- Член од
- 30 август 2012
- Мислења
- 3.730
- Поени од реакции
- 6.635
Борко пак му напрај раздор за доброто на мак ракометотМоре еј пак ни ја дадоја
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Борко пак му напрај раздор за доброто на мак ракометотМоре еј пак ни ја дадоја
I jas mislam deka najgolem problem vo momentot ni e sreden bek, na lev i na desen sme super, krilata i golmanite se super, samo edinstveno za pikerot ne sum ubeden za segaHeningam e najdobroto zasiluvanje, vakov igrac ni trebase...
Da se donesese uste eden igrac - kvaliteten sreden, ekipata ke bese 50% pojaka od ova sega....Alem, Kalajdziovski se talenti, ama za vo Pelister 2, ne se kalibar za LS...tamu na sredina treba seriozen igrac
Овој е пред се дефанзивен пикер..Секако дека нема напаѓачка техника, да излези да блокира да затвори, да се затвори, па средниот да го проигра на пас па или ќе удри или ќе врати на бек, како шо праеше Хабиби па и Пешето...Супер се надополнуваа лани и зато не се осеќаше застој во нападот..I jas mislam deka najgolem problem vo momentot ni e sreden bek, na lev i na desen sme super, krilata i golmanite se super, samo edinstveno za pikerot ne sum ubeden za sega
Голманот има истегната задна ложа, колку е озбилно не знамИма инфо за повредата на голманот ? Супер шо продолжија договори близнаците сега шо рекоја сите на зима среден ,голман и пикер но во секој случај титулата ќе биде наша но ќе треба куп нешто супер куп да му дајме на другите
На 24 ракомет пиши една недела. Инаку денес очајни стварно смета големата недисциплина кај дел од играчите под водство на овај тренер.Мишевски кажа сега, дека ќе паузирал 2 седмици, така да го имаме и за супер купот, не е нешто сериозно, ама личеше така како Саид да си ја знаел маката, потенцираше назад нешто....
Инаку интересно за со Панчево повикан е Мартин од двојката, голмани ни се Брестовац и тој, исто и Митревски бил повреден....