Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
A kako ke se kreni nasiot pelister (bez razlika koga) ako tamu se priklucvat site firmi? Ne vi e arno nesto ko so gledam

Пелистер ќе се крени тогаш ко ќе дојдат луѓе со замисла како ќе функционира клубот во наредните 5-10 години и шо ќе бидат луѓе шо ќе го сакат клубот, нема да се корлевци.

Гоксо е одличен тренер за овој параспур од клуб...

Уште Мојсие Плетварски да го извадат од некој фрижидер и да не види и нас Госпо :misticen:

Каков Андоновски бе, има некој мозок бе во таа управата ? Сите читате на форумот, не се прајте кабадаи, тој лигушот не смее на 5км да е до Битола, а не пак гледам пред некоја недела играл ревијален меч во Прилеп за Пелистер Ветерани :eek:
Можи ќерките да ги донеси гратис во ЖРК ако сака, какви сливи има :цицки: таа мала грмииии :ojeaa::pusigo:

Арно вика Горан, ако напрат ваков кикс, ќе земам кутија пред сала и ќе берам потписи за Пискачо да се врати во клубот, барем со него мирна глата ќе биди :LOL:
Само еднаш киксна Писето кога игравме плеј аут, па и сега дека игравме плеј оф го свиткавме, поарно да не се срамевме.....

Тешко дека некој би се нафатил да работи во овој аматеризам во Пелистер, Доне е Талант Душебаев за оваа лига, ама на свињата дури беше кај комшиите уште шо не му се посравме на гла, па тешко дека би се нафатил за овде, Игор си тера свој филм во Бутел, Темелковски е прошла мода, според мене странец некој да се излажи само,а друга опција да го остават Коко да си напрај селекција на играчи за следната сезона. Секако Работник избега многу пред нас, Металург е распад систем, па за 3 место ќе се бркаме пак 3-4 екипи (секако ако се засилиме ние) инаку сме послаби од Бутел и Пролет.

Пеце сериозен си да го остават КОКО да си направи селекција на играчи?
Па тој дома сам не знај да си оди, кој знај како залута помошник тренер да биди па уште селекција да направи.
А за Андоновски се надевам дека е шпекулација, секако да не е многу интелегентен незаменливиот Корлевски ама до толку идиот не верувам дека е.

Ko mozese vo ohrid bez pari da zavrsva pred nas oti da ne mozi kaj nas? I za aljuso posle porazot od radovis se pisese se i sesto da ve potsetam

A aljuso pepi naumce kako se imat ponasano? So e do mene to e pravilno ponasanje, taka treba da izgleda zelbata ko ke saka nekoj da pobedi q ne ko nasite ni emocija ni pritisok ni nisto

Najavuvat daleku pogolem budzet od proshlata sezona a gi ispushtat 3cata najdobri igrachi od klubot Kobetic, Popovic i Borjan. Neshto ne mi stima ovde.

Кај има таква најава?

Мене ми личи дека ќе се крати буџетот и ќе останат македонците...

А ако планираат допрва да бараат појаки играчи на пазарот и тоа како ќе се изгорат... Веќе е касно за тоа...

И мене тоа ме чуди и во фудбалскиот клуб и со ракометниот абер немаат нешто да кажат да излезат на прес да го кажат планот и програмата за следната сезона да почнат да купуваат играчи да кажат за припреми за пријателски итн... Шо чекаат секоја година до крајот на Август и Септември да земваат играчи стварно не мие јасно зошто спијат секоја година и мува не ги лази па после ќе потрошат пак еден куп пари за џабе односно ќе немаат слободни играчи плус секоја сезона најдобрите играчи дали фудбал или ракомет бега костурот па после пак на ново со нови играчи и така во недоглед

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom