Очекувам металург да ја победи барса во Скопје..Може ли?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Очигледно Миркулоски не е човек за последните секунди, лани ја е*а со Киелце при нерешено и напад за победа, денеска ја е*а на овај начин...
Многу ми е криво за црвениот, имав големи надежи за со ПСЖ на домашен ама сега ќе треба да играат Атман Наумче Вугринец 60 минути, сепак Миркулоски е многу важен дел од тимот.
Миркуловски доби суспензија?
По default добивање црвен у последните 2 минути од натпреварот значи и неиграње следната утакмица. Барем на ЕП/СП е така. Ваљда и овде...
А директен црвен му стегна или имаше 2 исклучувања пред тоа?
Колку што знам за неоставање топка се судат 2 минути, директно црвен за тоа досега не сум видел.
Директен му дадоа, преглупа одлука особено и заради фактот што беше крај на натпреварот, али ЕХФ и све е можно...
Аматерско пичкарска игра, се надевам дека беше само лош ден. Да прокоцкаш +5 на 5 мин до крај треба да си на дрога...
последни 4 сек, професионалци, искусни, платени доволно, прават додавање и плус овај ја фаќа и не му ја дава топката.... а толку беше едноставно, само да застанеше Вугринец малце поназад во залет ќе поминеше 1 секунда и после или шут в небо или спор шут некаде над пречка и готово, ама зошто да биди едноставно кога можи да биди комплицирано..... Станич нека го честат сите по една пијачка оти му го изваде газот на сите.