Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално имаме 22 играчи , за нешто посериозно во ЛШ ми требат уште 3 квалитетни (среден , десен , пикер) тоа е 25 играчи. Еве без голмани нека се 22 , тоа значи дека пак нашите Павле, Петар , Емилијан ќе стагнират и ова сезона.
Во ситуација кога немаме втора екипа т..е.исто како да немаме поарно да ги пуштат на позајмица негде незнам Тиквеш , Борец и слично.
п.с. Баш ме интересира шо засилувања ќе дојсат и на шо позиции

Моментално имаме 22 играчи , за нешто посериозно во ЛШ ми требат уште 3 квалитетни (среден , десен , пикер) тоа е 25 играчи. Еве без голмани нека се 22 , тоа значи дека пак нашите Павле, Петар , Емилијан ќе стагнират и ова сезона.
Во ситуација кога немаме втора екипа т..е.исто како да немаме поарно да ги пуштат на позајмица негде незнам Тиквеш , Борец и слично.
Veke dolgo se zbora za Hosni desen Bek, mozi po slovenecka linija da trgnime Zarabec sreden bek

serizno ocekuvas petovic i emilijan so barselona ili so alborg da igrat ?
i ako ocekuvas seriozno so so zasluzija ?
300 treneri se smenaja nikoj sansa ne mu dade nezz so se zapnavte tolku jasno e ko den deka ne se za toj dostrel neka si zaminat ako ne mu cini eve neka mi kazi nekoj so pridones imase lani emko od to so izigra ? pa sea se akame od zemja oti ne igral
ednas treba da si gi razgranicime prioritetite sakame jak pelister ili sakame nie da stagnirame i da go prajme emko i kompanija igraci
nemozam da ve razberam vistina

Од каде 22 ?
Моментално имаме 16 играчи.
Ете нека донесат лев/десен/среден и пикер, то се 20 играчи тотал.
Мислам дека Петрович е вишок и требаше да се ослободат од него. Не ја сваќам поентата зошто го чуват него уште, ама ајде.

serizno ocekuvas petovic i emilijan so barselona ili so alborg da igrat ?
i ako ocekuvas seriozno so so zasluzija ?
300 treneri se smenaja nikoj sanasa ne mu dade nezz so se zapnavte tolku jasno e ko den deka ne se za toj dostrel neka si zaminat ako ne mu cini eve neka mi kazi nekoj so pridones imase lani emko od to so izigra ? pa sea se akame od zemja oti ne igral
ednas treba da si gi razgranicime prioritetite sakame jak pelister ili sakame nie da stagnirame i da go prajme emko i kompanija igraci
nemozam da ve razberam vistina
Не ништо не очекувам посебно од нив двајца , моментално со стагнацијата од лани не знам дали ми во Тиквеш ќе имат доволно минутажа .
Најголема грешка близнаците и овие двајца шо ги прегорија во прв тим , од сите овие четворица само близнаците се на 50-50 моментално дали ќе напреднат или ќе одат и тие во неповрат.

Хосни е десен бек, Ник хенингман потенцијален лев и според најавите среден и пикер ќе земат
Од тие двајцата шо се со прашалник зависи цела сезона , посебно од среден.
Само да не земат мачка во вреќа

Не ништо не очекувам посебно од нив двајца , моментално со стагнацијата од лани не знам дали ми во Тиквеш ќе имат доволно минутажа .
Најголема грешка близнаците и овие двајца шо ги прегорија во прв тим , од сите овие четворица само близнаците се на 50-50 моментално дали ќе напреднат или ќе одат и тие во неповрат.
so pavle ako se raboti mozi da bidi defanzivec da bidime realni site gledame rakomet po 30 godini , nisto poke od to nema mozok za napred ama emko i komapnija ko nego ... dajte luge da ne se zaebavame

Од тие двајцата шо се со прашалник зависи цела сезона , посебно од среден.
Само да не земат мачка во вреќа
Пикер одбрамбен е најбитен, и Дека Мем да го земат без одбрана тешко

Сега се на потег газдите... Мора да го зголемат буџетот и да купат звучни имиња на секоја позиција шо ќе се пополнува за наредна сезона.
Костурот го задржаја на екипата шо е супер, треба да се напрај напор да се дпнесат 3-4 квалитетни играчи и да се претставиме достојно во ЛШ а и да не се мачиме во суперлига. Гледаме дека конкурентите не испазарика кузнај шо, така да со паметна селекција да се одбрани титулата и наредна сезона.

Прво на газдите да им се речи ФАЛА шо втора година пак ќе гледаме ЛШ. Во светот на ракометот, лобирањето и те како е битно.
Околу ростерот, очекувам 4 нови имиња и 2 заминувања. Да не шпекулирам со имиња, да се стрпиме некој ден. Од лани, нормално е да очекуваме да сме поарни

Милина екипи шо ќе идат :cool:

Честито нека ни е и со среќа. Огромен успех за клубот и управата сепак да се избориш во онакво друштво пред останатите клубови за валјд карта е успех пред се залагање и љубов спрема клубот и градот. Самото играње ЛШ ќе повлече и други добри потези па така би требало и наредна година титулата да остани во Битола. На потег е управата да присобери уште некој спонзор од градот зошто да не и некој спонзор од главниот град за по репрезентативен настап. Се надевам иако сум скептик Бранко ќе се покажи во добро светло, исто се надевам дека сеха лига ќе се игра па играчитр кои добиват помала минутажа ќе добиват шанса во тоа натпреварување. Се на се одлични вести за македонскиот ракомет. Благодарение на Пелистер ќе искористи и вториот тим од Македонија т.е Вардар па и тие ќе видат групна фаза во Европа. Нека му е и нив со среќа се надевам партијата ќе
му најди спонзор да не дојди до тотален распад па во наредна сезона да гледаме дербиња со две навивачки групи.

Последно уредено:
Прво на газдите да им се речи ФАЛА шо втора година пак ќе гледаме ЛШ. Во светот на ракометот, лобирањето и те како е битно.
Околу ростерот, очекувам 4 нови имиња и 2 заминувања. Да не шпекулирам со имиња, да се стрпиме некој ден. Од лани, нормално е да очекуваме да сме поарни
На кој мислиш заминувања?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom