Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ama BILE plavo beli ne se poke i jas sum imal nekogas 10 godini pa sega ne mozam da imam pak 10 igrame doma utakmica salata stolcina zeleno beli transparenti navivacki zeleno beli publika na tribina zeleno beli majci i slicno izlegvat rakometarite so plavo beli dresoj nezz mozi gresam ama mene mi nema logikaАј да резимираме вака. Во 1955 се спојуваат РК Пелагонија, Работник и Пелистер и се прави еден јак тим кој се вика Пелистер и има сино бели дресови. Ова трај се до 2001 кога тогашниот претседател на клубот, Спиро Мавровски, носи одлука за промена на боите во зелено бела. Одлука со која се бришат боите под кои настапувал тимот 45 години но се земаат боите на целиот бренд Пелистер. Според мене безпотреба се прави паника, да беа боите жолти или црвено-црни ќе разберев но ова се бои под кои играла екипата 45 години и ги направила сите свои успеси освен една титула со Трифун. Со една гарнитура сино бели и една зелено бели се решава ова. Во изјавата така вели и Валентин Груевски дека ќе се оди со 2 гарнитури дресови.
Среќа го вратија назад, секако невкусна шега на ваша сметкаNajako ke bidi od mudruvanje posle da nema vreme sve da se sredi, i da ne ispokaznat, i da ne ispadni nisto....
Ili da recat abe ej, nema vreme za ova godina aj od drugata...
Pa prepukuvanja cela godina , sindrom "kopanki"...
Berete um...
Za promenata na naslovot na forumot, neka si go najdi kajgana vinovnikot i neka ne izvesti sto prevzemala...
Ako ne go stori toa briseme profili i si odime od forumot...