Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Cekaj sega neli drzavata ne drzi ? :))) Teski legendi ste :)))
Parite koi vi gi dade drzavata se potroseni za pokrivanje na stari dolgovi od lanskata sezona da nema uste nekoj so zalba vo EHF. Ne se soglasuvam deka ke najdat pari taka lesno vo rakomet osven ako ne prifatat i vo RK da mu bidi pretsedatel Milenko pa i od rakometniot klub da napraj peralna. Samo znam deka Mihajlo mora da najdi kako znaj i umej okolu 500K vo rok od 15 dena, vo sprotivno moze i secajna postapka da pobara nekoj od pobaruvacite, da se odblokira smetkata vo momentov Mihajlo ne e bas zelen da gi daj tie pari i verovatno ke ima kratenje na rosterot megu prvite nezadovolni se Jaka Malos i Borozan.

da ve spremam za posle da ne recite ne vi kazav so vreme
pacientite na vladata ako tepame ke pisat abe na super kup se radvate nikad nema da dostignete nie so sme dostignale
a ako tepat togas ok ke e da se radvat
da ne bidi posle ne vi kazav :D

da ve spremam za posle da ne recite ne vi kazav so vreme
pacientite na vladata ako tepame ke pisat abe na super kup se radvate nikad nema da dostignete nie so sme dostignale
a ako tepat togas ok ke e da se radvat
da ne bidi posle ne vi kazav :D
Da ne bide posle sudiite ne zeznaa :))

Da ne bide posle sudiite ne zeznaa :))
Многу голема одговорност за тие деца се надевам убо ќе судат иако е тешко ова финале во супер купот не знам како ќе се снајдат
Во секој случај се освен победа денес за нас ќе биди катастрофа но "најубо" за вас овај купот за Алкалоид а првенството пак за нас сите задоволни но ако ја тепаме денес ќе се бараат три од три за нас

Многу голема одговорност за тие деца се надевам убо ќе судат иако е тешко ова финале во супер купот не знам како ќе се снајдат
Во секој случај се освен победа денес за нас ќе биди катастрофа но "најубо" за вас овај купот за Алкалоид а првенството пак за нас сите задоволни но ако ја тепаме денес ќе се бараат три од три за нас
I da zgresat ne e strasno ke soberat iskustvo. Malce nad glava da im e tenzija :)

ako e tocno ko sho vikat deka mestena beshe titulata ondak denes ke mu se daj superkupo vemero malce da ublazi kritikite za rk od loshata predsezona

muabeto mi e deka mislam deka momentalno sme poarni od niv i ako ne gi dobieme togash ke e cudno

ako e tocno ko sho vikat deka mestena beshe titulata ondak denes ke mu se daj superkupo vemero malce da ublazi kritikite za rk od loshata predsezona

muabeto mi e deka mislam deka momentalno sme poarni od niv i ako ne gi dobieme togash ke e cudno
Да бе ја местеа баш последна секунда да победи Пелистер :)

Иначе голем поздрав до педерчето Југослав од МТВ, приметивте, вратете на Јутуб стримот на последниот наш напад како навива за кираџиите. Вика Хосни ГО ЗАБОРАВИВМЕ.:pusigo:

Инаку да бидиме реални, играта не беше нешто посебно, ама титула е титула, па и суперкуп. Не водеја со четири, па нерешено, па ние со четири и на крај последен напад решаваше. Многу осцилаци кај нас и кај нив. Ама рано е, да видиме како ќе се воиграт за лига на шампиони.

Последно уредено:
Нека му кисни и на коментаторот и на сите лигуши!
Да не солираше Кизмановски со 2 грешни додавања и чекори ко беше 4-0 тогаш паднаја со 8 ќе тепавме.
А плус да го имавме Нинџата она јапончето пенал немаше да дај...
Како и да е заслужена и чиста победа ко солза да вратиме за педерските порази од 1 гол и кај нас и за суперкупот пред 2 години кога на ваков начин тие не победија...
Да почни со убо сезоната!!!
Нека се множат трофеите! :uzi:

Ете коментаторот кај шо мисли збора со Чупиќ, небаре советник е и како скисна ко зелка сторена на крајот во гласот :D :kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom