- Член од
- 23 мај 2024
- Мислења
- 138
- Поени од реакции
- 289
Abee purinoo sakal na sreden da se proba so hosni, demek nekjel sreden aloooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne e toj kriv ,tuku koj go ostava a se stedi na finasiiAbee purinoo sakal na sreden da se proba so hosni, demek nekjel sreden aloooo
Znaci Lev Prandi Sreden Remili Desen MemAbee purinoo sakal na sreden da se proba so hosni, demek nekjel sreden aloooo
Се "намовнав"Znaci Lev Prandi Sreden Remili Desen Mem
(Не)Официјално заслужено(Не)Официјално свите му се скараа за везден хаха сега ни карти за другарите нема да може да се греби хахаха.
(Не)Официјално свите му се скараа за везден хаха сега ни карти за другарите нема да може да се греби хахаха.
Официјално од Немачка да водиш веб страна на клуб како Пелистер од само ЉУБОВ и да си далеку од реалност со реални случувања, официјално ќе ти признам свака ти част ама и ќе ти посакам да си го вредниш трудот и да си наплатиш, ако во клубот земаат и кадро и не кадро високи плати, ти заслужваш многу појќе. И официјално, то шо беше со мене разговарано Јануари 2023 на припремите во Охрид, нормално НЕ ЗА БЕЗ ПАРИ, ти цела сезона и појќе му го прајш од кеф.(Не)Официјално заслужено
ke ostanis i v godina brat ?(Не) Официјално, мора да имаш нешто лично со него чим се ситиш дека се скарал со некој
До пред некое време тотално ништо лично сум немал, но и сега наијискрено немам али сакам сеир да си гледам оти е тркало, кога на некој му укажуваш некој работи и тој ти вели дека си бот дека се криеш позади некој псевдоним дека некоја партија ме прајќа мене ми стана тотално смешно и продолжив да си бушам, јас најискрено не се кријам и мене лично не ми е таа целта му реков ако сака да ме знае нека праша но нема ни мене ни нему да му смени ако знае кој сум пошто НИ ЈАС НЕ ЗНАМ КОЈ Е. И да сакал и кривична да ми стегни за тоа шо сум вадел лаги јавно за него (дека земал карти), пред да направи пријава прво ќе му се изнаесмеат слатко во полиција и на клоци ќе го истераат за таква глупост.(Не) Официјално, мора да имаш нешто лично со него чим се ситиш дека се скарал со некој
Незнам како стојат работите меѓу вас важно се гледа дека имаш нешто лично, оти според мене дечкото како и сите други тука си пиши шпекулации и одма се крева фама, а ко ќе напиши курле мадле шпекулација нема везе.. декси е цар оти е еден од ретките шо јавно си пиши се шо мисли и се знај кој е којДо пред некое време тотално ништо лично сум немал, но и сега наијискрено немам али сакам сеир да си гледам оти е тркало, кога на некој му укажуваш некој работи и тој ти вели дека си бот дека се криеш позади некој псевдоним дека некоја партија ме прајќа мене ми стана тотално смешно и продолжив да си бушам, јас најискрено не се кријам и мене лично не ми е таа целта му реков ако сака да ме знае нека праша но нема ни мене ни нему да му смени ако знае кој сум пошто НИ ЈАС НЕ ЗНАМ КОЈ Е. И да сакал и кривична да ми стегни за тоа шо сум вадел лаги јавно за него (дека земал карти), пред да направи пријава прво ќе му се изнаесмеат слатко во полиција и на клоци ќе го истераат за таква глупост.
Е сега ај удри математика на кој овде му фали.
Прегледај го приврзокот 423458
Прегледај го приврзокот 423459
Греота е да не му вадам др муабети колку е забеган.
Сега дали е лично или не јас го кажав својот став према него.Незнам како стојат работите меѓу вас важно се гледа дека имаш нешто лично, оти според мене дечкото како и сите други тука си пиши шпекулации и одма се крева фама, а ко ќе напиши курле мадле шпекулација нема везе.. декси е цар оти е еден од ретките шо јавно си пиши се шо мисли и се знај кој е кој