Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
do upravata ova zoki mishevski da se javuva na sekoj postignat gol epten seljacki mi e, niakde go nema niz evropa komentar na golot, muzika bi bilo ubo, gledajte malce ucete ne bidete ko metalurg so levce

Иве ќе ни ја донеси титулата во Битола :sekc:

Штета шо управата ја епреспа зимската пауза и не донесе два бекој па да можевме да бидиме порамноправни во борбата за титула. За да биди уште потрагично,на првиот натпревар кога загубивме со огромна рсзлика ни фалеа 4 првотимци и сега на реваншот останавме без Стипе и Мараш.
Штета шо Радович си оди, ако има барем најмала шанса треба да се преговара за да остани.
То шп е договорено досеа е топ, само да го задржат на подолго Перич, пошо ако ни замини ќе изгубиме премногу.
Десен бек и лево крило се очајно потребни. Маџовски за одбрана ОК, ама за напад никако.
Глеам Бабич не го планира Граџан за наредна сезона, па ќе треба и пикер да се донеси.

Според мене Бабич коректно си ја брка работата засеа. Нсредна сезона веќе ќе нема изговор и ќе добие отказ доколку не освојме првенство.

Како и да е барем според имињата, наредната сезона ветува и сигурно ќе бидиме поквалитетни од оваа. Е сеа како ќе пазарат конкурентите ќе видиме летово.
Се потпишвам со две раце ама за Бабич молимте објасни ми како тоа си ка брка работата? Шо напрај смена одбрана од 6-0 во 3-2-1 или 5-1 ги затворе крилата најде решение на 5-1 одбраната уфрли крило на пикер правевме позиција за крило шо работа има завршено изогра пресинг некоја акција?! Абе аљушот го чита како селски буквар
Оди на тренинг да ги видиш како првиот тим си прај забава а вториот тим душата му ја вади Јовиќ по два три денот која работа молимте една кажи шо ја напрај измисли освен шо Перич не носеше на грб и во купот и денес рачунај да не беше некни голманот и денес пак голманот од овај умрен стар без кондиција вардар пак ќе загубевме да се спомени то дека Стипе некни го користеше ко не требаше кажи една уиграна акција за пикер за крило нешто шо на тајмаут ги мотивираше, креваше или напрорив контра ги смируваше не бе ова е тешка превара од тренер само приказни и сказни слаткоречив па дури и оправдување за затоплувањето бараше синкир прв пат тука се игра ракомет во ледената дворана и на крајот од денот тоа му беше единствено добро што го кажа па можи на следните локални ќе вети некој нова сала се друго е превара од овај Бабич!
Страмота е јас да пишам како се игра напад на одбрана 5-1 за кој кир зема пари бабич тркалото!!!
Со бабич ако земиме титула јас мечка од планина ќе досенам за пичка је тргам до Битола или не гледате луѓе или од многу шо сакате да не биди не можите да видите дека аљушот за овај е доктор еј аљушот ама вгодина ко ќе ми дојди вујо само на мотивација ќе не победат и ме треба ништо да менуваат се виде 5-1 и толку од нас ме чуди оти другите(металург, пролет, охрид) не ни играа иста одбрана туку се глупираа
Кажи ми една добра работа шо напрај тренерот? Тим билдинг ако не се лажам аљушот ги носеше на кајак глупости нешто шо има добро во тренерот освен изјавата за салата?!

Едит: Да не се прам многу паметен чекам анализа од томасино
Уште ова и доста за овај тн тренер

Последно уредено:
po po po ovaj Radovic igraciste... sam gi tepa...
konecno posle tri utakmici babic svati kako da razbie 5-1 odbrana, i to od site ko se povredija...
za bese zdrav velkovski 5-6 ke izgubevme garant...
pa ko se pikna megu trojca i na rasiren borko ko mu mana lob megu rogoj vrtena...
takvi shutoj od raka nemam videno vo salata od vremeto boro curlevski ko go tolcese kielce i lemgo 96 godina... igrac ala kafticnik puka golovi od kaj ke stigni...
#radovicstay
ps da ne se vikam barak obama ako ne kiksni vardar do krajo... :pos:

Мислам глупости напраја со вториот тим.Ако се паметни , тие шо ги зедоја ќе ги вратат назад, плус и Костески да оди во 2 му треба минутажа и самодоверба , Радовиќ како знат нека го задржат.
Наредна и Кукулоски ќе нема многу минутажа и тој една година во 2 да изигра треба.
Вака во прв тим не се уште спремни за високо ниво на ракомет и немат ни минутажа ни самодоверба.
Ако ги вратат во 2-ка плус ќе биди најпрво за нив , а после и за клубот.

И јас го мислам истото со @KosteM класична пријателска утакмица мене ова ми личеше...
Кога сакаше Вардар одма праеше јака серија 5:1, после се опуштија дозволија ние да напрајме 7:0 и после таа серија мечот да го однесеме во наша корист и победа.
Победата си е победа, ама не смеј да не залажи дека сме подобри од нив, утакмицата беше решена уште во Скопје, 8 разлика тешко во кошарка се стига не пак во ракомет, да беше пораз од 3-4 гола, друга ќе беше приказната....
Периќ е играчиште, мора да се задржи на подолг рок, оти за брзо можи да го немаме....
Радовиќ уште од Работник го забалежав дека е опасен, пола уште тогаш мислеја дека не ни треба, а во одбрана и напад е еден од подобрите, сега поновите играчи форсирани се да играат два правци, е сеа кој како ќе се снајди и во шо ќе биди подобар, со цел да се избегнат тие хокејарски замени напад-одбрана...
Маџовски после повредата е ужасен, колку само контри промашва шо порано тоа кај него не беше, мора да се зема лево крило под итно, замена да биди Маџовски...

П.С. Праев муабет со деца шо се кај Јовиќ во Пелистер 2, ми кажваја уште пред еден месец да почни плеј офот, маста му ја вадел, 2 пати тренинг имале секој ден од сабајле и навечер и измеѓу теретана плус, ги цедел до максимум Јовиќ шо сега носи резултати. Повеќе некако ми е посветен и мене Јовиќ за разлика од Бабиќ каде се како манакенчиња...

П.С. Игра улога тренерот не велам не, голема улога, ама овде разликата е во квалитет на тимот, Аљуш синкир знае да кажи нешто, гледајте колку е смешен на тајмаутите, Чупкооооооо широкооооо, чупкооо отворииии широкооооо, Васко, Васко одиме на плеј, Патрикккк на пикер и играме на Столе, Столе, Столе, на сите утакмици истото го кажва, смешен е дури. Бабиќ е нешто подобра верзија, ама малку....

Nema hemija vo klubot, nikoj go nejki babic osven hrvatite stipe mateo kusan. bezveeza e

И јас го мислам истото со @KosteM класична пријателска утакмица мене ова ми личеше...
Кога сакаше Вардар одма праеше јака серија 5:1, после се опуштија дозволија ние да напрајме 7:0 и после таа серија мечот да го однесеме во наша корист и победа.
Победата си е победа, ама не смеј да не залажи дека сме подобри од нив, утакмицата беше решена уште во Скопје, 8 разлика тешко во кошарка се стига не пак во ракомет, да беше пораз од 3-4 гола, друга ќе беше приказната....
Периќ е играчиште, мора да се задржи на подолг рок, оти за брзо можи да го немаме....
Радовиќ уште од Работник го забалежав дека е опасен, пола уште тогаш мислеја дека не ни треба, а во одбрана и напад е еден од подобрите, сега поновите играчи форсирани се да играат два правци, е сеа кој како ќе се снајди и во шо ќе биди подобар, со цел да се избегнат тие хокејарски замени напад-одбрана...
Маџовски после повредата е ужасен, колку само контри промашва шо порано тоа кај него не беше, мора да се зема лево крило под итно, замена да биди Маџовски...

П.С. Праев муабет со деца шо се кај Јовиќ во Пелистер 2, ми кажваја уште пред еден месец да почни плеј офот, маста му ја вадел, 2 пати тренинг имале секој ден од сабајле и навечер и измеѓу теретана плус, ги цедел до максимум Јовиќ шо сега носи резултати. Повеќе некако ми е посветен и мене Јовиќ за разлика од Бабиќ каде се како манакенчиња...

П.С. Игра улога тренерот не велам не, голема улога, ама овде разликата е во квалитет на тимот, Аљуш синкир знае да кажи нешто, гледајте колку е смешен на тајмаутите, Чупкооооооо широкооооо, чупкооо отворииии широкооооо, Васко, Васко одиме на плеј, Патрикккк на пикер и играме на Столе, Столе, Столе, на сите утакмици истото го кажва, смешен е дури. Бабиќ е нешто подобра верзија, ама малку....
Какви резултати даде Јович ? Сите надпревари ги изгуби форсирајки 3-2-1 одбрана овозможувајки лесни голови од пикер и крила без никаква поддршка од одбраната за голманите . Во првиот дел од сезоната кога играа 6-0 беа многу по ефикасни .

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

I nie go nekjime......mislam go sakavme, nemame nisto protiv covekot na pocetokot, ama so tek na vreme vidovme deka se raboti za tezok diletant so neznaj da postavi edna obicna taktika koga mu igraat flaster 5-1, da ne prajme muabet za 3-2-1.... i oklou igracite so ima vrska dali toj gi biral ili gi nasledil ili drug mu kazal - ke mu naredi kako da igrat (mislam na postavenost) i tocka...vcera i nie kako Vardar - desno krilo - desen bek, pa za cudo dade i rezultati
Porano imase strast, zelba, publika.....nemase uprava, nemase pari..ednostavno vo momenti nemase oprema za rakometarite - igravme vo isti dresovi so godini....AMA DA NI DOJDESE OVAJ VARDAR OD VCERA - 10 razlika ke go jadeja nemien
Sega ima pari - to me boli.... i pak vtori
I za kraj - topkata e kaj STERJEV...toa i me plasi....koj go sovetuva, koj mu go polni umot..da go zemis ti Vanco Dimovski da ti nosi igraci...pa koj e toj Vanco,kakov agent e? Decinja od metalurg da ni nosi, zato i na vakvo deredze dojdovme ili preku sila ex-yu nedokazani kvaliteti
Pa dajte koga veke ima pari donesete magarinja svetski i da mu ja dupnime glata na ovie pederite od 1961...

:pos::facepalm: Ne be....

Поздрав до Хрватските скапо платени балерини . Вака се игра за својот клуб

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Да е жив и здрав Периќ оти денес од Тинекс ќе го јадевме
i Radovic haha
Автоматски споено мислење:

radovic na dva natprevari kako desen bek ima klaeno pokje gola od velkovski cela kariera zaedno so tankoski... #RadovicStay

Сите десни бекој се повредени, ти шо би направил, оти гледам стручен си многу?

Сите десни бекој се повредени, ти шо би направил, оти гледам стручен си многу?
to e tragicnoto, od ko se povredija site se najde solomonskoto reshenie
nikakov koncept nema ni za napad, slepa rotscija samo so igrsci koi verojatno toj gi odbira, cela godina i pol nema nikakva trenerska raka vo ekipata ne znam kolku e teshko to da se sogleda
mene najmnogu mi e krivo sho opshto pregolema para frlija a nishto znachajno ne napraja, za da imame seriozna ekipa site rscuname deka site ovie sea sho gi imame treba da gi shutnime, to e tragicnoto, eden dvajca radovic peric sho igraat so srce i imaat nekoi moznosti sve drugo para vo bunar

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom