Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Малку надвор од темата.
Па поточна парола од последната на питачите шо им ја извадовме во Струмица нема!!! Од уста не не вадите кошмари во главите од Чкембарите. Ниту еден коментар од ЧКЕМБАРСКИ профил на темата за навивачки групи, комити на лозари им прат акција, 10 страни полна уста Чкембари. Не сте добри молерчина. Дебели стомаци, најсмешна група(никогаш не не поразиле во ништо) сме немале ниеден фајт(на кој сте гневни бе за кав?? :) , кој ве шлапаше пред стадион бт, кој ве шлапаше пред сала каj вас, кој има илјада тепачки со редари...?) па сме пееле уште една победа wtf, торфиоже биле ко лебари (на дерби со видзев, 800 навивачи во гости):tapp:....десет нови профили напраиле само за гомна јадење за нас. Ко ќе отворите, само смејте се...

П.с. За денес не спомнавме, уште во средата добивме забрана за гостување. Декември ЧКЕМБАРИ НЕМА ДА ПОМОГНАТ за друга одлука!!!!

Денес Господ да ни помогни, оти ми се чини од денешната утакмица сезоната ни зависи.
Ostaj ziti mladost ne se zamaraj vo 2023 go otkrija spidot I naednas dobija madinja pa i bokserski vrekji mavale a tie ne vrakaat nazad sega uste tetovazi mu falat da bidat kako nas pred deset ili petnaeset godini xaxaxa samo prasanjeto e koj ke mu ostani na prva krivina [emoji6]

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Да не знајш кој од кој е поотепан.Очај ракомет .
Уште сега на полувреме нека барат тренер.
Автоматски споено мислење:

Со кој памет Србинот на крило го носеа место десен бек.

Катастрофа сите “засилувања” , играта очобол. Мора промени уште одма на клупата. На толку пари фрлени ништо не играме. Смрдииии, Костески загарантирано место мора да има. Десек бек да се носи, титулата како знат и умеат Битола да ја донесат. Салата полупразна на запад тажна слика, послем не се береле за Чкембари:tapp:

Јас еве уште не разбирам шо улога има Тајник во екипата ? Изгледа лево сметало .
Со Павле во одбрана и Танконсен и Костески во напад барем не изгледат како Голден Арт , кренато е нивото на ниво на Бутел .

Ова е веќе смешно хахааха
Изгледат како на час по физичко во средно ко ќе не поделеа да играме ракомет хахаха
Автоматски споено мислење:

Абе 10 да не тепат и фазла не заслужуваат испод 10 да си дојдат дома

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom