Нити тоа не е во ред, никој не го оправдува тоаDa be sekogash po zeni i deca frlame nie. A, cisto da prasam, tie stolcinja, shishinja i moneti sami letat od tamu ili zenite i decata gi frlat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нити тоа не е во ред, никој не го оправдува тоаDa be sekogash po zeni i deca frlame nie. A, cisto da prasam, tie stolcinja, shishinja i moneti sami letat od tamu ili zenite i decata gi frlat?
Долго се мислев што да напишам, а да останам културен бидејќи ти другар ме потсети на една многу тажна тема. Кога беше војната и маскрот во Вејце имаше полициски час ама дури вечерта, а преку ден се беше нормално. Се сеќавам дека се запалија многу дуќани (бурекџилница една по познатите во чаршијата) и се тоа беше направено во голем дел од НГ кои претходно ги избегнуваа сите повици за служба и одбрана на татковината. Ете тие така решија дека се брани Македонија, а мои роднини и пријатели останаа трауматизирани и инвалиди за навек. Така што кога некој ќе вика да се случи 63та или да прават проблеми на трибини земете го тоа резерва. Таквите во војна не доаѓаат.Недај боже во војна да треба со вас да се оди, у грб ќе ни пукате, ужасно.
Иди биди Македонец јас кај што сум бил Македонец, па послем збори за македонштина.
Добро бе ти буквално сфаќаш се, клоци во наводници. Ние како успеавме да се вратиме од мртвите успеавме. Еве во постот твој пак други обвинуваш имате претставници ваши од партијата на власт нека му речат на тој кивата да не аздисува многу. И немам срам да ти кажам право и вие не треба да имате срам, затоа што живееме во време каде што се е исполитизирано, и ако не е партијата ќе ништо не правиме ни вие ни ние. За другото се согласувам дека треба паралелно да се инвестира во цела Македонија. Еве ако ме прашуваш мене треба кај вас да игра и сениорска репрезентација и во фудбал и во ракомет и во се и не само кај вас и во другите градови, буквално сте утепани ништо не се случува, се е сконцентрирано во Скопје и мое мислење е дело тоа не е во ред, ама никогаш нема да поминам преку тоа да го обвинувате Вардар и Скопје за тоа што ви се случува. Други се виновниците. Остани ми со здравје не можам да пишувам долги текстови, ме мрзи а и ретко кој чита долги текстови, муабетов повеќе е за на маса во 4 очи, затоа што има многу да се кажува.Чекај демек вие ги зедовте на клоци па решија да ги попрат работите!? Абе министертство за спорт ви е на дресот со државен грв! Ова ни во Африка го нема… Та кивата од министер од пусти фрустрации се ќе напрај да не постоиме. Како да сме ние дел од друга држава, имаш екипи напрај систем овозможи да се развиват паралелно. Абе обични партиски клубче сте без срам и образ цел државен апарат е насочен кон клубчето. Пелистер ќе го изоставам, ама толку енергија да се вложеше во Струга да се напрај сала, да се помогни финансиски да се притиски трим лум, па 70% од репрезентацијата е од таму. Да се реновира салата во Велес да се најдат помагатели и таму, така се сака Македонија. Искомплексирани едни, да живее независна Битола!
Важно БОКИ 13 е чист СКОПЈАНЕЦ.И Каролина Гочева ебитолчанка![]()
НЕ го заборавај ФИФИ хехеВажно БОКИ 13 е чист СКОПЈАНЕЦ.
Да бе, сеа Ритко му е женскаВажно БОКИ 13 е чист СКОПЈАНЕЦ.
Абе ако така гледаме и претседателот на педерската организација на Македонија , е оној Кочо , асли БИТОЛЧАНЕЦ. Детски муабети ептен.Важно БОКИ 13 е чист СКОПЈАНЕЦ.
abe toj od bt e tocno ama od nez kolku ima primer 35 godini 32 sk zivejАбе ако така гледаме и претседателот на педерската организација на Македонија , е оној Кочо , асли БИТОЛЧАНЕЦ. Детски муабети ептен.
А ти па од кај знајш кој е претседателот на педерската организација на Македонија?Абе ако така гледаме и претседателот на педерската организација на Македонија , е оној Кочо , асли БИТОЛЧАНЕЦ. Детски муабети ептен.
Јас на пример, еве првпат од тебе слушам и дека воопшто постоела педерска организација на Македонија, а не па да знам кој е тој Кочо.Другаче му е бе и ти шо му се мешаш во есапо, гледаш го поштова а тоа е за респект, го имат попримо битолско чим го памтат.А ти па од кај знајш кој е претседателот на педерската организација на Македонија?Јас на пример, еве првпат од тебе слушам и дека воопшто постоела педерска организација на Македонија, а не па да знам кој е тој Кочо.
аиииииии хахаххаахаххаха абе колку годинки имаш ти беДругаче му е бе и ти шо му се мешаш во есапо, гледаш го поштова а тоа е за респект, го имат попримо битолско чим го памтат.
А чим другарчето е од @Centarski тие се модерни знат шо сакат асли скопски се од Зелениково подалеку не.
Во право си од Битола е Кочо, ама овде во Битола не можеше да просперира па дојде кај вас во Скопје 300К ве собра обратни. Па и парада организирате секоја година како градски празник.Абе ако така гледаме и претседателот на педерската организација на Македонија , е оној Кочо , асли БИТОЛЧАНЕЦ. Детски муабети ептен.
mora da se prekini so komunikacija toj so komnetira kaj niv i obratno vaka samo gi serime temite i na kraj pak nistoЗаклучете ја темата на некое време. Нема смисла поќе ова, не личи на ништо.