Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уклучив последни 5-6 мин и на граница ја фативМенвајте канал 15 разлика мин ќе не тепат на крај
Одбраната ни е распашана банда , нападот спор трактор
Шо има врска сезонава е за уживање во силувањето оти сме садисти и ни фали ебање малку ни беше од 1961 сега и ЛШ , ќе дојдат да ја видат атмосверата шо не верувам дека пак ќе ја има како шо треба и најважно да скокниме до Париз или Загреб ова ракометот шо губиме, шо нема сала со основни услови и дека караванот ќе си замини после оваа сезона не е важно сега е сезона на рекорди, одиме даље за исте паре плус ребалансот ете од АМС директно ќе даваат топ, ќе врти рекламата низ Европа иако чинам дека контра реклама ќе биди сезонава како со Цермат на времето во фудбалот скоро идентично еден тон пари фрлени на тешки превари и филмој шо му праеја на времето ѓоко и тој србинот сега тука се дуо трио плус сајкалот и Ванчо димовски кој стигна не закрпи најчешит ќе биди ко ќе заврни и почни да течи капи во салата е тогаш ќе видите ЛШ и шо е реклама има цела Европа да ни се смеј и со вентијаги внатре всала да тренираат со топој на струја во 21 век е тоа сме ние за жал се надевам дека шо побрзо ќе ги сменат тројцата тренери и вратат во двојката таму некаде со деца нека тренираат да му поможат на Пинки и Фарук оти се виде нивното и на зима да земат еден два играчи да се спаси сезоната само најмногу ми е криво шо ги плукавме Манеделинич,Перич,Кушан,Обрадович,Табоада и цела таа постава па и тренерот шо немаше решение на 5-1 одбрана ама барем ќе се боревме и беше тесно на крај ако требаше враце ќе му ја дадевме ама сигурно немаше вака да рушат рекорди со нас и да ни се смеат во цела Европа и за вгодина ако по некоја среќа земиме титула нека откажат ЛШ да не се страмиме да си играме таму конференција нешто подолу куп на саемски градој нешто победници на купот не сме за тука во ЛШАко не се смени нешто драстично во клубот изгледа сите ќе си напрат нови рекорди против насПрегледај го приврзокот 391470
На сите коментари ХаХа кладе само на твојот :О, изгледа стварно сака да го подлапни
Како четврти, или некој ќе испадни од постоечките?Goluza kje go nosat
Ич, ама ич не ми е по ќеф...Goluza kje go nosat
I nekoj ko me ubedvaja deka se zasiluvanja oti taka napisaja na klubot na fb , ko bev hejter , prv pat v sala so vlegvam itn . E sega pomina vozo a klubot nema nov dres za tolku ocekuvanata ls i nesto da mu ostani za spomen na tie so ke go kupeja , i red drugi raboti ama podocnaРакометот е шампион на државата со учество во ЛШ до сега донесените играчи се на три нивоа погоре од претходните
Problemot so to e so site ovie igraci so se doneseni prethodnite sezoni vo razlicni timoj igraja dobro, Ghedbane imase pogolem % na odbrani od Lesjak a igrase vo LS, Borzas do reprezentativnata pauza bese prv strelec za Elverum vo LS, Tajnik vo Gorenje od to so go gledav sam igrase protiv site i evropa i doma, Nilsen ne mislam deka e nesto posebno ama e donesen kako 3ta opcija, Cehte site mislevme deka ke bidi vtora opcija zad Sime Ivic. Tuka mora trenerot da najdi nacin da se uigrat koga ima tolku novi, site od razlicni timoj i sistemiАма и вие другари малку треба да намалите со очекувањата... Цело лето се прави атмосфера како капациетот да ви е за Final 4, а не дека сте едни од најслабите, ако не и најслаб тим во ЛШ годинава. Вие, Вардар и Алкалоид да се спојат, пак дали една победа ќе имаат во групиве. До вчера Јовиќ и Шундо беа легенди, Данецот не се разбираше ништо од ракомет, за сега повторно истата песна да се врти само со обратен редослед. Очигледно е дека играчите се тотални промашувања, па мое мислење е дека ниту смена на тренер(и) нема да донесе којзнае колку подобри резултати. Дека капацитетот на клубот е над ова што го игра моментално се согласувам, но дека вината е само во тренерите - не верувам. На натпреварот со Вардар најдобри играчи ви беа Македонците, така што треба да му се "симне капа" на тој што ви ги убутал превариве од играчи, дури и оној Ганецот од ФК Вардар од пред една декада е помала превара од некои од вашите засилувања. Ракометот не е фудбал па да се можни изненадувања како Германија/Италија - Македонија, овде ако си многу поквалитетен од другиот 99,9% победуваш. Вие на двата натпревари со Вардар не покажавте ништо, а се очекуваше многу, така што мислам дека гневот повеќе треба да е насочен кон тие што ги одбрале засилувањата, отколку кон тренерите, бидејќи да бидеме реално, капациетот на Јовиќ и Шундовски е тој - средно жалосен. Еве што пишале погоре и да ги избркаат пола од играчите, па по логика на нештата треба да им се плати за предвремен раскин на договор, плус плата за нови играчи и на крај од трите подолгото ќе се добие. Треба да се биде реален и да си признаеме дека во догледна иднина тешко дека би имале претставник во ЛШ, што е уште поголем проблем за нашиот ракомет.
Lani to bese drugo zaradi to so prvata postava na pocetokot na sezonata, vo Struga, bese Seri (0.7 goals/match), Davyes (0.48 goals/match vo 2ra francuska liga), Hosni (2.00 goals/match). Ovde mozi da se reci deka bea promaseni transferi i za dzabe noseni igraciProblemot so to e so site ovie igraci so se doneseni prethodnite sezoni vo razlicni timoj igraja dobro, Ghedbane imase pogolem % na odbrani od Lesjak a igrase vo LS, Borzas do reprezentativnata pauza bese prv strelec za Elverum vo LS, Tajnik vo Gorenje od to so go gledav sam igrase protiv site i evropa i doma, Nilsen ne mislam deka e nesto posebno ama e donesen kako 3ta opcija, Cehte site mislevme deka ke bidi vtora opcija zad Sime Ivic. Tuka mora trenerot da najdi nacin da se uigrat koga ima tolku novi, site od razlicni timoj i sistemi
Се ти е наместо само сакам да се надоврзам.. Овојпат мислам дека кривицата е кај управата. Ни треба визија што понатаму и стратегија како ќе функционира клубот. Требаше до сега да научиме од грешките и да се поправаме а не да ги прајме истите.. треба професионално водење со добар менаџмент.. Дур беше бабич сите викавме да си оди а беше најголем професионалец до сега од 3-4 ца тренери, играчите викавме да си одат а го победваја вардар ито пресилен вардар во однос на овај сега, тие си заминаја па баравме нови играчи, и тренер данец. Играчите пак не се погодија шо мислам за ланската сезона вистина беа огромна грешка, и кој и да беше тренер немаше да се снајди со тие играчи.. пак лоша игра, ние уште незавршена сезоната тренер нов пак бараме, и идат шундо и јович и ги креваме во облаци, па освоја титула па ги величевме ги ценевме.. Овајпат во споредба со лани барем прво имавме тренер па играчи. Се зедоја според мене многу квалитетни играчи, тренерите од лани истите и заедно со новите играчи на почеток на сезона не се како што треба и сега пак бараме нов тренер.. и ќе има нов тренер уште не почната сезоната..муабетот ми е кога екипа и професионален клуб со добро менаџирање на играчи и тренер кој ќе има став и професионалност, ќе има визија и нема да има толку многу промени во толку краток период односно ќе му се дај шанса и на тренерот и на играчите повеќе од 1 сезона тогаш ќе имаме успех. А не секоја сезона нови та нови и пак сме на истото се вртиме во круг.. а ние како народ ќе си бараме на секое нови играчи, нов тренер, ќе речиме сега некој ај менете ги бркај ги, итн.. е како бе така луѓе? Шо е ова fantasy игра па ќе се менва ко ќе ни текни нас купи продај е ова? Не бе тие имат договори не е то така како шо мислиме... според мене моментално не треба да има промени кај играчите и треба да се соочиме со проблемот и да видиме кај грешиме овие 3 години, а и сега. Освен шо ќе има промени на тренерското столче да се вработат плус луѓе во клубот, во кој ќе се подобри и забрза функционирањето на клубот ( организација, сезонски, карти, фан шоп итн) и да бидиме трпеливи, оти со избрзани одлуки ништо не прајме. Тие се играчите сезоната е таја, почната е и сега треба напред и да се реши проблемот, па по 3 пат да ни дојди умот за следната сезона каде грешиме и да се попрајме. А за тие шо купивте сезонска и шо сте пишман алал да ви е... уште не почната сезоната се откажавте.. колку шо знам се пеј една песна пелистер се сака и кога губи и кога победва ама кај нас изгледа е само кога се победва.Ама и вие другари малку треба да намалите со очекувањата... Цело лето се прави атмосфера како капациетот да ви е за Final 4, а не дека сте едни од најслабите, ако не и најслаб тим во ЛШ годинава. Вие, Вардар и Алкалоид да се спојат, пак дали една победа ќе имаат во групиве. До вчера Јовиќ и Шундо беа легенди, Данецот не се разбираше ништо од ракомет, за сега повторно истата песна да се врти само со обратен редослед. Очигледно е дека играчите се тотални промашувања, па мое мислење е дека ниту смена на тренер(и) нема да донесе којзнае колку подобри резултати. Дека капацитетот на клубот е над ова што го игра моментално се согласувам, но дека вината е само во тренерите - не верувам. На натпреварот со Вардар најдобри играчи ви беа Македонците, така што треба да му се "симне капа" на тој што ви ги убутал превариве од играчи, дури и оној Ганецот од ФК Вардар од пред една декада е помала превара од некои од вашите засилувања. Ракометот не е фудбал па да се можни изненадувања како Германија/Италија - Македонија, овде ако си многу поквалитетен од другиот 99,9% победуваш. Вие на двата натпревари со Вардар не покажавте ништо, а се очекуваше многу, така што мислам дека гневот повеќе треба да е насочен кон тие што ги одбрале засилувањата, отколку кон тренерите, бидејќи да бидеме реално, капациетот на Јовиќ и Шундовски е тој - средно жалосен. Еве што пишале погоре и да ги избркаат пола од играчите, па по логика на нештата треба да им се плати за предвремен раскин на договор, плус плата за нови играчи и на крај од трите подолгото ќе се добие. Треба да се биде реален и да си признаеме дека во догледна иднина тешко дека би имале претставник во ЛШ, што е уште поголем проблем за нашиот ракомет.
И уште сум на мислење дека играчите како имиња се за неколку класи над ланските само изгледаат смешно без сериозен тренер, и играчи без концепт туку дај што даш, не можам да сватам како останавме со еден десен бек + Павле наместо да се донеси бек стартер плус овие двата тие носеа голмани крила кој не ги ни стават во состав.I nekoj ko me ubedvaja deka se zasiluvanja oti taka napisaja na klubot na fb , ko bev hejter , prv pat v sala so vlegvam itn . E sega pomina vozo a klubot nema nov dres za tolku ocekuvanata ls i nesto da mu ostani za spomen na tie so ke go kupeja , i red drugi raboti ama podocna