Фан клуб - РК Металург

Наместо да се расправате што било како било, јас би се посветил на што е. А тоа што е во моментов е два солидни клуба во европски рамки и на финансиско и на играчко, па дури и на организациско ниво. Дај боже вака долго време да остани ситуацијата а зошто да не и да се подобрува.

Проблемот цело време тука на кајгана е во тоа што од овде никој не му продава пуканки таму на фан клуб Вардар, пишуваат се и сешто, но никој не му реплицирал или да му кажува овај слаб онај е јак вака треба онака треба. Овде на фан клуб Металург постојано се мешаат и пишуваат, вака треба онака треба, некој за вчера пишал дека играат младите, овој од Драчево одма додал плус Ацо , плус Велко....За секое тенџерче имаат капаче. А 10000 пати барем од кога сум јас тука сме ги молеле и ние и модераторите повеќе да не пишуваат тука, ама ете со средно.

Да вистина е, ама само на тие двајца се радуваме. Додека го славиме Наумче Мојсовски, Филип Миркуловски, Дејан Манасков и Гоце Георгиевски. Секоја чест за Столе Стоилов ама кој ви се другите играчи на кој се палите Срби и Хрвати кој утре би го продале тимот за денар повеќе.

И демек тоа што се двајца, го оправдува фактот што вие кенкате за остали интернационалци од Вардар?

И демек тоа што се двајца, го оправдува фактот што вие кенкате за остали интернационалци од Вардар?

Мислам дека има разлика од 2 и 12. Носители на играта во Металург се Мојсовски и Миркуловски. Станиќ е голман (секоја чест повеќе од одличен голман) и без него се може. Кај Вардар кој е носител Филип Лазаров кој игра 6 мин цел натпревар.

Сакав да прашам за вчера, зошто требаше да одам Струга па ми излезе нешто друго, а и по некоја несреќна околност вчера не можев ни собраниски да гледам :D Гледам овде на сликиве играл Кеџо, колку време играше и како изигра, зошто само 2 гола дал ?

Мислам дека има разлика од 2 и 12. Носители на играта во Металург се Мојсовски и Миркуловски. Станиќ е голман (секоја чест повеќе од одличен голман) и без него се може. Кај Вардар кој е носител Филип Лазаров кој игра 6 мин цел натпревар.

Без Станиќ се може?
Нека замине Станиќ па ќе праиме муабет дали се може без него или не се може.

Сакав да прашам за вчера, зошто требаше да одам Струга па ми излезе нешто друго, а и по некоја несреќна околност вчера не можев ни собраниски да гледам :D Гледам овде на сликиве играл Кеџо, колку време играше и како изигра, зошто само 2 гола дал ?

Па изигра цел натпревар, нешто не задоволи многу, ама и вчера не беше некое мерило тој натпревар. Истото важи и за Петар Топиќ. Се надевам дека денес ќе ги видиме во подобро светло.

Па изигра цел натпревар, нешто не задоволи многу, ама и вчера не беше некое мерило тој натпревар. Истото важи и за Петар Топиќ. Се надевам дека денес ќе ги видиме во подобро светло.

Па шо знам на овие од Струга на онаа висина треба без скокање голови да им дава. Се знај дека не е некое играчиште ама барем да ја искористи висината, а и кога ќе скока и фрла некако како да се прекршува целиот :D
Ќе видиме дај боже да покажи нешто, од Левов сигурно ќе е подобар, но се надевам да биди многу подобар :)
--- надополнето: 15 август 2013 во 12:48 ---
Ме интересира уште статистика за него на вчерашниот натпревар ако некој знај отприлика, колку шутеви имаше, колку од нив надвор од гол, колку одбрани, отприлика ?

Како и да е односот на Македонски ракометари спрема странски во металург е речиси 3:1 - а вардар ?
Во еден момент синоќа на натпреваро мислам дека на теренот имаше ист број на македонци од двете екипи -голманов од вардар и бранче од костанца.

Топиќ мислам ќе го биде.
А и добро изгледаше одбраната со Ацо, Велко, Кеџо и Топиќ -сите двометраши :D
Али ке видиме вечер и другиве т.е Атман, Жедик и Пецакот како ќе ги биде.

Жедик не отпатува во Струга мислам. Имав можност на еден тренинг да го гледам во Автокоманда и нема што да покаже. Можно е и да не биде задржан во Металург.

Како и да е односот на Македонски ракометари спрема странски во металург е речиси 3:1 - а вардар ?
Во еден момент синоќа на натпреваро мислам дека на теренот имаше ист број на македонци од двете екипи -голманов од вардар и бранче од костанца.

Топиќ мислам ќе го биде.
А и добро изгледаше одбраната со Ацо, Велко, Кеџо и Топиќ -сите двометраши :D
Али ке видиме вечер и другиве т.е Атман, Жедик и Пецакот како ќе ги биде.

Добро, ќе ми посочиш ли каде некој од нас го оспорува бројчаниот однос на македонски и странски играчи? Не разбирам зошто секој втор пост кај вас се базира на тоа?

Добро, ќе ми посочиш ли каде некој од нас го оспорува бројчаниот однос на македонски и странски играчи? Не разбирам зошто секој втор пост кај вас се базира на тоа?

Е добро де па кај вас секој втор пост е за тоа како металург е вештачки тим и слични ствари.

Е добро де па кај вас секој втор пост е за тоа како металург е вештачки тим и слични ствари.
абе остај, си лечат комплекси.
--- надополнето: 15 август 2013 во 14:39 ---
Без Станиќ се може?
Нека замине Станиќ па ќе праиме муабет дали се може без него или не се може.
металург може без станик, нема да има проблем.
пак ќе се носи со вардар и такви ко него.
ако вие останите без спонзор ко овај дали ќе можи да се носите со металург?
кај ви е македонската основа? уф заборајв, ја немате.

Изминатава сезона е доволен доказ за носењето, ама не ми е тоа муабетот.
Дај нека замине Станиќ, па ќе видиме до кај се и што се.

абе остај, си лечат комплекси.
--- надополнето: 15 август 2013 во 14:39 ---

А вие ако останате без спонзор?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom