Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Дури и @Simev му се смеј хахахахха...
Ако де (Не)Официјално си заслужи, дека лупа глупости.

Ko dava kritiki celo vreme glupi maloumni a 30 godini ima i vodi strana godini so ne profesionalni izjavi neka si trpi sega, i neka vidi kako e i neka gi primi kritikite da se popraj i da nauci od greskite. Uraaaa

(Не)Официјално свите му се скараа за везден хаха сега ни карти за другарите нема да може да се греби хахаха.

(Не) Официјално, мора да имаш нешто лично со него чим се ситиш дека се скарал со некој

(Не)Официјално заслужено
Официјално од Немачка да водиш веб страна на клуб како Пелистер од само ЉУБОВ и да си далеку од реалност со реални случувања, официјално ќе ти признам свака ти част ама и ќе ти посакам да си го вредниш трудот и да си наплатиш, ако во клубот земаат и кадро и не кадро високи плати, ти заслужваш многу појќе. И официјално, то шо беше со мене разговарано Јануари 2023 на припремите во Охрид, нормално НЕ ЗА БЕЗ ПАРИ, ти цела сезона и појќе му го прајш од кеф.

Иначе @Cehte да, ОФИЦИЈАЛНО дечкото е преокупиран со мене и има нешто против ама нема храброст да се кажи, па да видиме кој е и шо е, а џабе му е не се оцрнува нешто шо е чисто и без дамка. [emoji123]

Од тука еден поздрав, од денес малце појако. [emoji1690]

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

(Не) Официјално, мора да имаш нешто лично со него чим се ситиш дека се скарал со некој
До пред некое време тотално ништо лично сум немал, но и сега наијискрено немам али сакам сеир да си гледам оти е тркало, кога на некој му укажуваш некој работи и тој ти вели дека си бот дека се криеш позади некој псевдоним дека некоја партија ме прајќа мене ми стана тотално смешно и продолжив да си бушам, јас најискрено не се кријам и мене лично не ми е таа целта му реков ако сака да ме знае нека праша но нема ни мене ни нему да му смени ако знае кој сум пошто НИ ЈАС НЕ ЗНАМ КОЈ Е. И да сакал и кривична да ми стегни за тоа шо сум вадел лаги јавно за него (дека земал карти), пред да направи пријава прво ќе му се изнаесмеат слатко во полиција и на клоци ќе го истераат за таква глупост.
Е сега ај удри математика на кој овде му фали.

1720782861125.png
1720782887308.png

Греота е да не му вадам др муабети колку е забеган.

До пред некое време тотално ништо лично сум немал, но и сега наијискрено немам али сакам сеир да си гледам оти е тркало, кога на некој му укажуваш некој работи и тој ти вели дека си бот дека се криеш позади некој псевдоним дека некоја партија ме прајќа мене ми стана тотално смешно и продолжив да си бушам, јас најискрено не се кријам и мене лично не ми е таа целта му реков ако сака да ме знае нека праша но нема ни мене ни нему да му смени ако знае кој сум пошто НИ ЈАС НЕ ЗНАМ КОЈ Е. И да сакал и кривична да ми стегни за тоа шо сум вадел лаги јавно за него (дека земал карти), пред да направи пријава прво ќе му се изнаесмеат слатко во полиција и на клоци ќе го истераат за таква глупост.
Е сега ај удри математика на кој овде му фали.

Прегледај го приврзокот 423458
Прегледај го приврзокот 423459

Греота е да не му вадам др муабети колку е забеган.
Незнам како стојат работите меѓу вас важно се гледа дека имаш нешто лично, оти според мене дечкото како и сите други тука си пиши шпекулации и одма се крева фама, а ко ќе напиши курле мадле шпекулација нема везе.. декси е цар оти е еден од ретките шо јавно си пиши се шо мисли и се знај кој е кој

Незнам како стојат работите меѓу вас важно се гледа дека имаш нешто лично, оти според мене дечкото како и сите други тука си пиши шпекулации и одма се крева фама, а ко ќе напиши курле мадле шпекулација нема везе.. декси е цар оти е еден од ретките шо јавно си пиши се шо мисли и се знај кој е кој
Сега дали е лично или не јас го кажав својот став према него.
Ако ти е цар клањај му се, јас царот ќе го заебавам оти нема свое јас. Плука по нешто шо е свето и после си го лижи исплуканото.
Еден ден пиши објава цел реферат става гласање држи некој став против идивиди, др ден тој став кој мисли дека е неправда го бриши.
Јас да не му го зедов профило па му избришав.
Нека си ужива нема потреба да го спомнувам.
А ако толку сака да знае кој сум нека се изјасни барем влице да му се смеам ќе биде поинтересно.
Мислам доволно заминавме офф топик и пишуваме за некој небитен.
Темата е РК Пелистер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom