Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
следно е Гогов ја фрла топката, дискутабилната ситуација дури викендот ќе се коментира и гледа, до тогаш позз со песната од Стоја:Vcera bev vo klubskite prostorii da si ja podignam sezonskata,na raftojte nema poke mesto za pehari.Treba da se iznajmi eden prostor samo za da se cuvaat peharite onaka nabieni eden do drug oti I tamu ke snema prostor.Бо гадни деца да му се одмили ракометот од вас ги отепавте ќе но врати за ова министерот ќе видите туку да прашам кај се тие правилата за последните 30 секунди баш во интервју николов и начевски го имаа кажано дека сосема други важат за крајот можи некаде да се видат иако заврши ова се мислам џабе и таа жалбата шо ја поднесија но не можи да знајш само гледам му се смачи на тој од рфм да му дава пехари само на фитиљоот не е интересно поќе барем малки треба да имаме конкуренција за да е по убо вака се мислам за брзо сите ќе кренат раце и ќе се откажат од вложувања мислам на провинциите а ние сме сигурни уште две сезони со платформата ко сум кај тоа на преносот се виде дека Зоран поќе како да се радуваше на оваа титула од колку таа во скопје не знам оти ќефој беа еден цел албум ќе си напрат со пехари на терен а шо му значеше она на Бојан дека тие си знаеле не праеле чамче муабети пак нешто егото ги мана читаат на фб коментарите или за инает на министерот не разбрав нејсе да се множат вака титулите
taa mestena bese brat zato ne se radvajaЗоран поќе како да се радуваше на оваа титула од колку таа во скопје не знам оти

Немој бе така ќе се налутат другарките.taa mestena bese brat zato ne se radvaja
![]()
И тоа како, цела сала навиваше за ПЕЛИСТЕР!Ќе треба да го менат слоганот "клуб на народот". Народот некни во Кавадарци му покажа дека го сака Пелистер
Ke ve molam bez vregjanjeИ тоа како, цела сала навиваше за ПЕЛИСТЕР!
Супер работа со ова статистиката но сепак како и секоја нова работа па и ова не е 100% веродостојна. Барем во првото коло на утакмици кои ги следев не е целосно точна.детална статистика од мечот со Прилеп - https://www.sportinfocentar2.com/livescore/unistat/rfm/indexutmkd.html?utakmica=1527433
Сајбер, дај бе не се бламирај, жити се, како не ви се смачи?.Никогаш не сме ваделе теории за разлика од вас, зс секоја утакмица де судиите, де министерот, де масоните. Поштено си ги изгубивме сите утакмици во претсезонава. Подобар тим имате, не сме комплетни, не сме воиграни и фали квалитет бар на 3 позиции (десен бек, лево крило и голман).
Пишав и тогаш, глупости од ракав не пишувам, последната утакмица лани ви ја дадоа и тоа е тоа. Дел пуштале, дел не, направено е во договор со неколку луѓе и играчи, не се сите инволвирани. Не мора да значи дека со сигрност ќе ве победевме дури и ферски да се играше. Ви пишаа што е ветено за попуштената утакмица, тоа е средување на долговите за да може да играме во ЛШ ако освоиме во иднина.
Било што било, дај боже да расте во квалитет цела лига, да има што поголеми инвестиции во повеќе тимови и дербиња да гледаме и во ЛШ ко на времето.
Не од сите, од неколку играчи

Кои цареви сте, страшно нешто, да ве немаше требаше да ве измислат.
, да бе, сега ми текна, то шо не играше Томче, вардаровиот Гедеон Гвардиола, еве кој ја намести.

Супер работа со ова статистиката но сепак како и секоја нова работа па и ова не е 100% веродостојна. Барем во првото коло на утакмици кои ги следев не е целосно точна.
Но сепак доста солидна работа за да се гледа учинокот на секој натпревар. Барем за тикварите од МТВ кои коментираат утакмици и ја следат во живо.
Како не вадите теории на заговор по секоја изгубена битка за титула?
Па поголеми плачковци од вас нема,ниту ќе има.
Кои цареви сте, страшно нешто, да ве немаше требаше да ве измислат.