Фан клуб - РК Металург

Абе извади го Вугринец брееееееееееееее!!!!!! :mad:
--- надополнето: 21 септември 2013 во 17:44 ---
Каква публика имаат овие у Швајцарија...се старци на седативи :unsure:

Не знам дали овие играат добра одбрана или нашиве играат лош напад.

Добро бе, не сум јас тука на дугме, па да знам кој кога ќе објави мислење, па да му средувам. Не мора да се палите дали сум му избришал мислење на другар ми или не.
Олабајте малце.

Metalurg kako ja igra ovaa na iskustvo, sekoja im cest.
Ni 50% ne pruzaat od moznosti.

Што им е на Металург :eek:
--- надополнето: 21 септември 2013 во 18:06 ---
Бруки !!! Како можат ова да си го дозволат !

Победа на Металург со 23 : 22 на првото гостување оваа сезона во ЛШ. Добро е што си одиме со сите бодови но играта беше катастрофа да не беше Станиќ ќе изгубевме.
Филип попи директен црвен картон и веројатно нема да игра против ПСЖ.
Што побргу да го заборавиме натпреваров што подобро!

Значи последен пат, сконцентрирајте се на темата, без провокации, ако имате забелешка за тоа како казнувам и кого и за што казнувам, ве молам обратете се кај мене на приватна порака, остајте ја темата/те на раат.

Значи последен пат, сконцентрирајте се на темата, без провокации, ако имате забелешка за тоа како казнувам и кого и за што казнувам, ве молам обратете се кај мене на приватна порака, остајте ја темата/те на раат.

Па ти пишав ПП ниту ми врати ниту ми објасни? Затоа те означив и ја иам попаметна работа наместо да се расправам тука со тебе за твоето модерирање.

Аматерско пичкарска игра, се надевам дека беше само лош ден. Да прокоцкаш +5 на 5 мин до крај треба да си на дрога...
последни 4 сек, професионалци, искусни, платени доволно, прават додавање и плус овај ја фаќа и не му ја дава топката.... а толку беше едноставно, само да застанеше Вугринец малце поназад во залет ќе поминеше 1 секунда и после или шут в небо или спор шут некаде над пречка и готово, ама зошто да биди едноставно кога можи да биди комплицирано..... Станич нека го честат сите по една пијачка оти му го изваде газот на сите.

Лоша игра,Миркуловски 3 зицери утна и тоа беше клучно за драматичната завршница.
Сепак победа си е победа,нека се множат.

Metalurg gi odigra katastrofalno loso i malodusno poslednite 3-4 minuti(odkoga go pisav mojot post tuka).
Kako i da e, goleminata na ekivapa se gleda so toa deka iako nikoj ne odigra dobro(osim Stanic), sepak pobedija natprevar od liga na sampioni.
Bravo!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom