Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека титулата требаше да ви ја дадат за тоа циркузантско влегување и однесување. Ги местеле бе :pos:
Па и на одземени бодови кутрите се надеваа. Ако не следен пат ние да бараме да ве дисквалификуваат од лига кога ќе гостуваме во Битола? Таман и у независна Битола ќе си оформите лига, за почеток 4 клуба. Еурофарм, Еурофарм 2, Кравари и Ѓавато. Победникот влага во Македонска лига. Еве ќе му пренесеме на М.М. да ви договори услови.

Мислам дека титулата требаше да ви ја дадат за тоа циркузантско влегување и однесување. Ги местеле бе :pos:
Па и на одземени бодови кутрите се надеваа. Ако не следен пат ние да бараме да ве дисквалификуваат од лига кога ќе гостуваме во Битола? Таман и у независна Битола ќе си оформите лига, за почеток 4 клуба. Еурофарм, Еурофарм 2, Кравари и Ѓавато. Победникот влага во Македонска лига. Еве ќе му пренесеме на М.М. да ви договори услови.
Уффф како знаете комплекси да исфрлате. Алал ви вера нема ко вас.
Ејјј ај сега кажи и кој ти го напиша ова пошо вие каменковци немате интелегенција за толку обемен реферат со географски определби.

Dobro kako ke kazis
ULTRAS

olabaj malce forum e ova sekoj ima pravo mislenje da kazi ako ti smeta ne komentiraj i ne citaj tolku ednostavno e inace za ligata so kravari i gjavato do togas ako odite stecaj ke ima za vas mesto eve da vi izlezime vo presret. normalno deka nema da vi zemat bodoj ko veke vi zede kiro pred edna nedela

Зоран му го плесна изгледа измеѓу редој и на Михајло и на РФМ, а за издржливоста и истрајноста мислам дека го фаќа инает и не само шо ќе оди до ЕХФ целиот случај, туку од годна во година се појаки ќе бидиме за инает на сите душмани.

Останва да видиме.
bc00344d453b666214c0b0bc8adcca6e.jpg

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Го фаќа инает за да се откажи и да батали се... Незнам шо да речам за ваква одлука.
Не очекував да има нешто драстично, ама иста парична казна за организаторот и гостинската екипа и плус само два меча без публика, браво!
Требаше и нас да не казнат без публика, да бидиме егал во санкциите.

Дајбоже да станат шампиони Алкалоид и нека одат у курац и федерација и ракомет и се.

Зоран му го плесна изгледа измеѓу редој и на Михајло и на РФМ, а за издржливоста и истрајноста мислам дека го фаќа инает и не само шо ќе оди до ЕХФ целиот случај, туку од годна во година се појаки ќе бидиме за инает на сите душмани.

Останва да видиме.
bc00344d453b666214c0b0bc8adcca6e.jpg

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
dzabe ke pleska sega ko go nasankaja ko dete malo brat mi neka mu bidi um za drug pat

Ако се протниме со овие играчи против Татран денес ќе биди интересно на Фајнал форот, па со инаетот на З.С можда и да биди нешто плус:cool:....

Пренос на МРТ3...

Секое зло за добро.....Останва се на нас сега...Ако го тепаме Алкалоид, без притисок Битола газиме и титулата е наша....ЛШ плус..А другите нега си го пимплат после или како шо милува Симев со барабанчето, нека им кисни :D

Последно уредено:
Ne znam so se zamarate uste so miravci koj gi trkala ednostavno!!!
Sega so Tatran da se plasirame ponatamu, pa cetvrtok da se spremat za pobedava vo malskoto mesto na Kiro da gi suredime pa posle znaj so sledva... ;)
Автоматски споено мислење:

Gazenjeeee taka treba stalno bez razlika na sostavi ili ne znam so...
So ovoj sostav i na Kiro da mu izlezime treba da gi izgazime sred naselba... :cool:

Последно уредено:
МЕЧЕТО УШКО!!!!! :P
Ууууууу!!!! Аааааааа! ПЕЛИСТЕР!:uzi::cuc:

Каква текма.....Не очекував....Сепак не беше ова Војводина со дечиња.....Со Рабек, Царапкин и останататите мажишта ова само не беше ревијален натпревар....

Ги добивме на брзина и контри она шо ја красеше двојката и шо можеби е и рецепт за победа и шампионска титула...

Стеванович!!!! :cuc:
Се гледа колку е интелигентен играч и е греота да се игра во одбрана само како досега....Со Петар, Павле и Костески:cuc: покажува дека заслужува подолгорочен договор и слободно данците можи в куфер да ги прати освен ако сака Кисум да остани....
Пешевски мора малку да е посериозен...
Браво и за Бобан голманчето...Вака се кали...

Сега четврток да не израдват и греота е оваа сезона, колку и на другите да им е мака,али заслужуваме ТИТУЛА!!!!

Последно уредено:
МЕЧЕТО УШКО!!!!! :P
Ууууууу!!!! Аааааааа! ПЕЛИСТЕР!:uzi::cuc:

Каква текма.....Не очекував....Сепак не беше ова Војводина со дечиња.....Со Рабек, Царапкин и остнататите мажишта ова само не беше ревијален натпревар....

Ги добивме на брзина и контри она шо ја красеше двојката и шо можеби е и рецепт за победа и шампионска титула...

Стеванович!!!! :cuc:
Се гледа колку е интелигентен играч и е греота да се игра во одбрана само како досега....Со Петар, Павле и Костески:cuc: покажува дека заслужува договор и слободно данците можи в куфер да ги прати освен ако сака Кисум да остани....
Пешевски мора малку да е посериозен...
Браво и за Бобан голманчето...Вака се кали...

Сега четврток да не израдват и греота е оваа сезона, колку и на другите да им е мака,али заслужуваме ТИТУЛА!!!!
se ubo si pisal zasulzena pobeda nema zbor samo so pokaza petar denes ? ja iskrsi stativata od 2 metra pred golman nezz stvarno ama nisto posebno kostevski mora so site da dava vakvi aj ne vakvi ama priblizno vakvi parti a ne so ona brzina so ja ima i odraz da ripa do golman i v golman da ja mava ima uste rabota so niv ne gi prajme zvezdi so 2 utakmici :ајнапиво:

Јас мислев ќе испадниме овие ги згазија (n)
Уште сега дури се Словачка нека го земат пикерот од Татран.

Во врска со казните и цела ситуација , ај вака .
Најпрво си договорија казните па после овие соопштение по 10 дена , за на крај денес демек сите опции биле на маса :ROFLMAO:
Како и да е и да ги казнеа бодови секако мора да ги добиеме дома ако сакат титула , но сега е малце глупо каков пример дават , влези на терен ќе те казнат 2 утакмици без публика и никому ништо , ќе си пуштиш соопштени ме испорвоцира некој и толку.

Него зошто три дена пред утакмицата со "Металург " ја кажват одлуката и зошто со Живколург си наместија да се игра со публика ?

Како и да е белки на професорот му се разјасни колку е саатот , а за утакмицата дома со брендот има време шо како и зошто треба да се напрај .
Автоматски споено мислење:

п.с. Заборавив да допишам , не му реплицирајте на овие иноваторите , само игнор .

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom