Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Колку ниско ни го паднаја критериумо на РК Пелистер,аир да не видат,да се радваме на играчи ко овој Чантурија или па тие шо ги кажвате Колев,Лазаревски и други,резил еј резил,па и најавуват демек голем проект оти не можело се наеднаш,порано се знаеше една година во Пелистер една во Вардар и се менваја титулите,тие беа играчите Маљцев,Јович,Манасков,Аљушо па не требаше градење на долгорочен проект во наводници за европски Пелистер,тимот од Скопје фајнал фор се спрема да игра ги зема ШТЕРБИК,МАКЕДА,а ние кутрите се радваме на Ивица Лазаревски,абе сиктер таму и овој Каменица(исто како Ѓоко Хаџиевски мислам ќе биди во фудбалот),ДУР НЕ СЕ ЗАСИЛИ ПЕЛИСТЕР СО ИМИЊА КАКО КИРЕ КАЗАРОВ,В САЛА НЕ ВЛЕГВАМ И НЕ ДОЗВОЛВАМ ДА МИ ГО СИЛОВА КЛУБОТ СПОРТСКИОТ ДИРЕКТОР КОЈ НЕ ЗНАЈ КОЛКУ ИГРАЧИ ИГРАТ ВО РАКОМЕТОТ.

Неговото Височество Папата, не удостои со уште двегодишен престој во нашиот клуб.:kruna:
:oleee::oleee::oleee:
13431521_1005685212871844_7854101082032602973_n.jpg

Исусе Христе :pos:

Дај бе нека го официјализираат Маркоски веќе....

И бекови треба да се потпишат,што поскоро толку подобро.

Овај Писето само за продолжување на договорите на играчите излегва во Пајтон или Папаз, ги зема формуларите, се слика и ај продолжување на договор, каков банана клуб станавме :facepalm: промовирање на играч и потпишување на договор во кафичи прајме :facepalm:

Викни ги Тера ТВ, Мега кажи се продолжи договорот со тој и тој, се купи Ивица, контактираме со тие и тие, овде ако не е официјалната на фб некој ќе се речи и воопшто не постој клубот, после ќе речи НЕ БЕ не сум јас спортски директор, не сум дел од управата кој сака можи слободно да влези, ДА БЕ курле е во управата не си ти...

шо е ова штама скоро цела недела

шо е ова штама скоро цела недела
С. Д. беше зафатен со екстерното па за то не можеше да продолжи некој договор во папаз и да клај слика на фб ама не се секирајте реката течи а двојче е само без пасош сега ќе видат вештачките после избори има све да му ебиме!

Директорот замина за Скопје по добри вести и некое засилување ваљда:icon_lol:

Јас да сум никогаш повеќе нема да го вратам филипче оти една сезона го вративме од мртвите и после избега прекршениот ај братму да го земиме ама овај ушлето или жмиго никогаш!

РК Пелистер АД.
15 mins ·
Официјално: на местото на рк.Зонимак Струмица претставник во купот ЕХФ ќе биде битолскиот клуб рк.Пелистер. Битолчани оваа есен ќе гледаат европски натпревари.

Долга е раката на ВМРО :ojeaa::oeoeoe:

јас сум за да се земи филип лазаров ако можи оти после ќе можи да се игра на картата игра бате ела и ти ( ако се има шушки да се плати постариот ) то ќе биди правилен потег по мое ! сеха чекај не од другата година

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom