Фан клуб - РК Металург

Пу,пу машала:X3:само за штипење се овие џбитаците:pijani:
AND_9154_resize.jpg

AND_9192_resize.jpg
AND_9196_resize.jpg

П.С.:vozbud:
You were sayin?:cool:
AND_9194_resize.jpg

Пешевски и Петров тост ќе го направаат овој.

Абе го нема Боки Маџовски, да не завршија веќе со него?:pos:
И безпотребен е апсолутно, таму е Марчец, а и Палевски се покажа далеку подобра опција од Боки.
@Tomasino Да не е донесен во Пелистер ? :vozbud::pos:

Абе го нема Боки Маџовски, да не завршија веќе со него?:pos:
И безпотребен е апсолутно, таму е Марчец, а и Палевски се покажа далеку подобра опција од Боки.
@Tomasino Да не е донесен во Пелистер ? :vozbud::pos:
Пу,пу скраја да е,касни си го јазикот:boksix:

@Waoo
Го глеам деновиве се вртка низ Битола со брат му... За кај нас не вервам дека ќе го земат пошо имаме 3ца на та позиција,:icon_mrgr: ама нема да ме чуди Работник да го прибери ако е слободен играч. :masa:

http://www.rkmetalurg.mk/metalurg-zamina-vo-mavrovo/

Вообичаено , тимот отпатува за Маврово на подготовки од 10 до 16 август, на тимот се приклучија и јуниорските репрезентативци, плус има некој од младинците, значи комплетни сме.

А за десен бек сеуште абер нема.. дај бе нека донесат некое детиште од Хрватска, да има време да се вклопи во концептот ...

http://www.rkmetalurg.mk/metalurg-zamina-vo-mavrovo/

Вообичаено , тимот отпатува за Маврово на подготовки од 10 до 16 август, на тимот се приклучија и јуниорските репрезентативци, плус има некој од младинците, значи комплетни сме.

А за десен бек сеуште абер нема.. дај бе нека донесат некое детиште од Хрватска, да има време да се вклопи во концептот ...
Да те прашам,озбилно навиваш за тимов ? Мислам јас до пред неколку години имам големи симпатии кон нив кога играа Миркуловски,Манасков,Мојсо,Станиќ.... ама кога почна да пука тиквата и кога почна да се гледа за што луѓе станува збор не можеш а да не ги замразиш,едино ми е криво што сум влегувал во аргументи со луѓе ради нив. Ебиветер луѓе,во право беа од фан клуб Вардар кога викаа дека се тешки сељачишта без никаков однос,врв беше кога 13-а на Миркуловски ја дадоа месец дена покасно туку така место да ја повлечат,плус незнам дали ги пратиш циганските работи што ги прават кон конкурентиве крадење на играчи под договор и слично ама тоа не личи на ништо.
Тешки хоштаплери и сељандури.

металург немал навивачи никогаш, пиратите не ги рачунам за група 10луѓе се - тоа е колку да се рече еј еве навиваат има тапан.
Но со успесите донесоа комерцијална публика и го полнеа Борис додека траше приказната 3јаки години..
лани имаше по 1500, 2000макс луѓе на ЛШ утакмици што за убиен/полураспаднат тим е ок, годинава мислам ке биде уште послабо, но секако ќе има над 1000луѓе просек на утакмица, што докажува дека има народ што ќе оди да ги гледа колку и да не ви се свиѓа.

Јадење го*на за управа е едно, ама душмани на играчите е сосем друго.
За вртење мубети и спинови секогаш има простор > како пред 2години кога почна муабетот дека има само 2мк играчи во вардар контра муабет одма беше, па што мислите како се гради европски тим така прават сите. [и тука се најбројуваат арсенал, интер и јунатед - !!!] Овој тренд во РК Вардар остана уште и Столе оваа година сам ќе си игра по 10,15мин на утакмица - а исто за Столе не треба да се заборави дека 5години играше во Mеталург.

hahahahahahah

Кој професионализам од екипа. Дека на википедија му е сменето дека е играч на металург значи стварно ќе има трансфер. Добро бе до толку ретардирани луѓе постојат уште. Уште ли не научија дека на Вики кој како сака си едитира.

Имаше шпекулации подолго време за тој трансфер,
засега сеуште ништо не е официјализирано, но нема да ме чуди и доколку го потпишат.
Ептен нерезонско ќе биде неговото доаѓање, толку леви бекови.... стварно незнам што планира Червар, екипата очајно плаче за десен бек, пикер па и среден бек.. неможеш да играш со Печенко во ЛШ..[DOUBLEPOST=1471026409][/DOUBLEPOST]http://www.rkmetalurg.mk/des­ni­ot-bek-bra­jo­vikj-go-za­si­li-me­ta­lurg/
Еве десен бек, очекувано млад играч, станува збор за Војислав Брајовиќ (21), босански интернационалец кој доаѓа од екипата на Марибор.
Можеби ќе биде нешто од ова момче, се надевам ќе покаже добри резултати во престојната сезона.

Последно уредено:
Си замина Боки Маџовски, ја литна кај братму во Пелистер.. :D :D
Толку многу ги најавуваа во изминативе 3-4 сезони како некои вонсериски таленти, на крај излезе ... катастрофата.. :D
@Tomasino
Ништо посебно не е Боки, бетер ти е и од Злате Мојсоски, барем според мене..
Престапи, зицери, никаква вродена ракометност во него, на терен се понаша како воопшто да нема тренирано ракомет, тотално погрешена професија.
Тргнува во контра и ја шутира топката во публиката.. :pos:
Едино во одбраната може да биде користен, мада и таму прави нерезонски фаули и безпотребни ( како против Скјерн лани).

Си замина Боки Маџовски, ја литна кај братму во Пелистер.. :D :D
Толку многу ги најавуваа во изминативе 3-4 сезони како некои вонсериски таленти, на крај излезе ... катастрофата.. :D
@Tomasino
Ништо посебно не е Боки, бетер ти е и од Злате Мојсоски, барем според мене..
Престапи, зицери, никаква вродена ракометност во него, на терен се понаша како воопшто да нема тренирано ракомет, тотално погрешена професија.
Тргнува во контра и ја шутира топката во публиката.. :pos:
Едино во одбраната може да биде користен, мада и таму прави нерезонски фаули и безпотребни ( како против Скјерн лани).
Абе не отепавте со тие "талентите ваши":boksix:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom