Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Писето го возврати ударот. :icon_lol:
Иначе добар потег шо го донесоја Каменицата... Нормално двојче и писето си ги припишаја заслугите ама се знај кој го донесе него во бт. Типот годишно ќе зема колку пола буџет на клубот.
Како и да е, конечно Пелистер после неколку сезони има добар тренер. Последно го имавме онај црногорецот во 2011, од тогаш се некој квази тренерчиња го водеа клубот.
Сега совреме во Јуни да се склопи екипата и со добри припреми да се уиграт па наредна сезона здравје боже барем да избориме пласман во Челинџ.
Ќе видиме како ќе испазарат за наредна сезона... Иначе клубот ќе имал поголем буџет за наредна сезона од предходната. 120 К од општината и плус странците и Каменица ќе ги плаќа дебелио, шо значи треба да склопат добра екипа.

Само да не ја напрат истата грешка како во 2012 и да ги спичкат парите џабе на некој молдавци или некој уличари од украина.

Писето го возврати ударот. :icon_lol:
Иначе добар потег шо го донесоја Каменицата... Нормално двојче и писето си ги припишаја заслугите ама се знај кој го донесе него во бт. Типот годишно ќе зема колку пола буџет на клубот.
Како и да е, конечно Пелистер после неколку сезони има добар тренер. Последно го имавме онај црногорецот во 2011, од тогаш се некој квази тренерчиња го водеа клубот.
Сега совреме во Јуни да се склопи екипата и со добри припреми да се уиграт па наредна сезона здравје боже барем да избориме пласман во Челинџ.
Ќе видиме како ќе испазарат за наредна сезона... Иначе клубот ќе имал поголем буџет за наредна сезона од предходната. 120 К од општината и плус странците и Каменица ќе ги плаќа дебелио, шо значи треба да склопат добра екипа.

Само да не ја напрат истата грешка како во 2012 и да ги спичкат парите џабе на некој молдавци или некој уличари од украина.
мисли си дека беше грешка правењето на такви трошоци(пикање пари во сопствени џепови)

Сер МоцартО:cool:.
П.С.
Баш ме интересира дали Арсиќ си ги наплати побарувањата?:D
П.П.С.
Дај купете дресој морееее,не се резилете со оние Рима:D,арно и долниот Адибас не го сликаја.
Арно шо беше топло,па со кошулче дојде Касим,иначе ќе му даеја едно рало од тие ВЕЧНИТЕ ЈАКО ТРЕНЕРКИ,кој се не ги кладе нив.:pos:
Маста му ја изваја,од зелени жолти ги напраја.:giggle:
Децата пораснаја,на училиште почнаја овие иста опрема носат,шо ти е КОНСТАНТНОСТ.:P
Ако не купат нови(а изгледа нема да купат,а и да купат кузнеј шо фуш марка ќе бидат):D,ова сезона 6та ќе му биди со истите тренерки,шо ти е квалитет значи,абе Шваба ко ќе напрај се знај:cool:,зато тушнико ги зеде,знаеше тој дека ќе терат багии.:D
Да не му досадват секоја година,со едно купвање пола град го облече.:pos:

Десниот бек на Борец, Ивица Лазаревски прво засилување на Пелистер. Штом е на поширок список за репрезентација, ваљда за наша лига е солиден.

ПС
Старио заспа на сред пресконференција.:pos:
kasim-kamenica.jpg

Последно уредено од модератор:
Ivica Lazarevski potpisha so pelister bekot na borec. Toj e i na spisokot na Lino za natprevarite so ceska... spored mene odlichno prvo zasiluvanje ako zemime vo predvid deka nemame desen bek.

Ivica Lazarevski potpisha so pelister bekot na borec. Toj e i na spisokot na Lino za natprevarite so ceska... spored mene odlichno prvo zasiluvanje ako zemime vo predvid deka nemame desen bek.
брка работа за нашата лига не е лош

https://www.youtube.com/watch?v=r7vRjqDvQp8

е сега нормално треба костур на тимот и цела клупа за функционирање и успеси на тимот................

Кој го верва уште Тодор Александров нека се фрли во Драгоро одма...
Како се засилија организационо? Го вратија Моцарто од пензија? :pos:
Се ова шо кажа е ветер во магла. Чим општината е 100% акционер, тогаш со здравје да си го носиме. Па уште не ни иди умот и се лажиме со Дебелио... Тој тепачката за парцели во касарната ко беше не остај на цедило и си се повлече, шо па сега да вложва?
И како то само странците да ги плаќа, а општината домашните играчи? Шо значи едните ќе земат пари и ќе се искурцават, а другите ќе дремат и денар нема да видат...
Ни ова со Каменица не ме залажва. И лани така мислев(ме)... Еве го Цревото прекален е, разбира, со искрена намера е... :kuracc: и од него, ни го зачука до крај и си замина преќутно. Овој намириса некоја банка, посекако никој нигде повеќе не го сака ќе сврти и тој некоја банка за пред пензија и то е то. Да не бидам толку песимист, еве ќе дам фора до август како ќе се одвива преодниот рок...

Ние не се сеќавам една сезона да сме истуркале без проблеми последните 15 години. Се фалат овде дека подмирени биле платите, а ги шутнаја Арсиќ, Чалето, Топиќ на сред сезона... Со кој памет се прај тој потег ако се е подмирено?
Немаме комплет дресој! Немаме тренерки и шушкавци сменато 6 години! То е организационо засилување???
За шо беше Ќани тргнат и донесен Петко? Зошто сега е Петко шутнат без објаснување кога веќе сме немале никакви амбиции?
И нешто шо ми е најбитно... Кој ги носи овие одлуки? Пискачо? Цревото? Двојче? Мише? :busi:
Ништо нема ни од ова деца... До средина на септември ќе пукни и овој меур од сапуницата, мртва трка е само дали тука или во фудбалот прво. 12 години Двојче е на власт, со прст не мрдна цело време... Сто гнасни лаги му поминаја, сега демек ќе се заозбили? Сигурно... :ROFLMAO:

За овој Ивица, ако е тој шо играше во Турција пред некоја сезона... Шознам до негде не е лош играч ама дека е некое капитално засилување не е.

dobro prvo zasiluvanje ko veke se znaj deka limitirani se igraci na desen bek

Добар е Ивица, ќе брка работа. Сеа треба донесат уште еден десен бек од надвор, се надевам дека нема само со Ивица да останиме на десен.
Треба играчи на сите позиции да се носат. Еве Дрогата веќе договорен бил со Металург, па ќе треба и два леви бека да се донесат.
Абе се треба упм:icon_lol:
За странците ваљда Касим ќе си донеси играчи, за домашните ќе треба да се растрчат убо и да соберат по некој играч од Охрид, Струмица, Работнички.

И мене ми се чини дека следи уште едно сценарио на газето и тодор александров летово...

-Да ги проследиме! :kafence:

13344565_10206595736994906_6960877998235338081_n.jpg

Пу да пукнете ни го земавте Ивица :kuracc: Му се исполни на Томас желбата, екстра бек си фанавте според мене најдобриот десен во лигата.

:kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:
ДОЛГА Е РАКАТА НА ВМРО:cool:

Гледам од порано се врти муабетот дека Дрогата е потпишан во Металург. Ај Лино ќе нема шо да му прај на четворица леви бека. Ама па Дрогата и нема некоја поголема плата да зема(во Пелистер солено бил платен), а и многу на минутажа ќе изгуби. Ако бега,странство ќе бега ова сезона.:misticen:

Не е лош Лазаровски не заебавајте. Одлично засилување е реално за македонска лига. Многу веројатно најдобриот десен бек надвор од Вардар и Металург во лигата. Плус не е ни стар 24-25 години некаде има ако не грешам. Таман да му почни најдобриот дел од кариерата. Нема да ме чуди и до репрезентација наскоро да дотурка со оглед на возраста на Кире и Митков. Не е случајно повикан.

Уште неколку вакви (или подобри) играчи на клучни позиции и доста добра ќе биди екипата.

Abe za dzabe ne igravme dva natprevari nereseno pocnaa da gi vadat parite na videlina prvo kasim sega detevo so e za pozdravuvanje no ke recam na krajot se vazni samo rezultatite nema vrska koj ke go donesat i kolku ke go platat!

Sent from my Nokia 3310

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom