Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да те прашам,озбилно навиваш за тимов ? Мислам јас до пред неколку години имам големи симпатии кон нив кога играа Миркуловски,Манасков,Мојсо,Станиќ.... ама кога почна да пука тиквата и кога почна да се гледа за што луѓе станува збор не можеш а да не ги замразиш,едино ми е криво што сум влегувал во аргументи со луѓе ради нив. Ебиветер луѓе,во право беа од фан клуб Вардар кога викаа дека се тешки сељачишта без никаков однос,врв беше кога 13-а на Миркуловски ја дадоа месец дена покасно туку така место да ја повлечат,плус незнам дали ги пратиш циганските работи што ги прават кон конкурентиве крадење на играчи под договор и слично ама тоа не личи на ништо.http://www.rkmetalurg.mk/metalurg-zamina-vo-mavrovo/
Вообичаено , тимот отпатува за Маврово на подготовки од 10 до 16 август, на тимот се приклучија и јуниорските репрезентативци, плус има некој од младинците, значи комплетни сме.
А за десен бек сеуште абер нема.. дај бе нека донесат некое детиште од Хрватска, да има време да се вклопи во концептот ...
hahahahahahah
Абе не отепавте со тие "талентите ваши"Си замина Боки Маџовски, ја литна кај братму во Пелистер..![]()
Толку многу ги најавуваа во изминативе 3-4 сезони како некои вонсериски таленти, на крај излезе ... катастрофата..
@Tomasino
Ништо посебно не е Боки, бетер ти е и од Злате Мојсоски, барем според мене..
Престапи, зицери, никаква вродена ракометност во него, на терен се понаша како воопшто да нема тренирано ракомет, тотално погрешена професија.
Тргнува во контра и ја шутира топката во публиката..
Едино во одбраната може да биде користен, мада и таму прави нерезонски фаули и безпотребни ( како против Скјерн лани).