- Член од
- 22 ноември 2008
- Мислења
- 490
- Поени од реакции
- 1.410
Citam i ne mi se veruva ! Koja debata covece?
15 godini debatirame! Ovde ima samo 1000 strani debata .... koj posirok konsenzus?
Abe mene ne mi se veruva kolku nesposobni luge ima vo bitolata... sramota rezil...
Imame nacionalen park koj mozi da bidi borovec x 3, nie ne mozime edna kukjarka obicna da naprajme caj da se napieme, sajla ne mozime na zicarata da smenime....
Ama ne se site naivni, ko ke stani zbor za kradenje nema pointelegentni luge...
Ama kradenje bas ona bedno kradenje provincijalski sitno pogolem sram od kjar...
E takov olos i shajm e ostanat bt i nikogas pojke nema da bidime to so bevme...
Za tie 5 posto da mu bidi ubo site stradame...
Se dumame dali da go prodajme klubot ili salata? Racunajte za dve godini ke nema so da se prodava... ke zjae kako detskoto letovaliste na pelister...
Strasno...
15 godini debatirame! Ovde ima samo 1000 strani debata .... koj posirok konsenzus?
Abe mene ne mi se veruva kolku nesposobni luge ima vo bitolata... sramota rezil...
Imame nacionalen park koj mozi da bidi borovec x 3, nie ne mozime edna kukjarka obicna da naprajme caj da se napieme, sajla ne mozime na zicarata da smenime....
Ama ne se site naivni, ko ke stani zbor za kradenje nema pointelegentni luge...
Ama kradenje bas ona bedno kradenje provincijalski sitno pogolem sram od kjar...
E takov olos i shajm e ostanat bt i nikogas pojke nema da bidime to so bevme...
Za tie 5 posto da mu bidi ubo site stradame...
Se dumame dali da go prodajme klubot ili salata? Racunajte za dve godini ke nema so da se prodava... ke zjae kako detskoto letovaliste na pelister...
Strasno...

i deckoto e kulturen samo ja razdvizuva temata...