Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За стадион,доживотен мандат ќе му дајме.
Зошто да ја отфрли апликацијата ЕХФ?http://24rakomet.mk/?p=32693
Овај дел мене ме интересира само дали е вистина, ама штом дадоја таква изјава за 24ракомет тогаш вистина е порачана опремата.
"Спортската сала „Младост“ ќе биде комплетно реновирана и подготвена за европската сезона. Веќе е порачана врвна опрема од познат светски производител, постојано сме во контакт со спортскиот центар „Јане Сандански“ бидејќи паркетот ќе биде идентичен како во големата сала. Подготвени да ја пречекаме новата ракометна сезона.- истакнаа од клубот."
^
Ова е најбитно, а за ЕХФ мислам дека комисијата ќе ја отфрли апликацијата, ова ми е некако поќе за публицитет одколку реална можност да се игра ЕХФ наредна сезона. Нешто слично на најавите за СЕХА години уназад.
Како и да е малце мрднуват работите од мртва точка... Се продолжија договорите скоро со сите играчи на 2 години, се барат квалитетни играчи од наша лига, нов тренер итн...
Ама ова е премалце за да се речи дека се за пофалба. Треба уште многу МНОГУ работа !!
И најбитно од се... КУПЕТЕ НОВА ОПРЕМА ЗА ИГРАЧИТЕ ПОД ИТНО !!!!!!
По еден пар нормални дресој и тренерки, да не делуваме како путујучи циркуз ко ќе одиме на гостувања.
Сo Сеoскa Пумa Дрес [emoji23] [emoji23] [emoji23]Уште поарно... Не требаше од старт да преговарат со него. Тотално непотребен играч, а богами солени суми си бараше дечкото. Со среќа нека му е кај и да оди.
Сега нека тргнат по Вражалица или да се проба со Костенот од Вардар Јуниор.
Најбитно е бекој да донесат јаки. Тука Касим треба да си ја одработи задачата.
Пикер и крила на крај се купват, бекојте се приоритет засега и голман да се донеси добар.[DOUBLEPOST=1466174153][/DOUBLEPOST]![]()
Драпајте се вие,ама ќе видите ко ќе ја извади Тодор опремата за наредна сезона.Сo Сеoскa Пумa Дрес [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Тaмaн и Двoјче е дoмa ќе мoжи нa рaaт дизaјн дa смислиДрапајте се вие,ама ќе видите ко ќе ја извади Тодор опремата за наредна сезона.![]()
На линија е со СЦ Јане Сандански... Ќе пријави за брзо Hummel зелено-бел![]()