Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
За околу 3 месеци 4 пати ги тепавме, ги мачкаме како Аргета паштета, заслужена победа, абе вака со се јајца да ги боли од Министерство за Спорт, па Борко, па Јаболкаро шо слезе и тој правди делеше, па до гремлинот Михајло на кој нема да му се збора до Недела и ред други продадени газиња, му докажавме дека можиме против државниот проект !

п.с. Хосни како ги силова и напад и одбрана, се научи за дербито и знај шо значи, гини против државни пројекат 1961

Тајнико конечно машки да заигра, да покажи некоја емоција го гледав викаше маваше со рацете по паркето, иначе ко сосила дојсен се шеташе по терен.
*Пикер уште еден носење на полусезона, не се знај Самоил во шо форма ке се врати, ЛШ играме. Не можи со 1 ипол пикер да се игра, Пешевски кај шо не игра одбрана

Karma si e karma. Se menaja skroz ulogite do pred nekoja godina. Stignavme do situacija koga nie gi imame fitiljo, hosni, mitrevski i radivojevic kako konstantna stabilna igracka i mentalna podrska, a pokraj niv i tajnik manaskov i ostanatite, isto kako togas tie so stole, borko itn, i koga vo ekipata ima samodoverba, hemija i igra so srce, a to avtomatski si se prefrla i kaj nas navivacite so sto pocnuvame da mu stanvame nokjna mora na vardar. Koga imame takva energija sekoj nov bi se vklopil vo igrata i bi igral za klubot kako da igra godini za ovaj klub. Ekstra pocetok, no rano e uste da letame mnogu, tek smo poceli. Cela sezona e pred nas ima mnogu utakmici, zato najubo cekor po cekor. Spored mene treba da mu se daj sansa i na poljakot deckoto ja opravduvase minutazata na pripremnite utakmica i pokaza mnogu a mislam deka mozi mnogu pokje. Cestito da ni e titulata

Сега на 13ти нека му ја пушти Борко на Двојката.
хахахахаха
Многу летате,па,пазете да не паднете и да се скршите .Да беше реално судењето а посебно последната судска одлука која влијаеше на конечниот исход Борко ли ја пушти или битолскиот судија. Вие кои ќе играте ЛШ играте нерешено со клубови од втор или трет ешалон а ,губите од Охрид а се палите дека сте го победиле Вардар .Вистинската ваша вредност ќе се види веќе во ЛШ ако не и денес.Ваш најголем успех и најмногу се радувате е победа на Вардар што би рекле да ни кисни.Борко нема да ја пушти на двојката ама затоа вие ја имате во џеб.,не мора ни да трчате.

Многу летате,па,пазете да не паднете и да се скршите .Да беше реално судењето а посебно последната судска одлука која влијаеше на конечниот исход Борко ли ја пушти или битолскиот судија. Вие кои ќе играте ЛШ играте нерешено со клубови од втор или трет ешалон а ,губите од Охрид а се палите дека сте го победиле Вардар .Вистинската ваша вредност ќе се види веќе во ЛШ ако не и денес.Ваш најголем успех и најмногу се радувате е победа на Вардар што би рекле да ни кисни.Борко нема да ја пушти на двојката ама затоа вие ја имате во џеб.,не мора ни да трчате.
Cry me a river,oh cry me a river

12 satot pomina cupinjata od metropolata uste gi nema so nekoja svoja teorija nalet da e ne ja biva vaka rabotata :pipi:
Никогаш не сме ваделе теории за разлика од вас, зс секоја утакмица де судиите, де министерот, де масоните. Поштено си ги изгубивме сите утакмици во претсезонава. Подобар тим имате, не сме комплетни, не сме воиграни и фали квалитет бар на 3 позиции (десен бек, лево крило и голман).
Пишав и тогаш, глупости од ракав не пишувам, последната утакмица лани ви ја дадоа и тоа е тоа. Дел пуштале, дел не, направено е во договор со неколку луѓе и играчи, не се сите инволвирани. Не мора да значи дека со сигрност ќе ве победевме дури и ферски да се играше. Ви пишаа што е ветено за попуштената утакмица, тоа е средување на долговите за да може да играме во ЛШ ако освоиме во иднина.
Било што било, дај боже да расте во квалитет цела лига, да има што поголеми инвестиции во повеќе тимови и дербиња да гледаме и во ЛШ ко на времето.

Кизнај колку ви е тешко. Да не ви е чоек во кожата.
Автоматски споено мислење:

Летаме во облаци и убо ни е. Уживаме да ти кажам право. Не знам како да ти опишам неможиш да ме сфатиш.
Вчера ко заводи Вардар 4 разлика, шо си велеше брат?
хахахахаха

Ние им даваме гол во последна минута а тие утешна награда - миксер од државна лотарија :pos:
Се пресмеав ко ми го кажаја.

Сеа назад на темата, не треба летање пошто играме лош бавен неатрактивен ракомет со по некој индивидуален потег. Еве веќе 5та година немаме изградено некој стил на игра итн… не чека уште многу работа за да се досклопат коцките.

Последно уредено:
  • Хаха
Reactions: JOE
Пишав и тогаш, глупости од ракав не пишувам, последната утакмица лани ви ја дадоа и тоа е тоа. Дел пуштале, дел не, направено е во договор со неколку луѓе и играчи, не се сите инволвирани. Не мора да значи дека со сигрност ќе ве победевме дури и ферски да се играше. Ви пишаа што е ветено за попуштената утакмица, тоа е средување на долговите за да може да играме во ЛШ ако освоиме во иднина.
Хаха вие не барате изговори и теории на заговор само верувете дека лани ни ја дадовте и тоа и тоа како без основа. Со кој играчи? Петрич, Николич, Алароф и останатите што играја по 2 мин пошто другите сеуште ви се во клубот. Нема логика тие што ја дадоја утакмицата да се во клубот ако веќе го избркавте тренерот заради тоа. Средување на долговите! Па по задолжени никогаш не сте биле блокирана е сметката и одредени побарувачи веќе најавуват активен стечај ако не им се исплатат долговите.

Да бе нас ни пуштат судиите. Последната одлука е точна, отвори ја снимката и види ја неколку пати, ќе сфатиш можда зошто е судено то шо е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom