Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Рк. Борец 32:27 Рк. Пелистер :gjavol::gjavol:

Нека врти парата... :cautious:

Поздрав до спортскиот директор, долго време помина а да не е поздравен, а овде не чита :D
СД имам да ти кажам само да ги спремиш шифуњерите на крајот од сезоната и терај скопје, се распаѓа РК Работнички, собери некој играч, по можност то крилото Ивиќ :D Покажи колку тежи сметката кај нас....
Само немој пак да го земиш Злате Престап, да се сликате пак за во алманах и да си оди, оти втора грешка не опростуваме :D
Имај убав ден.....

КАЈ ШО ТЕЧЕЛО РЕКА, ПАК ЌЕ ТЕЧИ :vozbud::vozbud::vozbud:
Можи некој предзнак беа и поројните дождови, плус се зголеми и количеството на вода и во Драгор и земјотрес не погоди, НЕКА СЕ ПЛАШАТ ЗА В ГОДИНА, а директорче ? :D

Рк. Пелистер 37:28 Рк. Металург Јуниор

Нека заврши шо побрзо сезоната нека не се мачат поќе.
Тотално промашена сезона. Од триста најави летото, вака онака, на крај ја завршија сезоната тивко лузерски без никој да знај ни кога играт ни шо прат ни како прат...
Јас незнам дали 10 луѓе има всала ко ќе игра клубот.
Тотално ја утнаја работата ова сезона.

Рк Вардар Џуниорс - Рк Пелистер 29 : 29 (15:15) :icon_mrgr:

X-X
Излезе и Касим+Голман..:zloo:
И еден одмор убав за Тодор Александров, на некоја од грчките плажи ...:icon_mrgr: Дека тие патриотите не одат на друго место освен на наше море.:kuracc:[DOUBLEPOST=1464425242][/DOUBLEPOST]http://sportmedia.mk/rakomet/domash...lister-za-chetiri-godini-povtorno-da-se-osvoi

Ајде Циле отвори си го ќесето.:цицки:

Последно уредено од модератор:
И еден одмор убав за Тодор Александров, на некоја од грчките плажи ...:icon_mrgr: Дека тие патриотите не одат на друго место освен на наше море.:kuracc:[DOUBLEPOST=1464425242][/DOUBLEPOST]http://sportmedia.mk/rakomet/domash...lister-za-chetiri-godini-povtorno-da-se-osvoi

Ајде Циле отвори си го ќесето.:цицки:
Абе кaкo Циле извaдијa пaри зa 4 гoдини oд Bwin [emoji23]

Добро бе не му е срам она АД во групата на фејсбук да стои...

pes mamicata i na mojso i na tie so ke go kaparat ako go zemat

После десет години трубење за Каменица, еве конечно дојде :P

Немам некое високо мислење за него јас, реално одамна му има поминато времето, но неговото доаѓање веројатно дава знак за какво такво стабилизирање барем за идната сезона. Како и да е за македонска лига е повеќе од добар. А и реално можеби најголемата придобивка е што колку толку го познава ex-Yu пазарот на играчи, па не би требало да носи се и сешто на проби и неколкумесечни договори. Барем тие што ќе дојдат би требало колку толку да вредат.

П.С. Нема да ме чуди за идната сезона Пелистер да собери и неколку од поискусните играчи кои ќе си заминат од Вардар Јуниор, Работнички и Струмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom