И со нерешено на Вардар и Тримо одиме во финале. Само победа на Тримо не ни одговара.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Министерството даде налог и ете сме во финале
.

Sho vi e be lugje alo hahaАј шо сме без голман разбирам, али зошто со истата постава од вчера не играме!?
Чудно....Да не има некоја дојава од Министерството!?или од Инекс Олгица
Мајтапо настрана али ова се јасно игри некои времето ќе кажи..Со аутсајдер ваква игра спрема вчера нема шанси...
Ако одевме финале изгледа ќе требаше Охрид брз пехар да остани...А бааѓи се спружија пари Охриѓани и за Червар и да фатат некое трофејче оти со првенството не ќе да е така лесно ...
И шурите ако ги тргнат значи се е местено за Охрид...Нема друга логика

Кога губите е наместена така?Се гледа дека нашите не сакаат да играат за пехарот...
Разбирливо избори се ближат.Градоначалникот екс ракометар треба да си обезбеди "пехар".
Играме се и сешто, си експериментираме, за разлика од со вардар ко игравме како машина ..
Гледалиштето пресреќно пооо шампионот ко тепаја...Лудници
Даена е...Ако нека се порадват малку Охриѓани греота се..
Иначе не знам ги напраја дрим тим...Ништо не се посебно од она шо го глеам, со Савревски, Кукуловски дај не заебавајте....Штета шо сме без салам голман али и така ќе ја даевме.
Ајде сега втор предизборен театар во Скопје само да не се до повреди некој и дајте да почниме сериозен ракомет од 03.09
Не гледам зошто ми се местела пријателска утакмица .Кога губите е наместена така?
Кога губите е наместена та
Брат изгледа не следиш долго ракомет, па работи меѓу редој не читаш...Шо да ти кажам.Кога губите е наместена така?
Шебиб за овој беше прајм Агинагалде.ама овај Валид кој му го завали алал вера нека му е, послаб дури и од онај од Полска пикерот шо беше дојден, нека му пуштат 1 тава баклава на тие од Бешикташ да се почастат....
Да се молиме шо побрзо да се враќа Самоил, за овој е Камил Сипжак, тенки сме тука.....
Cekajte be malce ke go vidime odma sudite ko onie tetkite od Skopje kaj niv na temata i posle ako go bidi bravo najjakШебиб за овој беше прајм Агинагалде.
Не гледам зошто ми се местела пријателска утакмица .
Едноставно е ние ротиравме , охриѓани помотивирани и тоа е тоа
Се сложувам тренерот е најголема енигма и права мачка во вреќа.Tocno...zasluzeno pobedija
Ne mi e jasen trenerot, vo red so rotira, ama so dvajca sredni misli da napagjame, voigruva nekoja varijanta so dvajca metro i zilet... plus
Hosni totalno indisponiran, Cehte anemicen...poljakot e podobar od niv dvajcata zaedno...brazilecot e super, golmanot se pokaza, pikerot kako po obicaj koga ke kupis igrac od mnogu poznat klub vo rakometot Besiktas se znaj kolku vredi....Heningman e top...trenerot e macka vo vrekja, ne mi dava nadez....se na se, ne ceka pak sezona i igra so macenje... i ovaa godina Zoran ne go odvrza keseto, a saka da igra vo LS so 15 najdobri ekipivo Evropa...taka nemozi
Iskreno ocekuvav Ohrid mnogu pojaki da bidat spored iminjata, ama mislam oti corba se...za ovaj period Alkaloid e ekipata koja e najdobro voigrana, sekako deka i vardar ke krenat vo igrata