- Член од
- 3 август 2013
- Мислења
- 65
- Поени од реакции
- 43
Вардар не било СД?
Металург дели карти под рака бе ало... Неможеа да влезат оти преку глава ни е од тоа што го правите секоја година со картите, ајде по 50 карти ќе си дадеме (толку имате пубилка) а останатово НЕМА... Затоа и вака беше оваа година. Факт е дека карти за Аутокоманда никогаш нема за нас да си купиме, се делат под рака, затоа последнава утакмица салава ви беше полу празна.
Кој глупости ги напиша за фамилиите и децава ејј, па последниве 2 инцидента со вас вашите навијачи провоцираат, лани со шишиња ги гагавте играчите во шталата ете затоа ве мразам, измислувате глупости се со цел да си ја оправдате вашата беда и мизерија. Уживај нема што да разговараме повеќе.
Како се делат карти за Комити, јавно и транспарентно, не биди смешен. Кај секој клуб имало така делење на карти под рака. Јас лично за Кале наоѓам од играчи на Вардар, дека и јас неможам да најдам карта нормално. Како што делеа Металург за Автокоманда така правеше и Вардар за Кале. Така да браниш еден тим е смешно и двата тима направија голема глупост со тоа.
За фамилиите е жива вистина, на кале што се случи беше пред мене се, сакаш верувај сакаш не тоа е. Не доаѓаат навивачи тоа е, не ги тераме со сила.
Вардар било СД пред 40 години, сега такво нешто не постои. Клубовите пред една година беа здружение на граѓани, за да денес се сменат во АД.