Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе му го кажат резултатот, или пак по некој ден ќе го дознат хахахах! Машка игра, нема пријателски никогаш! Голманот ни е класа, страшен е!

Фала Пецак за доброто на организацијата овај пат, па да гледаме полна сала во финалето....

А за РК Министерство за спорт на РСМ, ајде уште 2 пати вака за две недели да ги здробиме и слободно да си се вратат на стадионот и да му ја лапнат пурата на свињата.

Мислам дека конечно заличивме на тим! Имаме квалитет имаме и хемија во тимот, само не чека допрва уште многу работа. Долга е сезоната. Од ова шо го видов Хориха е пола екипа кај VLT тимот. Така да дали ние или Алкалоид па дури и Охрид ако успеат да го земат за нив е завршена сезоната.

Супер игра на моменти само не смееја то украинецот толку да го оставаат да шутира исто ич не ме бендиса овај од бешикташ шо дојде не знам оти многу ми е слаб па дај боже да грешам ама мислам дека е промашување како секоја година шо имаме по еден,двајца и друга работа не ми е јасно зошто брест8вац е трет голман кога во двојката имаме подобри голмани од него па ова детето требаше да игра таму да се кали зошто вака прат секогаш со двојката не знам ша и со децата од школата шо ги пуштаат така оти не даваат ич пари за нив ниту за тренерите ама дури не излезат јавно да кажат шо таму се дешава џабе ние збораме
Најјако од цела утакмица беше изјавата на гогов на крајот друга интересна работа на тајмаут шо тајник кажуваше а шпанецот само тајминг годеше со алексо и си викам на толку словенци шо не го побараат нашите онај влак или како беше шо душата ни ја извади ко игравме со нив во копер и скопје
И се на ку*от Пелистер е Шампион!

Не се радувајте пред време ова Борко му рече да изгубат да не е сумлив ланскиот пораз.
Од ко го ресетира полицаецот онај, стапот за ореви чукање, во Охрид со пендракот во главата или голот не можи да го погоди или голманот го годи, рачињата му се тресат.

Ne e isto drzaven i naroden klub.
Naroden klub e da te saka narodot, vo Makedonija narodot go mrazi Vardar.
Go mrazi oti drzavata go favorizira samo nego, a narodot saka ramnopravnost i da si naviva za svoite klubovi.
Po nivnata logika nie ne sme Makedonija, tuku kako so bi rekle grcite Republika Skopje.
Na dresot na rakometnata reprezentacija go ima logoto na Agencijata za mladi i sport kako sponzor, so i netreba da go ima, to mu e i celta na postenjeto, ama da go postavis drzavniot grb na dresot na samo eden klub treba da si glup ili psihopat

Attachments

• Screenshot_20250821_225640_Chrome.jpg
    Screenshot_20250821_225640_Chrome.jpg
    117,7 KB · Прегледи: 52
Ne e isto drzaven i naroden klub.
Naroden klub e da te saka narodot, vo Makedonija narodot go mrazi Vardar.
Go mrazi oti drzavata go favorizira samo nego, a narodot saka ramnopravnost i da si naviva za svoite klubovi.
Po nivnata logika nie ne sme Makedonija, tuku kako so bi rekle grcite Republika Skopje.
Na dresot na rakometnata reprezentacija go ima logoto na Agencijata za mladi i sport kako sponzor, so i netreba da go ima, to mu e i celta na postenjeto, ama da go postavis drzavniot grb na dresot na samo eden klub treba da si glup ili psihopat
Се мислам не да е глуп туку забеган некој со комплекси истото е во фудбалот само таму го нема државниот грб туку некој не постоечки маџарско турски инвеститор од партијата не знам шо не вие јасно или ако на некој не му беше јасно сега и ќор може да прогледа кој е милениче на власта од 1947 се до сега а кој е години оспоруван и уназадуван дали во фудбал или ракомет па сетете се шо правеја браќата начевски со михајло сите години уназад !

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom