Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено од модератор:
Еурофарм Пелистер и Раул Алонсо спогодбено ја прекинаа соработката. До прекин на соработката дојде по барање на тренерот кој поради приватни причини побара да се врати во Германија.

Еурофарм Пелистер му се заблагодарува на Раул и му посакува многу успех понатаму!

Poarno od ova amin em slab trener em zedovme titula sega jas da sum ke go zemam o aj argenticeot so bese vo 1961 I so nego da ja zemam titulata a se vide I prethodno deka e podobar od nasiot osven na resavackata so potfrli
Majority na strana ke treba trener ne za drugo oti Ohrid zedoja pa mozi da naprat I reset nekoja utakmica za titula a isto kiro e gaden a cupic ke bidi smesen so znaci koj da zemime ke bide poaren od rivalot

Еурофарм Пелистер и Раул Алонсо спогодбено ја прекинаа соработката. До прекин на соработката дојде по барање на тренерот кој поради приватни причини побара да се врати во Германија.

Еурофарм Пелистер му се заблагодарува на Раул и му посакува многу успех понатаму!

Poarno od ova amin em slab trener em zedovme titula sega jas da sum ke go zemam o aj argenticeot so bese vo 1961 I so nego da ja zemam titulata a se vide I prethodno deka e podobar od nasiot osven na resavackata so potfrli
Majority na strana ke treba trener ne za drugo oti Ohrid zedoja pa mozi da naprat I reset nekoja utakmica za titula a isto kiro e gaden a cupic ke bidi smesen so znaci koj da zemime ke bide poaren od rivalot
Ако е вака тогаш Ќиро само за тренер!
Или тренер од светски калибар.
Се друго е џабе!
Немаме среќа со тенери. Ги менваме ко чорапи!!!
Така екипа на долги стази и стабилност не се прави...
То мислам ни е најголемиот проблем....
И шо ако Раул ги избра овие играчи !?
И сега на новиот тренер не му се по мерка!?
Пак ќе ја прајме грешката ко со Бранче!?
А дека од приватни причини барал за то не знам али знам дека од Лајпциг го барат, таму во Германија си живеј, си срка појќе пари таму...И шо ќе се замара овде...
Плус страшна група ЛШ и по 2 пораза ќе следеше отказ и пак исто....Вака совреме си ја собра опашката и толку...
Штета...
Да си во ЛШ а вакви експерименти со тренери да се прават!?
До кога бе?
Кире Лазаров за тренер...
Го постигна максимумот во Алкалоид..
Кај нас ќе има поголем предизвик дефинитивно!
Ако зедовме пари од оштета, тогаш нека му платат на Алкалоид и таман.
Лазаров е 45 Алонсо 46. Не менва нешто но авторитетот на Лазаров во ЛШ и во Европа е дефинитивно поголем од Раул!

Хахаха, приватни причини...За грев:pos:

И НЕМОЈТЕ ДА ВИ ТЕКНАЛО ЕКСПЕРИМЕНТИ со Бранче, Стојановиќ, Миркуловски и остали анонимуси да печат занает на наша сметка !!!
Тренер со сите пари салам да се земи и договор на долго!! Губење не губење нас ни треба ПРОЕКТ! поразите се дел од спортот.По секако ЛШ е само за имиџ и кој сака да го дојсиме не треба притисок за ЛШ туку ДОЛГОРОЧЕН ПРОЕКТ за клубот!

Последно уредено:
Се друго е џабе!
А дека од приватни причини барал за то не знам али знам дека од Лајпциг го барат, таму во Германија си живеј, си срка појќе пари таму...И шо ќе се замара овде...
Плус страшна група ЛШ и по 2 пораза ќе следеше отказ и пак исто....Вака совреме си ја собра опашката и толку...
Штета...
До кога бе?
Лазаров е 45 Алонсо 46. Не менва нешто но авторитетот на Лазаров во ЛШ и во Европа е дефинитивно поголем од Раул!

ima privatni pricini … problem e so ova pederkoto si gi znaese tie pricini i se nafati da kreira ekipa za ova sezona i ne ostaj na cedilo totalno pederski i ne korktno i eve jas ne mu blagodaram za nisto licemer pokvaren

Се друго е џабе!
Штета...
До кога бе?

Rade izgleda ke bidi trener https://www.balkan-handball.com/transferi/rade-stojanovic-napusta-trimo-iz-trebnja/

A Tamu ojde tamshe a alonso mozese eden den da poceka ili nasite vcera da objaveja deka prekinuvaat za denes lajpzig da objavi a ne vaka uste ne otkazan kaj nas go primoviraa kaj germancite

Za toa pak ke recam ova nitu bilo nitu ke bidi sport samo fudbalot se drugo e gluposti a ovaj ne e svesen kolku zgresi so zamina
Автоматски споено мислење:

ima privatni pricini … problem e so ova pederkoto si gi znaese tie pricini i se nafati da kreira ekipa za ova sezona i ne ostaj na cedilo totalno pederski i ne korktno i eve jas ne mu blagodaram za nisto licemer pokvaren
Se mislam deka odamna bea dogovreni isto I za Rade deka si gi birase poslednite dva potpisi ke vidime ke si kazat Abe I bez trener da igrame Fitiljot da gi vodi ke bidime pred vatrostalna a drugoto ne e ni vazno

Последно уредено:
Rade izgleda ke bidi trener https://www.balkan-handball.com/transferi/rade-stojanovic-napusta-trimo-iz-trebnja/

A Tamu ojde tamshe a alonso mozese eden den da poceka ili nasite vcera da objaveja deka prekinuvaat za denes lajpzig da objavi a ne vaka uste ne otkazan kaj nas go primoviraa kaj germancite

Za toa pak ke recam ova nitu bilo nitu ke bidi sport samo fudbalot se drugo e gluposti a ovaj ne e svesen kolku zgresi so zamina
Автоматски споено мислење:

Se mislam deka odamna bea dogovreni isto I za Rade deka si gi birase poslednite dva potpisi ke vidime ke si kazat Abe I bez trener da igrame Fitiljot da gi vodi ke bidime pred vatrostalna a drugoto ne e ni vazno
И Фитиљот не е сигурен така да полека

РК Пелистер шампион за сезоната 2024/2025 !
FB_IMG_1751881967676.jpg

-Дури ја чекаме трансфер бомбата, пукна нова бомба...
-Раул предвремен раскин на договорот, исплатена штета од Лајпциг, мора да се оди алл ин со класа играч...
-Победи егото на Фитиљ и Митревски vs Раул
-Според "чаршиските" муабети, највероватно Раде Стојановиќ ќе е тренер....

РК Пелистер шампион за сезоната 2024/2025 !
Прегледај го приврзокот 450303

-Дури ја чекаме трансфер бомбата, пукна нова бомба...
-Раул предвремен раскин на договорот, исплатена штета од Лајпциг, мора да се оди алл ин со класа играч...
-Победи егото на Фитиљ и Митревски vs Раул
-Според "чаршиските" муабети, највероватно Раде Стојановиќ ќе е тренер....
Јас не сум за Раде...Колку и да печел занает нешто сличен е ко Аљуш...Без емоции и харизма...Многу го сакав како играч али за тренер требa појќе работи освен знаење...

Последно уредено:
Ако мене некој ме праша за тренер јас би одбрал повторно Шпанец...
Ама никој нема да ме праша, а веројатно и преговорите од ваква позиција на склопена екипа се различни со посебна тежина.
Најважно, кој и да дојди ние пак ќе бидиме шампиони, сега да ги почекаме уште двете засилувања на среден и Голман и ајде на припреми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom