Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Капитални проекти :)
Пред и потоа.
23559885_1733488303391561_6730180712830265322_n.jpg

Koga stigna ovaj Korleto da bide sovetnik i toj da go spasuva RK Pelister ojde se u tri PM. Pa samo poglednigo i se jasno ke ti bide retardiran a ako zini da kazi uste nesto togas 100% si siguren deckovo e blago retardiran. Neka ni e gospod napomos. I se mi se cini ovie na vlast ne ja naucile lekcijata od prethodnite i imat namera kurtasak da igrat so klubot.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Ме изнасмеа да не пукниш :D Корлето иначе, ако не ти беше иронично поставено прашањето :D
Офффф, сега гледам дека се презивал Корлевски хахаха
Цело време мислев Ќорлето го викате и ми падна чудно дека и на кирилица со К пишувате :pos:

Цело време мислев Ќорлето го викате и ми падна чудно дека и на кирилица со К пишувате :pos:
Pa kako go opisuvaat so coek e komotno moze da bide i taka :D

:bravobe::aplauz::zver:

Revaz Chanturia

11 Ноември во 23:04 ·
Ne sum od Bitola,ne sum od Makedonija,ne glumam CKEMBAR,ama da igras za Pelister,za Bitola,za CKEMBARI e posebno cuvstvo,posebni emocii,posebna magija....SAMO EDEN GRAD ,SAMO EDEN TIM,SAMO PELISTER ,SAMO BITOLA !!!
23472120_1734219129983484_4218182436720636390_n.jpg[DOUBLEPOST=1510782334][/DOUBLEPOST]

Многу мислиш :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1510815123][/DOUBLEPOST]Денес во 6и30 во "реновираниот"ракометен храм играме со Охрид.
Незгоден противник,посебно последните неколку години се мачиме со нив.
Сеа се без Кобетиќ кој е повреден,и Кежиќ кој си замина од екипата.
Ако не ги тепаме денес то е:icon_mrgr:.
Во секој случај,интересна текма треба да е.
Андоновски секогаш на нож игра со нас,и треба да се очекува добар фајт.
ЧуриќУ брате , ти си на потег буразеру.:sakasuste:

Денес во 6 и пол со Охрид. Треба да ги добиеме во форма сме и да се оддалечиме на првото место. Ги немат тие Кобетиќ и Кежиќ мислам дека добиваме 3-4 разлика :D Кузнај колку ќе биди здивен Гоксо со црвената педерка ќе збесни :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom