Темо Орјоникидзе ти е Вуко Борозан за сиромашни !!

11 комада му стегна, каков бек човече е овој, на само 21 година, овој во иднина ќе биди ИГРАЧИШТЕ !
Сигурен бев дека ќе ги изгазиме со над 5 разлика ! Во многу подобра форма е Пелистер од нив, тие едвај 19 гола му даваат на помочаниот Прилеп, пред тоа губат кај Пролет, раштиман оркестар се, 12492715716 играчи сменаја во 2 сезони, Баге Џуниор на кафе да не ги бара играчите бе

Какви дрва поминаја кај нив чудо е
Ај ние имаме јутјуб систем, ама чат-пат ќе погодиме некој ракометар како
ЖАРКО ЧУРИЌ 

Каква одбрана му даде овој, МАЖИШТЕ ! Не мрднаја ејјјјјј, Дрогата кузнај дали сон го има фатено од овој, пет пати го крена како вреќа брашно од 20кг и кај сакаше можеше да го фрли
Ваков одбранбен играч не сме имале од времето на Ќани !
Каква мотивација кај играчите и тоа шо не добиле плата, нека му исплатат се од општина оти ваква игра, со срце за клубот, ретко се гледа....
Резо се качва на трибина и вика ГАЗИИИ ГИ БЕЕЕ, Јагуриновски до вчера кај нив, дава голој се врти на трибина МОЧАЈ ГИИИИ

, Везениот на крај караше врнеше по Циле, нека му кисни викаше, Коко исто се живо и диво му караше

Доказ дека хемијата во клубот е на високо ниво помеѓу играчите.....
Џабе Циле притискал за Резо и Везениот кога овие од кур не го маваат
Аљуш одлично за сега си ја води екипата, ги средил и одбрана

Исто се гледа дека од играчите миленик му е Михајло Митиќ, ептен го форсира и му дава совети на него, после секое промашување и гол, го седнува на клупа и дискутира со него, ете и во изјавата после утакмица даде изјава за него демек некој играчи не го дале максимумот како Митиќ

А овај па дава гол и само кај него се врти, демек сега јак сум ?

Везени му ги искрши кичмите, а за Милош Рајчиќ сигурен бев дека ќе има ден, неможи 5-6 кола поминаја а ништо немаше одбрането, се очекуваше дека ќе му тргни сигурно имаше 12 тина одбрани.
Ако се среди се финансиски со 3-4 играчи плус на оваа екипа, ќе имаме шанси и за некое коло плус да се помини во Европа.
П.С. Кај нив тој грузиецот десниот бек 59ката, па послаб ракометар во животот не сум видол, па Пискачот тие Молдавците шо ги донесе тогаш беа играчишта за овој трупот кај нив бе

350 удри мана над гол и тоа со брзина од 7км/h па старец на гол да имавме од 70 години ќе му ги одбранеше со никаков рефлекс

Моментот беше кога даде гол и цела трибина стана од другата страна и му шлукаше после толку промашувања

А тој трупот му бил договорен на
2500 евра кој КРИМИНАЛ Е РАКОМЕТОТ, она шупелката толкава сума да крка, а со стомакот како лубејнца да лапнал е убо ги дупи

Кај шо има овци ќе има и волна

Пецакот му мрдаше нешто, другите дрва, Ојлески не се виде....
Изумреа и тие нивни фанатици шо беа од претходните утакмици, немаше кокошки шо скокаја на нивните голчиња, се гледа крајот