Мислев дека е очигледно дека на заебанција се тера работата, за овој проблем години се збора. Знајме дека постои, демек ние не сакаме да се реши? на мака мајтап си тргамеСо размислувањава, не е ни чудо што толку години сте таму каде што сте![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислев дека е очигледно дека на заебанција се тера работата, за овој проблем години се збора. Знајме дека постои, демек ние не сакаме да се реши? на мака мајтап си тргамеСо размислувањава, не е ни чудо што толку години сте таму каде што сте![]()
Да ти кажам читам и се чудам на размислувањата на поединци.Со размислувањава, не е ни чудо што толку години сте таму каде што сте![]()
Kaleto za vasata ledena dvorana e ko onaa u Keln final four sto se igra taka da ne si se pravdaj. Bitola ako e rakometen grad sramota e bez greenje u salaПолека полека се собира чопорот 'ртки. Гледајте си го то трлото ваше ни вие не сте поарни. Треба зажалење да е ова шо сме до вакво ниво наструктура. Да не беше Миалков, Камчев и Сергеј ќе се радувавте на трлото Кале и на очајниот ви ваш клуб. Уствари вашиот играше во автокоманда. Абе машко за шо навиваше ти бе?
Бричој едни скопски, па со гујо на чело бе цела Македонија за вас работеше, се се изпусти за то Шкупи да се напрај, можи е Ледена дворана, ама барем наша е и од нас праена, не моравме да му се тртиме на странски инвеститори за од едно кале да играме во Арена, бичим.Kaleto za vasata ledena dvorana e ko onaa u Keln final four sto se igra taka da ne si se pravdaj. Bitola ako e rakometen grad sramota e bez greenje u sala
Хаха рака ви пуштам за постигнатото, но газо рекет вие го оставивте на странскиот инвеститор, ден денес во него се крстите да ве пишти во сала, оти ако не е тој ке се вратите во трлото, ако го немат турнато згради да направат и таму.Бричој едни скопски, па со гујо на чело бе цела Македонија за вас работеше, се се изпусти за то Шкупи да се напрај, можи е Ледена дворана, ама барем наша е и од нас праена, не моравме да му се тртиме на странски инвеститори за од едно кале да играме во Арена, бичим.
Ако сме ние лигајчари па нема тогаш збор шо можи да ве опиши бе вас скопјаните во остало и сите останати, со исклучок кавадарчани. Па едни комплекси шо имате спрема нас то чудо невидено е бе. Еј една Битола која 30 години пропаѓа уште ви е трн во окото, ама ако сами против сите сме биле и ќе останиме. Ова веќе апла бега од темата на форумот ама ајде да поврзам некако. Салата на Р. К. Пелистер е напраена преку самопридонес на граѓаните на Битола и е во нивна сопственост, така да кој и да е не можи да ја земи, ние не сме му се лижеле на никој ниту сме имали слични активности и баш поради то сме на ова дерџе на кое шо сме. Ко зачуваме својот интегритет за разлика од скопските педерчиња!Хаха рака ви пуштам за постигнатото, но газо рекет вие го оставивте на странскиот инвеститор, ден денес во него се крстите да ве пишти во сала, оти ако не е тој ке се вратите во трлото, ако го немат турнато згради да направат и таму.
Буљаши сте и ќе си останете.
Ето и овај твојот @Saber Rider го има газо рекет оставено за неговото најголемо достигнување. По тоа се гледа општо какови лигајчари сте.
Хаха рака ви пуштам за постигнатото, но газо рекет вие го оставивте на странскиот инвеститор, ден денес во него се крстите да ве пишти во сала, оти ако не е тој ке се вратите во трлото, ако го немат турнато згради да направат и таму.
Буљаши сте и ќе си останете.
Ето и овај твојот @Saber Rider го има газо рекет оставено за неговото најголемо достигнување. По тоа се гледа општо какови лигајчари сте.
90% se sozvam so tebe i ako vo zivoto ne mislev deka nekoj pat ke se slozam so skopanec to e moe mislejne i osvemПрееска мислев да те одминам во реплицирање, затоа што на форумов сум дојден за дискусии, а не за објасанување на приватни работи. За најголемите достигнувања во животот, ќе се насмеам само, тие што ме познаваат знаат колку грешишСум почнал од нула, доаѓам од работничко семејство, се' што сум успеал било без никакви врски, со јавно критикување на сите политички партии и спонзорирани невладини организации. Патем, сум помогнал на толку многу битолчани, што можат салата во Битола по мене да ја крстат
Надвор од реалниот живот, форумов си го почитувам дека е единствено место каде што има луѓе кои следат македонски спорт. Штета е што владее суетата, па секоја критика се смета како напад.
НеЈсе, форсираш нешто дека сум дал гз под рекет. Наведените ликови не ги ни познавам, ниту пак некогаш сум имал некаков контакт со нив. Сум се нафатил на модерирање, затоа што редовно го следам форумот и сакав бар спортскиве потфоруми да не бидат полни со чет муабети, глупи провокации и слично. Колку за твое инфо, не сум веќе модератор. Самиот се тргнав, откако администрацијата даде предност на глупи спамери на форумов на сметка на редовни членови и на неколку мои апели за тргање на бугарското ѓубре од форумов, немаше никаква реакција.
Се надоврзав на муабетите затоа што размислувањата на темата ви се заглавени некаде во крајот на 90-тите. Знам дека некои се заебаваат, ама познавајќиве од темиве, знам дека и некои се мртви сериозни. Место да земете да го поддржите Бабиќ и јако да се удри кампања за конечно средување на салата, некои мислат дека играчите биле многу свилени, затоа што барале ОСНОВНИ услови за игра. Како сакаш да биде оценето тоа размислување? Искористивте момент да се подраспаднат Вардар и Металург, па после 20 години дочекавте некои ваши 5 минути, ама се гледа дека со мислите уште сте во ракометот што се играл пред 2 децении. Светот оди напред, а шампион не се прави во ледени дворани. Ќе дојде момент кога ќе правите посилна екипа за ЛШ, ќе правиме муабет дали некој подобар играч ќе сака да потпише имајќи ги овие препораки од моменталните играчи и тренерот.
Па ти си тој шо не разбира сарказам, и тропаш глупости, ако си за некоја поддршка или да дадеш некое мислење макар и негативно ок е, но ти вреѓаш за тоа дека некој е заостанат.Прееска мислев да те одминам во реплицирање, затоа што на форумов сум дојден за дискусии, а не за објасанување на приватни работи. За најголемите достигнувања во животот, ќе се насмеам само, тие што ме познаваат знаат колку грешишСум почнал од нула, доаѓам од работничко семејство, се' што сум успеал било без никакви врски, со јавно критикување на сите политички партии и спонзорирани невладини организации. Патем, сум помогнал на толку многу битолчани, што можат салата во Битола по мене да ја крстат
Надвор од реалниот живот, форумов си го почитувам дека е единствено место каде што има луѓе кои следат македонски спорт. Штета е што владее суетата, па секоја критика се смета како напад.
НеЈсе, форсираш нешто дека сум дал гз под рекет. Наведените ликови не ги ни познавам, ниту пак некогаш сум имал некаков контакт со нив. Сум се нафатил на модерирање, затоа што редовно го следам форумот и сакав бар спортскиве потфоруми да не бидат полни со чет муабети, глупи провокации и слично. Колку за твое инфо, не сум веќе модератор. Самиот се тргнав, откако администрацијата даде предност на глупи спамери на форумов на сметка на редовни членови и на неколку мои апели за тргање на бугарското ѓубре од форумов, немаше никаква реакција.
Се надоврзав на муабетите затоа што размислувањата на темата ви се заглавени некаде во крајот на 90-тите. Знам дека некои се заебаваат, ама познавајќиве од темиве, знам дека и некои се мртви сериозни. Место да земете да го поддржите Бабиќ и јако да се удри кампања за конечно средување на салата, некои мислат дека играчите биле многу свилени, затоа што барале ОСНОВНИ услови за игра. Како сакаш да биде оценето тоа размислување? Искористивте момент да се подраспаднат Вардар и Металург, па после 20 години дочекавте некои ваши 5 минути, ама се гледа дека со мислите уште сте во ракометот што се играл пред 2 децении. Светот оди напред, а шампион не се прави во ледени дворани. Ќе дојде момент кога ќе правите посилна екипа за ЛШ, ќе правиме муабет дали некој подобар играч ќе сака да потпише имајќи ги овие препораки од моменталните играчи и тренерот.
Немат врска дека биле местенки ги гледав двете утакмици..Ве читам и ви се чудам ај скопјани да пишеја ќе разберев не знаат ништо за Битола ама вие дека требало нова сала, јас уште се чудам како се нафатија и за трибината на фудбал шо ја плаќаат а не сала да прат освен фарбање на офицерски нема ништо друго и трибината на стадион зарем вистина верувате дека пак сама општината да напрај сала не знам шо да речам ама знам дека рој филм не го гледаме барем до избори ако го има како некое ветување а сега како што се работите научна фантастика е за нова сала да кажат а не да почнат да прават
Сакав да пишам за ракомето и резултатите ги гледав тиквеш со мунчолург и бутел со прилеп тешки местенки на штета на Пелистер ова на ништо не личи од шо мака овие да даваат пари а другите да местат ќе не искинат сега во прилеп последното коло
P. S. Да се разбериме и јас сакам сала не само за ракометот ете годинава и кошарката се супер можи че треба библ лига да играат ама онде нема никакви услови за тоа треба од корен нова сала ама тешко тој филм за џабе има општината пари не даваат!
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk