Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Абе и за овие уште еден ребаланс да се напрај да му се дат и на овие уште пари од општината , све да му ебам.
Ваква распад систем не е нормално Еј во екипа плаќаш
Нилсен
Стевановиќ
Сери
Дејвис
Гедбан
Плус дискутабилни се
Кисум
Цехте
Тајник
Ко ќе додајш дека непотребно се засилуваат и на десно крило, како се викаше тој Богдан .

Абе кој пиша горе алав... Ова е најголема кражба во Битола после ТАТ.:zver:

Последно уредено:
Treba da se odi na trening, i kako vo italija da dojdat igracite i da go slusnat glasot na narodot, da im se ukazi na greskite...
Jas mislam deka 70% od novite duri ni srbite ne razbirat sho zborvat jovic i sundovski....
Ili treba nekoj ko kamenica so pojke decibeli, ili pa da se najmat simultani preveduvaci (ima mesto na klupata).
PS. podrska do site sho vikat se trosat "moite pari" a tri godini niskogradba nemat plateno(y)
Apel do gradonacalnikot, da si go vikni liderot da dojdi na derbi, kako sto napravi borko, za rekata pak da prodolzi da teci...
I Crevoto da izlezi na nekoja televizija da objasni sho se slucuva...

Treba da se odi na trening, i kako vo italija da dojdat igracite i da go slusnat glasot na narodot, da im se ukazi na greskite...
Jas mislam deka 70% od novite duri ni srbite ne razbirat sho zborvat jovic i sundovski....
Ili treba nekoj ko kamenica so pojke decibeli, ili pa da se najmat simultani preveduvaci (ima mesto na klupata).
PS. podrska do site sho vikat se trosat "moite pari" a tri godini niskogradba nemat plateno(y)
Apel do gradonacalnikot, da si go vikni liderot da dojdi na derbi, kako sto napravi borko, za rekata pak da prodolzi da teci...
I Crevoto da izlezi na nekoja televizija da objasni sho se slucuva...
IMG_5309.jpeg

Kurtoni politicki eden den za edni drug den za drugi utre za treti itn...
Tesko na sportot I klubojte so se nadevaat na politicarite namesto da gi izbrkaat I ne primaat na tribina tie" glavni " faci izigravaat I ova go ima samo vo ovaa vukojebina
263e3b0c3fd9a7922c033ef594fb61c2.jpg

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Tesko na sportot I klubojte so se nadevaat na politicarite namesto da gi izbrkaat I ne primaat na tribina tie" glavni " faci izigravaat I ova go ima samo vo ovaa vukojebina

Тоа и ми беше намерата со сликата... Дека овие се врти капи и собираат политички поени кај стигнат, денес за Вардар, утре за Пелистер, трет ден за шкупи...
Автоматски споено мислење:

А некој помисли дека дојде тој во Битола од шо го сака Пелистер? Ако има таков нека оди нека си го бара чарето совреме... Вакви имало и ќе има, само игнорирање ништо друго.

Костески, Танкоски, Кузмановски, секоја чест дечки кажетему на тие печалбарите во клубо шо дојдоја, како се игра со срце за клубо, оти изгледа незнат за кој клуб играт, и колку вреди и значи името ПЕЛИСТЕР на грбо шо го носат.
Еден Лазаревски стигна(секоја чест за детето), до лани шо немаше ни 10 минути изиграно за 1961 да ви продава ракомет бе.Па и тој јапонецо 1.70 шое, па ќе земам ќе го акнам од земја нека ми дат 2 минути, ама тој нема 15 минути да се опорави од тој ударо. Еднаш враце не го кренаја одбранбените наши. Резил!!!
Имам едно прашање шо многу ме мачи, дали управата на клубот познава еден ЕВРОПСКИ КЛУБ ШО ИГРА ЛИГА ШАМПИОНИ, да нема ТРЕНЕР ЗА ГОЛМАНИ НА КЛУПА ВО ЕКИПАТА, дали се нормални шопрат???
Па во Струмица со 1961, Битола со Колштад и сега со 1961 голманите наши на сите утакмици немат заедно интервенци колку Томовски вчера шо имаше. Кој му дава совети на нашите голмани, тренер 1, тренер 2 или спортскиот директор????

Бранко Ангеловски, сурат наивен, душа злобна, поттрчко на Киро, да ти ебам женицата вдуппп
Заборајв, ти си новио Брдаровски смрден еден
Дете Вардарово, 1 сезона за нас изигра пред 150 години, на сите ви текнува за Пелистер само ќо ќе има пари, море да ги повраќате да ви ебам стопанката

@Simev
По цел ден дремиш на нашата тема мрднат, шо е смешно дебел еден????

Нема живот бе, седи со стомакот испуштен сам дома никој не го дружи и чека мајка му на 30 години да му свари макарони дури дреми на темата. Јас така го замислувам пропалитетот

Шо се замарате бе со кираџии и воаери... Немат др работа остајте ги нека се ситат, шо е наше ќе си дојди.
Сите убо кажавте треба вкорен мавање асолно па да тргни работата.

Изгледа нема да има промене дур публиката не ги исфирка и испрати од сала. Јович е миленик на малиот, Ѕвонко не можи да се менува без да се гибно Јович а Бранко е крлеж тој се има закопано и дур не ја испие и последната капка крв или не се отстрани со операција не се пушта.

https://www.gol.mk/rakomet/jovikj-p...vime-se-za-da-go-podobrime-vpechatokot-vo-lsh
https://www.gol.mk/rakomet/nilsen-alborg-na-sekoja-pozicija-ima-rakometari-od-svetska-klasa

ЦАРОЈ..:vozbud:
Ниту еден збор не бекнаја за досега ""сработеното".
Да кажеше некој, нешто, било шо.
Некое соопштение да пуштеа, на ФБ, ИНСТА, овај е крив, тој е крив, ги бива за соопштенија.
Жешко беше во салата во Скопје, со зелени дресој игравме, инкер ни е зелената боја.:kuracc:
Чкембарите, симпатизерите ни кобеа, не нејќи градот, шо знам нешто да се кажеше.
Важно ќе сме се обиделе да го попрајме впечатокот во ЛШ.:pos:
Со Алборг ќе поправале УТИСАК, ќе пробале на физички план да парират, да се конкуретни.
Кој впечаток бе море?
Ние не можиме со кепецот Јасумото ( или како и да се вика ), шо не можи топката да ја префати да одбраниме напад, ќе сме парирале со Хансен, Нилсен, Халд Јенсен.
Ако не се заебава Алборг лагано можат +20 да не победат.

П.С.
Туку баталете ЛШ, друг левел е.

Со оставките шо прајме?Со одговорноста?
Наместо да земат од морални причини оставки да си дат, тие планој прат за Алборг.
Да се аклимитизирале на скандинавската клима:pos:...Шо ќе се аклиматизирате бе?Ко небаре одат да се надигруват.
Ќе манат по некое селфи за на ФБ, ИНСТА, и толку.
Само шо сега нема да ги објават на страната на клубот, жешко е таму, сите оставки барат на ФБ...
На прва разлика од 3,4 гола ќе се распаднат ко политичка коалиција.

Па и оние играчите, абе не знам како не му е срам плата да земат.
Јас да сум, од морални причини ќе ја вратам платата, оти не ја заслужвам.
За да бараш плата од работодавачот, треба да сработиш нешто.
Овие играчи го напраја клубот бетер од ЗАДРУГА, глумат ракометари по социјални мрежи, слики фрчат, интервјуа, клипој, а уствари на терен ништо не покажват.

Сериозна екипа немаше да чека да се аклиматизира, уште вчера ќе преземеше мерки, ќе поделеше откази.
Не само за стручниот штаб, туку и за добар дел од играчите.
Земат плата небаре во Данска Лига играт, а тука мајмун ги прај Јасумото Камиказа, со 170 см и 55 кила...
Кисум, Нилсен, абе немој жити сФе.:tapp:

Само ние сме криви бе, порано ( зборам за пред 2000 година)со јајца се фрлаше по играчите, ако не се залагаа.

Не е страшно да изгубиш, срамно е да изгубиш без да се залагаш.
На раце ги носиме, шлукај му, бодри ги, тие пет пари не дават за клубот..
То е, ко неаме лидер, ко неаме некој ко Злате Рамбо, Ќани, Заре, да ги рашлапа малку, да ги потсети кај се дојдени и за кој играт.
Овие си мислат дека во некој реалити емисија се и глумат ракометари.
Ти победа да немаш скоро 2 сезони на домашен терен, сите важни утакмици ги ебаја дома.
Та победа на 06.05.2023 со 61ва не ја сметам, со колење бесење на АУ АУ тепавме, и то шо 61 ва се уморија. иначе пак ќе не тепаа.
Можи и требаше да не тепат, немаше овие резили сеа да ги јадиме.

Не можие да бидеме сериозна екипа кога има кловној на клупа. Изгледа, иако не сакав да вервам, го имат најдено наивен газдата па група на луге го делкат пари си прат. А овај нека глуми џентламен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom