Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам како стојат работите меѓу вас важно се гледа дека имаш нешто лично, оти според мене дечкото како и сите други тука си пиши шпекулации и одма се крева фама, а ко ќе напиши курле мадле шпекулација нема везе.. декси е цар оти е еден од ретките шо јавно си пиши се шо мисли и се знај кој е кој
Гледам станваш активен, први 2 коментари, па да ти посакам добредојде на форумот. Се надевам дека ќе си го задржиш Ставот и во иднина, потребен е за здрава дебата. Поздрав!

Гледам станваш активен, први 2 коментари, па да ти посакам добредојде на форумот. Се надевам дека ќе си го задржиш Ставот и во иднина, потребен е за здрава дебата. Поздрав!
Фала ти, добре ве најдов. Сега засега ставот е тој, фала богу во иднина можи ќе се смени

Среден бек нека објават ајде, со тајник кркмето неможам да се нервирам цела година пак.

planovi i programa za sezonava rk eurofarm pelister ili pak kako lani ke igrate ista taktika

planovi i programa za sezonava rk eurofarm pelister ili pak kako lani ke igrate ista taktika
Запејте ја "Заветна" малце појако и можи Миленко и во ракометот да ви го стегнат директор од партија.
Во мај месец ќе гледаш пак титулата како се крева во Битола.
Дотогаш сисинела в партија.

Запејте ја "Заветна" малце појако и можи Миленко и во ракометот да ви го стегнат директор од партија.
Во мај месец ќе гледаш пак титулата како се крева во Битола.
Дотогаш сисинела в партија.
mojata partija e Vardar ajde ke vidime sho ke gledam ja samo prasav zavetna e ubava pesna site treba da ja peete ali kaj vas nekako ja nema ne znam zasho aj ke vidime moze fitiljot ke ve vadi ili naucil nemacki ke ide u germanija

Рака на срце покрај свирачи научивте некоја песна од битолско/демихисарскио регион.
Арно излегоја оние со косите да кренат македонштина во вас инаку од дупка немавте излезено, не дека сега сте излезени али ѕиркате низ дупка да проверите на кој му дувате.

@MCX 2.0
Уложил не уложил небитна работа, а вам ќе ви остане дувањето, барем докажан ви е плех оркестарот.

Tolku razbirat brat, nema kaj nas prostor ne mu se dava ni na igraci ni na nisto, site sakat naednas da igrat odma vo forma da se i prejaki da se, pregolemi ocekuvanja, inace jas vi rekov deka nema sreden da barat vie ne me vervavte
Секој има различни мислења, ќе видиме шо ќе напрат со трансферите, а за то шо немуседава простор не му се дава. Ние на нашите простор немудаваме а не на странец кога нема да прај разлика одма

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom