титулата во Битола :sekc:

Штета шо управата ја епреспа зимската пауза и не донесе два бекој па да можевме да бидиме порамноправни во борбата за титула. За да биди уште потрагично,на првиот натпревар кога загубивме со огромна рсзлика ни фалеа 4 првотимци и сега на реваншот останавме без Стипе и Мараш.
Штета шо Радович си оди, ако има барем најмала шанса треба да се преговара за да остани.
То шп е договорено досеа е топ, само да го задржат на подолго Перич, пошо ако ни замини ќе изгубиме премногу.
Десен бек и лево крило се очајно потребни. Маџовски за одбрана ОК, ама за напад никако.
Глеам Бабич не го планира Граџан за наредна сезона, па ќе треба и пикер да се донеси.

Според мене Бабич коректно си ја брка работата засеа. Нсредна сезона веќе ќе нема изговор и ќе добие отказ доколку не освојме првенство.

Како и да е барем според имињата, наредната сезона ветува и сигурно ќе бидиме поквалитетни од оваа. Е сеа како ќе пазарат конкурентите ќе видиме летово.

Последно уредено:
Изгледа јас сум еден од ретките кој денешниов натпревар го гледаше како пријателска некоја. Мислам, тешко фокусиран да е Вардар кога има 8 предност, и кога губи, се нема некој драстичен притисок, зошто технички се води. Во секој случај, иако мислам дека ни Пелистер ни Вардар нема да киксне до крај, не исклучувам такво нешто. И двете екипи идат на Металург и Пролет, кои сигурно ќе бидат помотивирани од нив. А, и Вардар и Пелистер може психолошки да се исклучат после овој двомеч и купот, па да кикснат. Мислам дека Пелистер и ги игра на 3-4 дена разлика тие два натпревари.

Се согласувам дека Пелистер ќе биде појак следната година, ама верувам дека Вардар ќе биде нијанса појак од конкуренцијата. Интересно ќе биде да се види Металург што ќе донесе, делува дека ќе се уозбилат, па и да бидат сериозен проблем. Секој случај, радува што ќе има три квалитетни екипи следната години, а и Пролет, Охрид, Бутел, не се толку лоши.

Последно уредено:
Prvata utakmica nemase da bidi tolku dokolku ne igravme so prazen gol pokjeto vreme. Togas se napraj razlikata. Jas mislam deka ne treba da se krevame vo oblaci pred sekoja utakmica so Vardar oti sekogas pagame na gaz. Denes nikakva tenzija i op gi dobivme. Se nadevam deka Ivan kje gi dobie so Metalurg vo skopje pa makar i nereseno da izvaj ili uste podobro Tinex. Kaj nas da se vratat Mandalinic i Maras do krajot da izigrame maximalno pa so ke bidi neka bidi. Ova sezona e utnata pomina toe so e. Slednata sezona ke bidime daleku pojaki samo da se donesi uste eden desen bek barem nekoj epten probiven jak sut i da ne bidi princeza. RADOVIC pod hitno nov dogovor da mu se daj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom