bitolcanec_1
ветеран од златното време
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако е вака тогаш Ќиро само за тренер!Еурофарм Пелистер и Раул Алонсо спогодбено ја прекинаа соработката. До прекин на соработката дојде по барање на тренерот кој поради приватни причини побара да се врати во Германија.
Еурофарм Пелистер му се заблагодарува на Раул и му посакува многу успех понатаму!
Poarno od ova amin em slab trener em zedovme titula sega jas da sum ke go zemam o aj argenticeot so bese vo 1961 I so nego da ja zemam titulata a se vide I prethodno deka e podobar od nasiot osven na resavackata so potfrli
Majority na strana ke treba trener ne za drugo oti Ohrid zedoja pa mozi da naprat I reset nekoja utakmica za titula a isto kiro e gaden a cupic ke bidi smesen so znaci koj da zemime ke bide poaren od rivalot
ima privatni pricini … problem e so ova pederkoto si gi znaese tie pricini i se nafati da kreira ekipa za ova sezona i ne ostaj na cedilo totalno pederski i ne korktno i eve jas ne mu blagodaram za nisto licemer pokvarenАко е вака тогаш Ќиро само за тренер!
Или тренер од светски калибар.
Се друго е џабе!
Немаме среќа со тенери. Ги менваме ко чорапи!!!
Така екипа на долги стази и стабилност не се прави...
То мислам ни е најголемиот проблем....
И шо ако Раул ги избра овие играчи !?
И сега на новиот тренер не му се по мерка!?
Пак ќе ја прајме грешката ко со Бранче!?
А дека од приватни причини барал за то не знам али знам дека од Лајпциг го барат, таму во Германија си живеј, си срка појќе пари таму...И шо ќе се замара овде...
Плус страшна група ЛШ и по 2 пораза ќе следеше отказ и пак исто....Вака совреме си ја собра опашката и толку...
Штета...
Да си во ЛШ а вакви експерименти со тренери да се прават!?
До кога бе?
Кире Лазаров за тренер...
Го постигна максимумот во Алкалоид..
Кај нас ќе има поголем предизвик дефинитивно!
Ако зедовме пари од оштета, тогаш нека му платат на Алкалоид и таман.
Лазаров е 45 Алонсо 46. Не менва нешто но авторитетот на Лазаров во ЛШ и во Европа е дефинитивно поголем од Раул!
ОФИЦИЈАЛНО: Раул Алонсо потпиша двегодишен договор со Лајпциг
Бундеслигашот Лајпциг го промовира Раул Алонсо како нов тренер на својот тим. 46-годишникот се раздели со Еурофарм Пелистер иако имаше договор, па битолчани веројатно ќе добијат и обештетување. Веднаш по потврдата од македонскиот првак, пристигна и официјализација на новиот ангажман за Шпанецот...www.gol.mk
Хахаха, приватни причини...За грев![]()
Rade izgleda ke bidi trener https://www.balkan-handball.com/transferi/rade-stojanovic-napusta-trimo-iz-trebnja/Ако е вака тогаш Ќиро само за тренер!
Или тренер од светски калибар.
Се друго е џабе!
Немаме среќа со тенери. Ги менваме ко чорапи!!!
Така екипа на долги стази и стабилност не се прави...
То мислам ни е најголемиот проблем....
И шо ако Раул ги избра овие играчи !?
И сега на новиот тренер не му се по мерка!?
Пак ќе ја прајме грешката ко со Бранче!?
А дека од приватни причини барал за то не знам али знам дека од Лајпциг го барат, таму во Германија си живеј, си срка појќе пари таму...И шо ќе се замара овде...
Плус страшна група ЛШ и по 2 пораза ќе следеше отказ и пак исто....Вака совреме си ја собра опашката и толку...
Штета...
Да си во ЛШ а вакви експерименти со тренери да се прават!?
До кога бе?
Кире Лазаров за тренер...
Го постигна максимумот во Алкалоид..
Кај нас ќе има поголем предизвик дефинитивно!
Ако зедовме пари од оштета, тогаш нека му платат на Алкалоид и таман.
Лазаров е 45 Алонсо 46. Не менва нешто но авторитетот на Лазаров во ЛШ и во Европа е дефинитивно поголем од Раул!
ОФИЦИЈАЛНО: Раул Алонсо потпиша двегодишен договор со Лајпциг
Бундеслигашот Лајпциг го промовира Раул Алонсо како нов тренер на својот тим. 46-годишникот се раздели со Еурофарм Пелистер иако имаше договор, па битолчани веројатно ќе добијат и обештетување. Веднаш по потврдата од македонскиот првак, пристигна и официјализација на новиот ангажман за Шпанецот...www.gol.mk
Хахаха, приватни причини...За грев![]()
Se mislam deka odamna bea dogovreni isto I za Rade deka si gi birase poslednite dva potpisi ke vidime ke si kazat Abe I bez trener da igrame Fitiljot da gi vodi ke bidime pred vatrostalna a drugoto ne e ni vaznoima privatni pricini … problem e so ova pederkoto si gi znaese tie pricini i se nafati da kreira ekipa za ova sezona i ne ostaj na cedilo totalno pederski i ne korktno i eve jas ne mu blagodaram za nisto licemer pokvaren
И Фитиљот не е сигурен така да полекаRade izgleda ke bidi trener https://www.balkan-handball.com/transferi/rade-stojanovic-napusta-trimo-iz-trebnja/
A Tamu ojde tamshe a alonso mozese eden den da poceka ili nasite vcera da objaveja deka prekinuvaat za denes lajpzig da objavi a ne vaka uste ne otkazan kaj nas go primoviraa kaj germancite
![]()
Raúl Alonso wird neuer Cheftrainer des SC DHfK Leipzig - SC DHFK Handball
Der SC DHfK Leipzig hat einen neuen Cheftrainer: Raúl Alonso übernimmt ab sofort das Bundesliga-Team der Leipziger Handballer. Der 46-jährige Spanier wechselt vom nordmazedonischen Erstligisten RK Eurofarm Pelister an die Pleiße und unterschreibt einen Vertrag für zwei Jahre. Seit November 2024...www.scdhfk-handball.de
Za toa pak ke recam ova nitu bilo nitu ke bidi sport samo fudbalot se drugo e gluposti a ovaj ne e svesen kolku zgresi so zamina
Автоматски споено мислење:
Se mislam deka odamna bea dogovreni isto I za Rade deka si gi birase poslednite dva potpisi ke vidime ke si kazat Abe I bez trener da igrame Fitiljot da gi vodi ke bidime pred vatrostalna a drugoto ne e ni vazno
Јас не сум за Раде...Колку и да печел занает нешто сличен е ко Аљуш...Без емоции и харизма...Многу го сакав како играч али за тренер требa појќе работи освен знаење...РК Пелистер шампион за сезоната 2024/2025 !
Прегледај го приврзокот 450303
-Дури ја чекаме трансфер бомбата, пукна нова бомба...
-Раул предвремен раскин на договорот, исплатена штета од Лајпциг, мора да се оди алл ин со класа играч...
-Победи егото на Фитиљ и Митревски vs Раул
-Според "чаршиските" муабети, највероватно Раде Стојановиќ ќе е тренер....
ke se iznacekas za sredenсега да ги почекаме уште двете засилувања на среден
Јас како шо знам веќе е договорен среден бек и голман.ke se iznacekas za sreden![]()
ke vidime koj ke bidi vo pravo na krajoЈас како шо знам веќе е договорен среден бек и голман.