- Член од
- 17 август 2014
- Мислења
- 3.851
- Поени од реакции
- 6.524
Кукуловски имал повредено рамо. додека Танкоски изигра над негови стандарди реално.Без лев бек.. кукуловски не влезе, стипе такоџе. Абе упм, првото барем 50% да изиграја ко второто.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кукуловски имал повредено рамо. додека Танкоски изигра над негови стандарди реално.Без лев бек.. кукуловски не влезе, стипе такоџе. Абе упм, првото барем 50% да изиграја ко второто.
Се повредени баш ко требаат.....Да ти се плукнам во принцезите, мажишта требаат не еден контакт болница.....Толку пари потрошени за неврат.....Катастрофа.Кукуловски имал повредено рамо. додека Танкоски изигра над негови стандарди реално.
Не бил повреден Кукуловски. Незнам зошто не проба Бабич со него.Кукуловски имал повредено рамо. додека Танкоски изигра над негови стандарди реално.
А ти демек интересен си на 10 теми истото го пишиш?Да играше Стипе друга песна ќе беше, нели? ))))))))
Со толку лајна јадење жими миле шо ќе седи Еурофарм во Пелистер. За Битола лек е само со радовиш, богданци со нив да играме, убо ни беше, рает глата. Знајш дека слаби сме и не се нервираме. Сега го носиме најдобриот млад играч од франција, некој куртон немал слушнато за него и брчи, кој е овај бе, кај го најдовте.... За Битола само партиско потрчковци управа е лекот. Играј си таму со молдавци, сомнителни срби и фудбал и кошарка и ракомет шо знат да играт, ќе одам во бт милиони ќе давам да ме плукат.Само комета батина за градот убав и најлош народ
dosta be ne gledas koe dupenje si go praj upravata na zdrav pamet si prat vestacki klub, ima skrieni nameri zato samo gluposhtini ke gi sledat i nie sramo ovde ke go jadime da ne dupat skopjani, greoj sme iskreno klasicno dupenje ni prat. od to poteknuva toj loshotilok vo gradot, znaci namesto se da soberat vo klubot pozitivno tie si prat kurtashsci klasicni, krug e zivotot se duri imat necisti nameri i so srce ne go zemat svetoto ime samo najlosi raboti mu posakvam da mu se sluchvat. pa preku kuro koj e eurofarm denes go ima utre go nema neka si ebi mater neka vlozva vo resen, od kolku da cekam dali ke igral klibot vo plavi ili zeleni dresoj, jas ja mrazam ta boja, me potsekja na vestacko, na metalurg, vo pravo e kenguro sho ne dupi ne znajme za koj navivameСо толку лајна јадење жими миле шо ќе седи Еурофарм во Пелистер. За Битола лек е само со радовиш, богданци со нив да играме, убо ни беше, рает глата. Знајш дека слаби сме и не се нервираме. Сега го носиме најдобриот млад играч од франција, некој куртон немал слушнато за него и брчи, кој е овај бе, кај го најдовте.... За Битола само партиско потрчковци управа е лекот. Играј си таму со молдавци, сомнителни срби и фудбал и кошарка и ракомет шо знат да играт, ќе одам во бт милиони ќе давам да ме плукат.Само комета батина за градот убав и најлош народ