Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Само да ве поздравам оти ние бевме хејтери не чиневме а вие бевте арните шо се аминувавте и пушевте сега пилиња шо прајме ко велевме дека ќе јадиме по десет од сите во ЛШ велевте ќе уживаме а јас вака не сакам да уживам да ме силова 1961 на толку потрошени пари ако сакате вие то е ваш проблем шо не гледате со очи дека ништо ме чини во клубот ова не е Пелистер!
Баш ме интерсира шо ќе биди оправдањето сега пак, оти денес немаше наркомани и пијаници шо не го сакаат Пелистер оти тие другите поќе го сакале и дале за клубот од нас матер да ви ебам партали парталосани не треба метла треба ќотек и на клоци бркање да ви дојдо умот а не само да се земат парите пички едни смрдени! Овие од алкалоид губат 100% а можи и од Тиквеш, Охрид и Пролет на гости распад систем
P. S. До лани носеја повредени и бевмее болница ама барем ко ќе беа здрави играа овие сега сите да ги собериш нови еден салам игеач нема да напрајш, за стричниот штаб нека одат таму во школата за ЛШ и домашното првенство треба друг калибар се виде и лани дека Киро ни ја заврши работата ама годинава немаме никакви шанси! Шо рекоја газдите се накмногу криви, јас да давам пари и вака курташал да си прат цела Битола да ме плула има да ги тепам со ластегарка по писки секој ебан ден!

Последно уредено:
Само да ве поздравам оти ние бевме хејтери не чиневме а вие бевте арните шо се аминувавте и пушевте сега пилиња шо прајме ко велевме дека ќе јадиме по десет од сите во ЛШ велевте ќе уживаме а јас вака не сакам да уживам да ме силова 1961 на толку потрошени пари ако сакате вие то е ваш проблем шо не гледате со очи дека ништо ме чини во клубот ова не е Пелистер!
Баш ме интерсира шо ќе биди оправдањето сега пак, оти денес немаше наркомани и пијаници шо не го сакаат Пелистер оти тие другите поќе го сакале и дале за клубот од нас матер да ви ебам партали парталосани не треба метла треба ќотек и на клоци бркање да ви дојдо умот а не само да се земат парите пички едни смрдени! Овие од алкалоид губат 100% а можи и од Тиквеш, Охрид и Пролет на гости распад систем
:bravobe:

П.С. убо рече некој од тука, после тат најголема кражба во историјата, од играчи, сезонски карти итн....

Не треба браво туку уште денес да превземат нешто и да пресечат оти ова ќе биди мачење и силовање цела сезона дали само нов тренер или плус играчи нека му ја думаат тие но дека не оди се гледаше пред два месеци ама ете се лажевме самите себе дека има време но времето не изгази оти 1961 исто има нов тим од лани и не можам да поверувам од кој губат нашите звезди од еден метро и жилет и еден пикер со солиден голман ова е дно дна без душа беџ инает без нерва да се цени дресот само плата да земат сите во клубот друго ништо не ги интересира а изгледа и толку разбираат нека сменат се од корен само физи и кико да ги остат се друго е за менување се разбира и легендата шо е економ сите други бркање до последен нема прошка за никој!
P. S.Дајте бе и тука да видиме кој колку зема плата од играчи таму тренери сите па да судиме а не само фудбалот и кошарката па да прајме муабет и да видиме дали ние сме хејтери или на друго место е проблемот!

Последно уредено:
Najkriv od site e Sterjev...
Nemozi i pretsedatel i dekan na fakultet i profesor i biznis i da vodis klub vo Bitola, a da zivejs vo Skopje...bidi si gazda, ne e problem, ama pretsedatelot treba da e tuka... ti izbegaja inace site konci....isto kako do vcera Mihajlo da ziveese vo nekoj drug grad, a da go vodese Vardar...ne mozi po telefon.....ednostavno ne si upaten vo rabotite, kako lani koga te nasamarija za soopstenieto za navivacite...
Cetiri godini Sajkalot i Vanco te dupat so transferite, nekni sedese do tebe, znaci bliski ste i zaedno gi nosite igracite, ne kako sto kaza na Tera deka toa bilo rabota na strucniot stab....pisav i porano, znaevte deka igrame LS i deka ne e zaebancija, so vasata pecepcija na stedenje pari samo pojke potrosivte...iznatrupavte igraci bez nikakov kvalitet, a mozevte da donesite extra tri igraci za istite pari...
Porazot boli, ama najmnogu so nemame igra, akcija, zar kaj igracite...plata nasekako ke dobijat, dogovori imat, nie budalite ke se nervirame...zemi kazni gi site drasticno, da vidime deka te boli i tebe i deka ne gi zasluzvat parite, pokazi stav, ne samo soopstenija da pisis i da se silis kaj so netreba...
Za trenerite ne pisam, posle utakmicata vo sreda ocekuvam da se smenati
Абе каква среда уште сега нека ги сменат , ако треба среда без тренер нека играт Дади нека ги води.
И 100 си во право најкрив е Штерјев , професор , декан ,дрн дрн а мајмун го прат Ванчо и Сајкалот ....

Нека носат цревото како четврт на клупа,ако и со него не тргни ,Цауро како петти барем ќе ги шамара овие четворицата,секако никој од нив не разбира ништо.

P. S. До лани носеја повредени и бевмее болница ама барем ко ќе беа здрави играа овие сега сите да ги собериш нови еден салам игеач нема да напрајш, за стричниот штаб нека одат таму во школата за ЛШ и домашното првенство треба друг калибар се виде и лани дека Киро ни ја заврши работата ама годинава немаме никакви шанси! Шо рекоја газдите се накмногу криви, јас да давам пари и вака курташал да си прат цела Битола да ме плула има да ги тепам со ластегарка по писки секој ебан ден!

Е да си жив. Од збор до збор.
Ко пишевте ти и @Terrormachine сите ви се пуштивме(вклучувајќи ме и мене), ама изгледа само вие во право бевте.

Е да си жив. Од збор до збор.
Ко пишевте ти и @Terrormachine сите ви се пуштивме(вклучувајќи ме и мене), ама изгледа само вие во право бевте.
И @vasicot пишеше но шо добивме сега е прашањето!?! Ништо!
Нека прат нешто оти ојде и платформа и се у курац ама да си знаат сите пак ќе барам сала да не мислат ако сменат тренер или дека ја нашминка новата ќе му се заборај ветеното а тие приказни дека нема пари или дека не можи циле со јпп ќе си ги кажуваат на тие од партија има или да не биди или пискачот ќе го вратиме [emoji23]

Абе шо е важно шо те гледам чуден , Лига Шампиони важно ќе играме ќе дојдат ПСЖ , Кил итн ...
Шо е важно шо ќе не силуваат , кога ќе ги гледаш друг пат такви играчи .
Се нешто значи не ти се годи .И вреди за 550 денари да платиш и да се сликаш со играчи од Кил

Jas retko pisam ama koga pisam nikogas ne gresam i ne e za inaet na nikoj ova ekipa nema dusa ovie se platenici koj ni parite so gi zemat ne si gi opravduvat vanco cim mu go gledat od upravata kako dijamant da ti ebam i rakomet i se isto i sajkalot a sega i branko stetnikot vo nego se krstat koj nisto ne mu donese na ekipata osven razdor megu igracite razdor vo ekipata nervoza ice trenerot na golmani ne e na klupa za da mozi branko koj nekoj go narekuva legenda so edna sezona daena za pelister da sedi na klupa a lani ni zemase deca od skolata. Pola igraci go nejkat brance pred oci da mu izlezi nemozat da go podnesat i ne samo igracite i ostanati luge okolu klubot coekot misli deka go izmisli rakometot ligav tip na ramniste e so goran svinjata na cile vnuk mu ili so i da e jas neznam kako zoran sterjev si dozvolva vaka nekoj da mu go valka imeto i sponzorot tolku frleni pari za da izgubis dvapati od lepen vardar sobran od ulica da te rasturi jabolkarot da te nadmudri pa bruka e ova ekipa nema dusa nema motiv ovde treba psiholog da raboti so ovie platenici ustvari treba nekoj uste vecerva da gi razresi site trojca i pola igraci kako tajnik danecot piker cehte da gi pusti odma pa jas gla klava deka dvojkata + borzas cvetan kosteski i pavle ke go pobedat ovaj vardar nikakov pa da nemas inaet be da nemas madinja pa pu be sram da vi e i aram da vi se parite so gi zemate pred da gi izbrkate jovic sundovski i braneta izbrkajte gi tie so vi gi nosat igracite kako vanco i sajkalot vo koj se krstite i mislite deka vi gi nosat hansen i dika mem a vi gi nosat tajnik i cehte koj bese igrac do pred 3 godini sega e obicen prosek petrovic poaren od nego e momentalno + deckoto sekogas igra motivirano protiv vardar i sekogas gi rastural a denes da ne e ni na klupa za da ima tri golmani i da se rotirat bezveza lesjak poke da e na zemja otkolku na noze nisto da ne fati gebdan nisto a kizic fajka nekolku ne vraka vo igra i go vadi a koj go vadi koj od trojcata ni strucnaci? aj icistete gi lajnata vo klubot i stetnicite oti coek nema da vi dojdi v sala pa ke treba 3 utakmici za 100 denari da gi prajte kartite za tri utakmici vo ls samo za da ne sme rezil na televizija prasanjeto e sega ili tie stetnici ili nie nema treto ako se odluci da se odi natamu so vanci sajkal braneta jovic sundovski goran tusloto i ostanata bagra stetnici togas coek nema da vi dojdi v sala i raskol ne ni bega pak se nadevam deka zoran ke povleci pravilni potezi i nema da go slusa maliot negov i deka ke gi razbrka site.

Нека ми објасни некој зошто Емилијан 3 утакмици не го видовме !?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom