Фан клуб - РК Металург

Metalurg-Brest Meškov 20:30-21:45 ќе мора прва постава да вадиме за вечер :)

Сите очекуваме да видиме како ќе функционира Павел Атман со Мојсовски и Вугринец. Секако тука е и Дејан Манасков кој со нетрпение чека да се врати на терените. Се надеваме дека вистински ќе не изненадат Кеџо и Топиќ.

Сите очекуваме да видиме како ќе функционира Павел Атман со Мојсовски и Вугринец. Секако тука е и Дејан Манасков кој со нетрпение чека да се врати на терените. Се надеваме дека вистински ќе не изненадат Кеџо и Топиќ.

Атман е ѕвер! Само да се здрави и да се уиграат овие тројцава, противничките тимови нема да знаат од каде да се бранат :vozbud:

Лелелеел Атман .... :D Среќен сум што играчи како него, Душебаев се решија за клубови од нашава жална држава

Ми се чини очигледна е разликата меѓу екипите на Металург, Мешков Брест (а и Вардар според она што кажувате за вчера, не гледав) и оние кои претходно играа Иври и Констанца.

Одбраната на Металург делува горе долу на ниво од минатите две сезони. Тука се чини нема да има некои којзнае какви проблеми. Но од друга страна нападот премногу индивидуален и се чувствува недостатокот на Ракчевиќ и тоа како. Слабо функционираа пикерите.

Загрижувачки е што Лино пак по старо и на пријателски утакмици не прави ротации. Цело полувреме го одигра скоро истата постава.

А Атман... Нема што да се каже, знаевме дека е одличен играч и се покажува како таков. Нема да ме чуди и ако биде најдобар играч на Металург во текот на сезоната.

Ајде да се надеваме на повеќе ротации во второ и да ги видиме Кеџо, Пецаковски и компанија како ќе се вклопат.

Ништо ново од Лино пак тој анти ракомет со одбрана со напад , со играчи само во еден правец...играта пак ќе се базира на поединечни блесоци на Станиќ, Вугриенец и секако екстра засилување Атман...пак нема да биди доволно бидејќи немате среќа во ждрепката како лани...многу се нервирам кога глеам ваков ракомет а уште поќе ме нервира шо и на репрезентација то се пренесува...

Колку само не му беше гајле на Станиќ за мечов.

Колку само не му беше гајле на Станиќ за мечов.

А да го прекрстите фан клубов РК Не ми е гајле ?
Не е битна СЕХА не е битен куп не му било гајле на Станиќ... абе од кај толку сила за толку ароганција?

Втора победа за металург 21: 20 брест мешков.
Судииве му ја претераа со исклучувањава пола натпревар без играч го игравме, Марковски црвен картон.
Лино пак без ротации и тоа на подготвителен турнир. :notworthy:

А да го прекрстите фан клубов РК Не ми е гајле ?
Не е битна СЕХА не е битен куп не му било гајле на Станиќ... абе од кај толку сила за толку ароганција?
Да бе, за тоа додека гледав 2-3 пенала ко од шала им фати :)
Не сум за Металург, него коментарот ми беше за емоциите на Станиќ на крај.
Јасно ми е дека е пријателска ама што знам спасување на топка во последна секунда и не е мала работа.

А да бранеше добро.

Не се сомневам дека во Струга има дојдено луѓе на Пик Сегед, и затоа Лино не е наивен да ги отвори сите карти...

Атман е играчина. Има карактер екипата со лидерите Мојсо, Станиќ и Вугринец, Миркуловски се тука покрај новите... И дај боже да влезат во група во ЛШ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom