- Член од
- 3 јули 2014
- Мислења
- 34
- Поени од реакции
- 62
Оти пишат дека вечер е финале на купот на Мк? Ќе играле таму победникот од Вардар-Бутел со Пелистер 2... А Еурофарм Пелистер со кој и каде игра?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
se slozvam za muabetite za raul deka nema progres ich, preocigledno e deka utakmicite gi dobivame na silata na fitilo so e nad ligata i nikolce sho gi zatvori alkaloid, vtorata so alkaloid na sila pak ja dobi fitilo, vardar prvata edinstveno prvoto poluvreme blesnavme nesto vtoroto potop, liga shampioni edna pobeda samo doma na sila i drugata sho beshe neresheno trebashe da se dobie, najserioznata tekma so vardar nekni popara apsolutno nisto spremeno razlicno procitani sme site ne znat kako treba so nas, plus i golmanite sea se malku padnati od forma i ne mozis da dobies seriozen protovnik motiviran, ednostavno ako ne osvojme niedna titula nisto nema da e porazlicen od branimir ili drugite prethodni, a platen i donesen da napraj razlika
Snosti to emko so 3 hoddozi vrace na dozdo odese abe takvi jas da sum vi kazav parkingo nema da go namirisat, ne salata brkaj takvi klovnoj i site so ste tamu grupa vo klubo so prajte razdor vo i von klubo da mi jadite madlaciteА тој го праеше тимот? Го зеде на полусезона, вакви коментари можи да се дават другата година кога ќе има свои играчи и кроен тим по негова мерка за стилот на игра шо го има замислено.
Вака само полошо прајте па она ја нема на темата цел живот чолисмо се убацва со коментар играчите зборале дека не го бива Раул.
Кој се бе тие играчи напиши ги нека се кажат или сакаш да годам од три дека двајца ќе погодам, Емилијан ко туба шо е напраен неможи да оди нејкел да ослаби зато не игра пие пиво по цел ден? Кој е тој шо збора така и прај раздор многу ме интересира.
Можи нема да се поскапи ама сигурно нема да донеси некој колку да е донесен, одбрани ќе бидат по критериуми поразлични од пред 2-3 години.igracite sho ke gi donesi toj nema da se poskapi od segashnite sho avtomatski nema da se podobri od ovie, okey da ne odbral nisto ama ete primer vardar sho igraci ima od nas za da ni izigra vakva utakmica za nekolku meseci da ne tepa a pred to gi natepavme salam, progres ni poedinicen nema kaj igrscite osobeno kaj makedoncite, na strana fitilo i nikolce tie se klasa nad ligata, strancite skoro da nemat i nikakov doprinos nitu napredok vo nivnite karieri, muabetot e deka slikata opsta da ja zemish da ja analizirash nema priroden tek na napredok da izvadish igrac, da vmetnish novost, pozitivnite rezultati se samo sklop na nastani na ebivetar protivnici
По best practices терапија трај минимум 6 месеци за да немат трајни последициMore more zedoja forumo go padnaja da nemozime da gi podupime nevestite za titulata ama ako e zabaeno da ne e zaboraeno