Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Добра одбрана, малку компликуван напад, посебно во второто полувреме, отсечени крила. Хосни се изнаигра и заслужи, исто и Тајник (штета што не игра така стално). Малку повеќе џокери доби Кузмановски - го цедеше и за одбрана и доцна Павле го стави. Кај противниците, единствена играчка алка низ овие три натпревари му се Талески и Хориха, тие му се 70 % од тимот + со добри одбранети зицери од голманите. Ќе биди тесно и интересно цело првенство. ЧЕСТИТКИ ТИТУЛА ПЕЛИСТЕРЦИ! Одличен почеток и најава за во среда за со Загреб!

Огромна благодарност до тој шо го потпиша талесен! По слаб играч во одбрана немало ни ќе има! Фала ти за титулата талесен!

Кој сака кладба дека ќе крене форма Талесен до крај на сезона?
Ќе се тепав со цела негова фамилија, ама сега сум спремен во бришење профил да се кладам за него? :P

До 55та тактика, ротација, одбрана и се со ред како по учебник.
Од 55та до 57ма Фитиљо да ги прегледа тие две минути дестина пати не ќе биди лошо.
И се разбира по интервенција на Борко, за доброто на ракометот Пелистер стигна до Супер Куп титулата.

Утакмица на годината од Тајник исто Хосни беше топ можи требаше порано да ја решиме но шо рекоја по слатка е вака титулата ,да се множат 1/3 одиме понатаму ...му го зедоа редот нема шо да му ја думаме поќе само ќе се крева формата преку ЛШ и убо плус шо има јаки екипи во првенството ќе биди уживање да се гледа о тој шо не е по ракометот како мене :D

odlicna atmosfera sekoja cest na site sho ojdoja vo kavadarci cestitki titula
od strana na rakomet ista igra, nikakva trenerska raka na nov trener ne se glea isti ocobol igrame so individualno na bekovite ako naprat nesto, bez krila bukvalno i bez nikakov protok, spor staromoden rakomet sho e predaleku od evropa
tajnik vo najdobra forma e momentalno zasluzva valjda e i mvp denes, fitilo e padnat skros od formata sig imashe i nekoja povreda ke se kreva so vremeto, hosni takov kako sho e sekogash isto i cehte denes beshe aren.
na pivot ko oslabeni da sme takov mi e vpecatokot, ke pokazi vremeto
denes isto i bez golman igravme jugoslav kur ke mu propusese na brestovac ne znam zosto mozi e prijatel so stariot ama denes nisto specijalno ne fati samo lesni topki sho go pogodija
makedonski igraci ni na povidok, ne spomnav nigde za realnosta sho ja dobi alkaloid desetka od shvabite, uste eden dokaz kolku sme daleku od nekoj kvaliteten rakomet, nashata famozna dvojka uste nisto ne proizvede ni za godinava, so eden zbor dupka, vardar nikogas i ne prael igraci, uste za niv zbor da kazam ocigledno se i tie so slab trener kolku saka neka e ljubitel na klubot, igracite slicno nekako bez plan nasobrani i se nepoznanica, borozan ko ke se vrati ili ke se krenat skros ili ke doziveat totalen debakl, ke ima mnogu tekmi tesni godinava

@kano наздравје да ми ти е пушењето и ова недела, следна рунда среда, можиш и појачање да си земиш од дома.
@kano ај наздравје пушење уште еднаш. Доста ти е сега одмори малце, по еден месец пак.:pusigo:

@kano ај наздравје пушење уште еднаш. Доста ти е сега одмори малце, по еден месец пак.:pusigo:
Шо по два месеци, сега за две недели до Двојката ќе го пушат пак.

Кој сака кладба дека ќе крене форма Талесен до крај на сезона?
Ќе се тепав со цела негова фамилија, ама сега сум спремен во бришење профил да се кладам за него? :P
Ист муабет со картите шо ги продаде... Седи мирен убо дете си не пикај гла кај шо не ти ја бери. И јас сум зс крената форма на Талевски но таа жирафата ги изгубе сите кредити.

Леј што му бидна на Тајник , се препороди со новиот тренер или министерството незнат кај терат во одбрана.
Инаку денес Тајник и Хосник најдобри и ја решија .
Ама некако пак игра немаме , ама ај има многу нови играчи и нов тренер мора побрзо и посигурно во напад , во одбрана начелно сме ок .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom