Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
http://sport.com.mk/default.asp?itemid=4C9E6AC0AAB72342AB7AECF7509B8DD6
Потврда за Обрадовиќ,и Википедиа знаеле нешто..
Валанс
,ма немој да ме јебеш бре,кај го ископаа овај..
Иста приказна како тој Вујиќ,Вујин шо го донесоа зимата,ништо не изигра,одма си замина..
Голема грешка со Мраковчич,опасно перспективен играч,го чуваа цела полусезона,сега таман се опорави и го бркаат..
Исто грешка и со Вујовиќ ако си оди..
Да не прајме муабет за Бувиниќ,кое е неговото значење...
Наредната сезона уште појјаки ќе бидат "лузерските групи",ако немаш солидно скоцкан тим нема на шо да се надеваш..
Ќе мора чиката добро да испазари..
Голманите се ОК,на лев бек нема(ше) потреба од корекции,среден ако си оди Вујовиќ потоп,десен Бувиниќ е ОК,ама мора еден подобар играч,десно крило Костески е доста солиден играч,плус тука е Фазлиќ..
Лево крило
,"замената" на БОЈАНЧО
,Палевски во секој случај е добро дете,ама мора еден салам играч,Илиќ е перфектна замена,ама штом досега нема договор изгледа вашите не сакаа(т)да го одврзат заврзаното ќесе..
И со Мајиќ се преговараше немаше договор..
Илиќ е сосема добар избор,брз играч,добар техничар,брзо освојува простор и лесен е на чекор,вистинско модерно крило,како шо фали..
Пикерите ви се еден од најслабите делови од тимот,двата заедно да ги споиш еден полупросечен пикер нема да состават,тешко подвижни(против европски одбрани,за против Струмица и јас ќе закачам 7,8 гола),а и кога ќе добијат топка какви само удари вадат,хаха....
Абе ајде,жити се,ракомет е ова,не е женска одбојка
Потврда за Обрадовиќ,и Википедиа знаеле нешто..

Валанс

Иста приказна како тој Вујиќ,Вујин шо го донесоа зимата,ништо не изигра,одма си замина..
Голема грешка со Мраковчич,опасно перспективен играч,го чуваа цела полусезона,сега таман се опорави и го бркаат..
Исто грешка и со Вујовиќ ако си оди..
Да не прајме муабет за Бувиниќ,кое е неговото значење...
Наредната сезона уште појјаки ќе бидат "лузерските групи",ако немаш солидно скоцкан тим нема на шо да се надеваш..
Ќе мора чиката добро да испазари..
Голманите се ОК,на лев бек нема(ше) потреба од корекции,среден ако си оди Вујовиќ потоп,десен Бувиниќ е ОК,ама мора еден подобар играч,десно крило Костески е доста солиден играч,плус тука е Фазлиќ..
Лево крило

И со Мајиќ се преговараше немаше договор..
Илиќ е сосема добар избор,брз играч,добар техничар,брзо освојува простор и лесен е на чекор,вистинско модерно крило,како шо фали..
Пикерите ви се еден од најслабите делови од тимот,двата заедно да ги споиш еден полупросечен пикер нема да состават,тешко подвижни(против европски одбрани,за против Струмица и јас ќе закачам 7,8 гола),а и кога ќе добијат топка какви само удари вадат,хаха....
Абе ајде,жити се,ракомет е ова,не е женска одбојка